IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Beagle
Desty, Lici
hozzászólás Sep 16 2008, 07:11 AM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 66,162

ELÕZETES IGÉNYFELMÉRÉS BASSET HOUND, BASSET GRIFFON VENDÉEN, BEAGLE, BLOODHOUND, HANNOVERI VÉREB TENYÉSZSZEMLÉRE, KÉPESSÉGVIZSGÁRA ÉS MUNKAVIZSGÁRA Heves, 2008. október 18. Kizárólag elegendõ jelentkezõ esetén! Soponya, 2008. október 25. Mindenképpen megtartásra kerül. (Bloodhound tenyészszemle kizárólag itt lesz! Bloodhound munkavizsga még egyeztetés alatt.) Az elõzetes jelentkezéseket az alábbi e-mail címre kérjük: mydestiny@freemail.hu A jelentkezésben kérjük feltüntetni az alábbi adatokat: - gazdi neve, - kutya fajtája és neve, - tenyészszemlére, képességvizsgára, vagy munkavizsgára szeretne jelentkezni, - melyik helyszín és idõpont felel meg a tulajdonosnak. Munkavizsgára mindkét helyszínen korlátozott számban fogadunk nevezéseket! Elõzetes jelentkezési határidõ: 2008. szeptember 22.
Go to the top of the page

+Quote Post
Impala
hozzászólás May 5 2009, 05:54 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 86,362

Szeretettel meghívunk minden kedves beagle tulajdonost és rajongót az I. Győri Beagle találkozóra! Időpontja: 2009. május 23. (szombat) reggel 9 órától Helyszín: Győri kutyaiskola (Kiskút liget, az ETO Stadion mögött) Belépő: 300Ft/fő Programok: 9 órától várjuk az érkezőket 10:00 - Állatorvosi előadás 10:45 – Agility bemutató 11:15 - Vadászkutya bemutató 12:00 – 13:00 - Ebéd 13:00 - Dog Dancing bemutató 16:00 - Ügyességi versenyek Az agilitypálya egész nap a vendégek rendelkezésére áll, aki szeretné, bátran kipróbálhatja! Ügyességi versenyekre a helyszínen lehet jelentkezni, a gazdiknak és a kutyusoknak is lesz lehetőségük versengeni! A nyerteseket ajándékcsomagokkal díjazzuk. A tápbemutató során megismerkedhetnek a gazdik a kutyusuk számára legoptimálisabb tápokkal, tanácsokat kaphatnak a kutyák etetését illetően. Ebédre grillételek, pörkölt és frissítő italok várják az éhezőket - elsősorban a gazdikat :-) Érdeklődés, útbaigazítás a szervezőknél az alábbi elérhetőségeken: Szebik Veronika: 70/ 323-3874; vszebik@gmail.com Németh Anna: 20/ 966-0005; luppy_00@hotmail.com

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 03:24 PM
Létrehozva: #3

Guests

Kosz a tanácsokat, holnapra megbeszéltem egy idopontot egy másik dokival, az eredményról értesítelek.K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 06:06 PM
Létrehozva: #4

Guests

Poco! A talakozok hoz/ra,csak torzskonyves beagleket lehet vinni?vagy lehet fajtiszta de nem torzskonyves? Es te mennyi embert "toboroztal"ossze? Te josz a Deb.-ni cacibra?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2005, 01:01 PM
Létrehozva: #5

Guests

Nem tom hogy ki irta azt hogy tud valahol ojan hamot amit egy sportra tudnek hasznalni.Nem tudjatok mikor lesz beagul talalkozo?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 20 2005, 11:53 AM
Létrehozva: #6

Guests

www.nagy.gotpetsonline.com/website

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 09:21 PM
Létrehozva: #7

Guests

Az ország legelismertebb Beagle tenyésztõje vagyok. Bármit kérdezhettek. És sok madaram is van, nemcsak pintyek, de nimfám is. ( az egy papagájféle)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 10:32 AM
Létrehozva: #8

Guests

Szió, a doki mit mondott egyébként? Esélyei?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2005, 11:42 AM
Létrehozva: #9

Guests

Átmásoltam a Beagle Club oldaláról Francz József topic indító bejegyzését, így többen értesülnek róla: "Ezt a fórumot a Veszprémi Állatvédõ Egyesület és a Beagle Club együttmûködésével azért hoztuk létre, hogy a kutatóintézetbõl kikerülõ beaglekkel kapcsolatban felmerülõ kérdéseitekre itt választ kaphassatok. Reméljük, segítségetekkel minél több beagle-t tudunk majd megmenekíteni a kutatóintézetbõl, várjuk ezzel kapcsolatos kérdéseiteket! Egyesületünkrõl és a beagle-k örökbefogadásáról további részleteket a Beagle Club "laboros beagle-k" rovatában találhattok!"

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 11:08 AM
Létrehozva: #10

Guests

Biztos van kutasuli Miskolc környékén, még eddig nem néztem körül. Na majd most.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 09:39 AM
Létrehozva: #11

Guests

Szió, a doki mit mondott egyébként? Esélyei?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 11:30 AM
Létrehozva: #12

Guests

Ezt találtan neked a neten: "A kutyaiskola Miskolcon a Metro áruház mellett a Regio játéknagyker mögött mûködik.Hozzánk bizalommal fordulhat már 6 hónapos kortól bármely fajtájú vagy keverék kutyájával.Engedelmességi,ügyességi és õrzõ-védõ gyakorlatok tanítása az alapoktól a munkavizsgáig. Kiképzések idõpontjai: szombat 16 óra ( engedelmességi ) 18 óra ( õrzõ-védõ ), vasárnap 9 óra ( engedelmességi ) 11 óra ( õrzõ-védõ ). Minden vasárnap kutyaovi (a kölyökkori szocializáció céljából ). Kutyapanzió ( napi 24 órás felügyelet kedvencére családi környezetben ). Iskolánkon bronzkoszorús mesterkiképzõ és MNJK-nál vizsgázott segédek segítik Őnt az eredményes felkészülésben. Érdeklõdni a 06-20-9519-684-es telefonszámon lehet Kozma Tünde iskolavezetõnél."

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 11 2005, 08:28 AM
Létrehozva: #13

Guests

Hubertus, Eszti napközben dolgozik és ott nincs netje, ráadásul õt választották meg a MEOE Kopó Klub elnökének, uh rendesen be van havazva, viszont a hétvégén két kutyával is nyert Mátészalkán :) Katinka, mit jelent az, h késik a tüzelése? Ezt nem értem. Évente kétszer tüzelnek, ált 6 hónap eltéréssel, de ez nincs kõbe vésve. Ismerek olyan biglit, amelyik évente csak egyszer tüzel, pedig õ is kinti kutya. A téli bundánál elsõsorban az aljszörzetük erõsödik meg, azt meg nem is igazán látni. Tavasszal sokat segít, ha kikeféled a bundájukat, mert az kiszedi az aljszörzetet is, illetve a másik lehetõség a kozmetikus május magasságában. Én 1000-1500 forintot fizetek egy kutya után, de tavasszal mindig elviszem õket egy alapos csutakolásra. Csodákat tud tenni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 11 2005, 12:40 PM
Létrehozva: #14

Guests

Nos, azt hittem, hathónaponként rendszeres a túzelés, most okosabb vagyok.Most éppen tuzel, de a kijelolt napokon nem volt hajlandó fogadni a kiszemelt vólegényt. Viszont a szomszéd keverékje egy éjjel átrágta magát a kerítésen. Ezt csak reggel vettuk észre. A szomszéd azt állítja, hogy a kutyája, mivel csak most lesz 1 éves, nem képes párzani.Lehet, hogy igaza van, ha Lily még mindig vérzik?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 01:53 PM
Létrehozva: #15

Guests

Azért kíváncsi lennék, ki találta ki azt, h a kutyának legalább egyszer szülnie kell. Ez pont olyan, mint, h a kan kutyával fedezni kell, ugyanis egyébként lelkileg sérül, mert hiányzik neki az aktus. Az én véleményem, h ha nem akartok kölyköket, akkor adassátok be azt a két inekciót, ha kell egy másik dokival. Ha a késöbbiekben szeretnétek fajtatiszta kölyköket, akkor is, igaz ahhoz még kell tenyészszemle és képesség vizsga is. Ha ez nálunk történt volna, már megkapták volna a csajok az oltást, márcsak jobb félni alapon is.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 10:21 PM
Létrehozva: #16

Guests

Hiába Eszter nem jól tudja, tényleg szülnie kell, a kan kutyának meg minél több kaland, akkor lesznek lelkileg egyenesben. Eszter próbálja ki tanácsait magán, ne szerencsétlen kutyákon kisérletezzen.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 02:35 PM
Létrehozva: #17

Guests

Lily az elsó kutyám, ennek koszonhetoen teljesen félre van nevelve.Mármost az egyik dilije az, hogy állatorvoshoz nem megyunk. Pedig nagyon rosz tapasztalata nincs, a kotelezó oltáson kívul még nem kellett semmire kezelni. De mihelyt megérzi a rendeló szagát, hátramenetbe kapcsol, kihúzza a fejét a nyakorvbol és hazáig meg sem áll. Ezért a doki házhoz jár oltani, ha kell. Nem tudom elképzelni, hogy viszem el sterilizáltatni. Pocó, a kérdésed Eszterhez, vagy hozzám szólt? Nekem, sajna, honlapom nincs , az interneten is új vagyok, nem tudom, hogy kell egyet szerkeszteni.K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2005, 06:08 PM
Létrehozva: #18

Guests

Valóban azon van, de ezt o nem veszi észre. A kajájaát reszelt répával vagy salátauborkával turbózom fel, úgyhogy Lily jóllakjon, kulonben kidóti az ajtót.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 07:00 PM
Létrehozva: #19

Guests

Na jó....ki irt be a nevemben...nekem nincs 1 darab ebem sem de 44 madaram az már van.....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2005, 08:31 AM
Létrehozva: #20

Guests

nekem tetszik ez az uj honlap.csak a hozza szolasok valahogy nem jon be

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:31 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum