IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

3 Oldal V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Berni pásztor
Vivi_1320
hozzászólás Jan 22 2008, 09:20 PM
Létrehozva: #41

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 69,420

Szia! február 20 után vihetõ el tõlünk 6 hetes berni kislány. Beoltva, féregtelenítve; ir.ár 45000.-Ft
Go to the top of the page

+Quote Post
Vivi_1320
hozzászólás Jan 24 2008, 01:53 PM
Létrehozva: #42

Abszolút kezdő
*

Szia Mazsi! Őrülk, hogy örülsz! Remélem jól van a kutyus! Hogy hívják?:tapp

+Quote Post
Andi_40811
hozzászólás Feb 7 2008, 02:21 PM
Létrehozva: #43

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 70,467

Üdv mindenkinek! Szeretnék egy bernit venni! Ha valaki tud egy jó tenyészetet, ahol minõségi kiskutyát tudnék venni, kérem, hogy írjon! Elõre is köszi a segítséget!

+Quote Post
Vivi_1320
hozzászólás Feb 7 2008, 02:58 PM
Létrehozva: #44

Abszolút kezdő
*

Szia! Nekem lesz eladó kutyám 20.-a után lehet elvinni, oltva, féregtelenítve!:tapp

+Quote Post
Andi_40811
hozzászólás Feb 25 2008, 02:17 PM
Létrehozva: #45

Abszolút kezdő
*

Sziasztok! Szeretnék venni egy berni kislányt a lányom szülinapjára. Írtam egy-két kennelnek, de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Már nem elõször fordul elõ, és nem éertem az egészet! Esetleg tudja valaki, hogy miért nem válaszolnak? Azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik a kiskutyákat???

+Quote Post
Andi_40811
hozzászólás Feb 25 2008, 02:21 PM
Létrehozva: #46

Abszolút kezdő
*

Sziasztok! Szeretnék venni egy berni kislányt a lányom szülinapjára. Írtam egy-két kennelnek, de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Már nem elõször fordul elõ, és nem éertem az egészet! Esetleg tudja valaki, hogy miért nem válaszolnak? Azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik a kiskutyákat???

+Quote Post
Adelaine
hozzászólás Feb 25 2008, 06:36 PM
Létrehozva: #47

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,661

Sziasztok!! új vagyok itt. sajnos az én kutyusom meghalt 4 napja. nagyon hiányzik, szeretnék 1 másik kutyát, a lelkem miatt is, és hogy mégis legyen 1 játlkos kutya. A bernik úgy tudom szeretetre málóak, nagyon játékosak!! Érdeklödnék, hogy kb. mennyiért lehet kapni öket???? kell e vinni kutyakozmetikushoz???? köszi elöre is

+Quote Post
Vivi_1320
hozzászólás Feb 26 2008, 07:36 PM
Létrehozva: #48

Abszolút kezdő
*

Szia! Nálunk van még egy kisfiú és egy kislány ( 7 hetesek ). Oltva, féregtelenítve még eladók.

+Quote Post
Adelaine
hozzászólás Feb 27 2008, 03:03 PM
Létrehozva: #49

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,661

Szia Vivi!! mennyiért adjátok???? hol laktok??? irj ide, vagy email-re: tiamo1@vipmail.hu

+Quote Post
Kriszta_17718
hozzászólás Nov 20 2008, 02:43 PM
Létrehozva: #50

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,395

Ennyire kihalt a fórum????

+Quote Post
zsófia_45225
hozzászólás Jun 3 2008, 04:56 PM
Létrehozva: #51

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 76,544

Ha valakinek Berni pásztor kutyája van és lány az olvassa el ezt!Ha a kutya terhes körübelûl 6hét múlva látszik meg, hogy ahasa egyre nagyobb.Mikor már tudjuk, hogy kölykei lesznek a kutya farka fele lévõ cicijeibõl ha egy kicsit megnyomjuk jön tej. :kat Betti

+Quote Post
Apó
hozzászólás Aug 30 2008, 11:50 AM
Létrehozva: #52

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,278

Tisztelt Fórumozók! Ha már veszítettetek el igaz társat, barátot állatok személyében és szeretnéd a fotóit megosztani velünk, és másokkal, akkor egy közös emlékalbumban, vagy sajátban helyet biztosítunk neki ingyen és bérmentve. Referencia anyag: http://papp-kontor.pakonynet.com Amennyiben szeretnéd, hogy bekerüljön néhai kedvenced ilyen szép albumba, akkor jelentkezz az elérhetõségeimen és a képek feltöltésére való linket megadom, a többi a mi dolgunk lesz. Választási lehetõséged egyéni, vagy közös album. Mindegyik elérhetõsége http://itt lesz az album neve.pakonynet.com Várom jelentkezéseteket!

+Quote Post
SK
hozzászólás Sep 9 2009, 03:00 PM
Létrehozva: #53

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 98,493

Sziasztok!
Költözés miatt fájó szívvel új gazdát kell keresnem 4 éves berni pásztor kutyámnak. Amy fiatal hölgy, még nem volt kölyke, törzskönyve nincs, én nem tartottam fontosnak. Nagyon szereti a macskákat, más kutyákkal is jól elvan, de én elsősorban olyan helyre szeretném adni ahol egyedüli kutya lehet. Nálunk jelenleg hárman vannak (különböző fajták) a költözés miatt összesűrűsödtek egy kicsi udvaron. Sok álmatlan éjszakámba telt míg eldöntöttem melyiket ajándékozom el, végül Amy mellett döntöttem mert ő az aki leginkább megszokná az új helyet, ha pedig nem kell mással megosztozni a szereteten akkor nyert ügye van. Nem kimondottan házörző tipus inkább gyönyörű barát. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen fórumon csak felelős állatbarátok vannak jelen, és kérem, hogy csak ilyen jelentkezzen.
Kérésre küldök fotót, illetve válaszolok!
s.k.music@chello.hu

+Quote Post
Melinda_48698
hozzászólás Sep 29 2009, 01:38 PM
Létrehozva: #54

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,559

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van egy 4 hónapos berni kiscsajszim. Az orvos szerint diszplázia gyanús. Természetesen nem csak egy orvos véleményét fogom kikérni, de kíváncsi lennék néhány bernis gazdi véleményére is. A ti kutyutok, amikor növésben volt milyen volt séta vagy futás közben a testmozgása. Az enyémnek kicsit riszáló, néha nyúlugrás szerű futása van. Valamint úgy látom, mintha picit bicegne is. Arra lennék kíváncsi, h ez amiatt van e, mert nagytestű és gyorsan növő kutya, vagy tényleg lehetséges, h diszpláziás?! Előre is köszi. M.

+Quote Post
Zsoltnnc
hozzászólás Nov 29 2009, 07:34 PM
Létrehozva: #55

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,748

Üdv! Segítséget szeretnék tapasztaltaktól smile.gif Ma szült, szül kb 6 órája a bernim és nagyon sírnak a kicsik, bár úgytűnik szopnak ez természetes? Meg szeretnék jó tanácsokat smile.gif
Előre is köszönöm!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

3 Oldal V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:37 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum