Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jan 22 2008, 09:20 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 69,420 |
Szia! február 20 után vihetõ el tõlünk 6 hetes berni kislány.
Beoltva, féregtelenítve; ir.ár 45000.-Ft
|
|
|
|
Jan 24 2008, 01:53 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 69,420 |
Szia Mazsi! Őrülk, hogy örülsz! Remélem jól van a kutyus! Hogy hívják?:tapp
|
|
|
|
Feb 7 2008, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,467 |
Üdv mindenkinek! Szeretnék egy bernit venni! Ha valaki tud egy jó tenyészetet, ahol minõségi kiskutyát tudnék venni, kérem, hogy írjon! Elõre is köszi a segítséget!
|
|
|
|
Feb 7 2008, 02:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Nekem lesz eladó kutyám 20.-a után lehet elvinni, oltva, féregtelenítve!:tapp
|
|
|
|
Feb 25 2008, 02:17 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,467 |
Sziasztok!
Szeretnék venni egy berni kislányt a lányom szülinapjára. Írtam egy-két kennelnek, de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Már nem elõször fordul elõ, és nem éertem az egészet! Esetleg tudja valaki, hogy miért nem válaszolnak? Azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik a kiskutyákat???
|
|
|
|
Feb 25 2008, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék venni egy berni kislányt a lányom szülinapjára. Írtam egy-két kennelnek, de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Már nem elõször fordul elõ, és nem éertem az egészet! Esetleg tudja valaki, hogy miért nem válaszolnak? Azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik a kiskutyákat???
|
|
|
|
Feb 25 2008, 06:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,661 |
Sziasztok!! új vagyok itt. sajnos az én kutyusom meghalt 4 napja. nagyon hiányzik, szeretnék 1 másik kutyát, a lelkem miatt is, és hogy mégis legyen 1 játlkos kutya. A bernik úgy tudom szeretetre málóak, nagyon játékosak!!
Érdeklödnék, hogy kb. mennyiért lehet kapni öket???? kell e vinni kutyakozmetikushoz???? köszi elöre is
|
|
|
|
Feb 26 2008, 07:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Nálunk van még egy kisfiú és egy kislány ( 7 hetesek ). Oltva, féregtelenítve még eladók.
|
|
|
|
Feb 27 2008, 03:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,661 |
Szia Vivi!! mennyiért adjátok???? hol laktok??? irj ide, vagy email-re: tiamo1@vipmail.hu
|
|
|
|
Nov 20 2008, 02:43 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,395 |
Ennyire kihalt a fórum????
|
|
|
|
Jun 3 2008, 04:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 76,544 |
Ha valakinek Berni pásztor kutyája van és lány az olvassa el ezt!Ha a kutya terhes körübelûl 6hét múlva látszik meg, hogy ahasa egyre nagyobb.Mikor már tudjuk, hogy kölykei lesznek a kutya farka fele lévõ cicijeibõl ha egy kicsit megnyomjuk jön tej. :kat Betti
|
|
|
|
Aug 30 2008, 11:50 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,278 |
Tisztelt Fórumozók!
Ha már veszítettetek el igaz társat, barátot állatok személyében és szeretnéd a fotóit megosztani velünk, és másokkal, akkor egy közös emlékalbumban, vagy sajátban helyet biztosítunk neki ingyen és bérmentve. Referencia anyag:
http://papp-kontor.pakonynet.com
Amennyiben szeretnéd, hogy bekerüljön néhai kedvenced ilyen szép albumba, akkor jelentkezz az elérhetõségeimen és a képek feltöltésére való linket megadom, a többi a mi dolgunk lesz.
Választási lehetõséged egyéni, vagy közös album. Mindegyik elérhetõsége http://itt lesz az album neve.pakonynet.com
Várom jelentkezéseteket!
|
|
|
|
Sep 9 2009, 03:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 9-September 09 Azonosító: 98,493 |
Sziasztok!
Költözés miatt fájó szívvel új gazdát kell keresnem 4 éves berni pásztor kutyámnak. Amy fiatal hölgy, még nem volt kölyke, törzskönyve nincs, én nem tartottam fontosnak. Nagyon szereti a macskákat, más kutyákkal is jól elvan, de én elsősorban olyan helyre szeretném adni ahol egyedüli kutya lehet. Nálunk jelenleg hárman vannak (különböző fajták) a költözés miatt összesűrűsödtek egy kicsi udvaron. Sok álmatlan éjszakámba telt míg eldöntöttem melyiket ajándékozom el, végül Amy mellett döntöttem mert ő az aki leginkább megszokná az új helyet, ha pedig nem kell mással megosztozni a szereteten akkor nyert ügye van. Nem kimondottan házörző tipus inkább gyönyörű barát. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen fórumon csak felelős állatbarátok vannak jelen, és kérem, hogy csak ilyen jelentkezzen. Kérésre küldök fotót, illetve válaszolok! s.k.music@chello.hu |
|
|
|
Sep 29 2009, 01:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,559 |
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van egy 4 hónapos berni kiscsajszim. Az orvos szerint diszplázia gyanús. Természetesen nem csak egy orvos véleményét fogom kikérni, de kíváncsi lennék néhány bernis gazdi véleményére is. A ti kutyutok, amikor növésben volt milyen volt séta vagy futás közben a testmozgása. Az enyémnek kicsit riszáló, néha nyúlugrás szerű futása van. Valamint úgy látom, mintha picit bicegne is. Arra lennék kíváncsi, h ez amiatt van e, mert nagytestű és gyorsan növő kutya, vagy tényleg lehetséges, h diszpláziás?! Előre is köszi. M.
|
|
|
|
Nov 29 2009, 07:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,748 |
Üdv! Segítséget szeretnék tapasztaltaktól
Előre is köszönöm! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:37 PM |