Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jun 15 2005, 02:09 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 25 2005, 07:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello,van egy 1éves szetterem ,majd küldök róla képet,ha van vkinek szettere,ír,gordon vagy angol ,írjítok!!! kiváncsi lennék hogy másoknak milyen az élete egy szetter mellett :) szerintem remek kutyák ,igazi társak és szépek emellett még okosak is...
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 25 2005, 07:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
és nem ölebek,igazi egyéniségek! csak télleg jó lenne ha be tudnánk indítani ezt a csetszobát,szóval ha vkinek van bármi jó története,vayg akár más kutyája van és szereti a szettereket vagy egyszerüen csak a kutyákat az írjon! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 25 2005, 07:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szia! nekem egy angol szetterem van,õ most 8hónapos és fiu a neve Benji, nagyon játékos!kis örök mozgó :) :nyom:tapp
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 1 2005, 08:17 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem egy 11 hónapos ir szetterem van, kislány. Igaza van Lillának, a szetter gyönyörû és nagyon okos.Lehet vele játszani,kirándulni.Nagyon kiváncsi,mindent tudni akar,nem maradthat ki semmibõl. Nagyon ragaszkodó,mindig a sarkamban van.Minden szetter ilyen?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 6 2005, 06:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem is ír szetterem van, pontosabban még kis baba, 3,5 hónapos.
Elsõ kutyám, de imádom a természetét, nagyon kedves és ragaszkodó, ugyanakkor hatalmas csibész is!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 7 2005, 07:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szia Csami! fiú vagy lány szettered van?
Nagyon jó fajtát választottál,sok öröm lesz együtt! Nem tudom, más hogy van vele, de az enyém csak 8 hónaposan lett szobatiszta. Hiába sétáltam vele órákig,sietett haza, hogy végre el tudja végezni a dolgát:)) Én ráfogtam,hogy késõn érõ fajta, az esze is most kezd fogni, 2hét múlva lesz 1 éves!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 8 2005, 08:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
Egy ír szetter fiúcska. Ez a "szobatisztaság" (nálunk ugyanis a kertben van, van neki elkerített helye, de jó lenne rászoktatni, hogy ne itt végezze a dolgát....) ismerõs...:) Ma kb. 3 órát sétáltunk az erdõben, aztán ahogy hazaértünk, már alig várta, hogy pisilhessen...Kész:)
Szóval egyelõre reménytelennek látom a helyzetet, de ezek szerint még van idõ, hogy benõjjön a fejünk lágya:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2005, 08:12 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nincs valaki, Keszthely környékérõl, szetteres, aki ir ide?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 13 2005, 08:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
És budapesti?:)
Nagyon pang ez a fórum, nem túl aktívak a szetter gazdik:(, vhogy fel kéne dobni...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 15 2005, 07:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
pet.site.hu szetter galériéba felraktam a kiskutyám képeit
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 15 2005, 07:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csami, és ha valaki még olvassa...
Mivel eteted a kutyád?
Én csirkefarhátot fõzök párolt répával és rizzsel, keverve Gréti-mix-szel. Száraznak van elõtte RoyalCanin-az állatorvosi fajta, meg Friskies junior.Néha Frolic is.Mindig több fajta van elõtte, és választ. Konzervet megette a Pedigree junior marhát, most meg a Friskies juniort, és Fressnapf 5húsost szereti.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 09:35 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ez a kutyus gyönyörû!!!:)))De tényleg!:)Mit csinálsz a szõrével, hogy ilyen szép fényes?
12-es kép hol készült?Már ha szabad tudni...:)
Az enyém Acana puppy juniort eszik a tenyésztõ tanácsára. + mindig kap hozzá vmi pici "kiegészítõt": májkrém, tejföl, olajos hal, túróstészta, spentót stb. Ez utóbbi a két kedvence!!:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 09:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nah, már megint ez az idétlen rénszarvas, úgy látszik nem szabad sok mosolyt tenni a kettõspont után...:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 09:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Amúgy még az etetésrõl azt hallottam, hogy nem szabad, hogy állandóan elõtte legyen a kaja, mert akkor a késõbbiekben nagyon válogat majd:(
Az enyém - mivel még pici - kb. fél órára kapja meg, aztán, ha marad, akkor is elveszem, majd vacsinál rájön, jobb délben is enni:)
Monjuk nekem ez bevált, mert mostanában mindig üres a tányér!
A tiednek kb. mikor kezdett el nõni a rendes foga?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 12:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Én nagyon szeretnék ír szetter kiskutyát! jól viselkednek? légyszíves segítsetek nekem, h jól választok-e :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 02:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A 12-es kép Ausztriában, a Grüner See-nél készült,Graz-tól nem messze. A férjem búvárkodott a 4 fokos vizben, Lizzyt pedig nem lehetett elengedni, mert õ is minden áron fürödni akart. Látszik,hogy vizes a mancsa, mert csak térdig mehetett be.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 03:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem a szõre attól szép,hogy egészséges.Mondjuk a Royal Caninra rá van irva, hogy "intensive color",biztos van benne valami speciális,amitõl csillog a szõre.Mostanában már kezd sötétedni is. Az enyém annyit eszik, amennyit bir, mert sokáig nagyon vékony volt.Olyan gyorsan nõtt,hogy nem tudott vastagodni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 03:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Adrienn! Én azért választottam az ir szettert,mert mindenképp nagy kutyát szerettem volna,de csinos is legyen.Tetszik a szine,pont jó hosszú a szõre.Selymes,lehet vésülgetni,de nem kell fordászhoz hordani.Nagyon okos,ragaszkodó.Bármikor bejöhet a lakásba,este is bent alszik.Az ugrálásról még nem tudtam leszoktatni,meg lopkodni szokott,ami csak szerinte vicces.A cipõ,papucs a kedvence,de egész virágládával is el tud szaladni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2005, 04:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Adrienn!
Én azért választottam az ír szettert, mert már nagyon régóta lenyûgözött a szépsége, és mindemellett nagyon jó természete van. A mienk napról napra jobban örül, ha meglát, nem tudom mit fog csinálni, majd, ha megnõ:)Nagyon játékos, állandóan jókedvû és nagyon-nagyon kedves:)
Nekem azt mondták, hogy félévente egyszer nyírni kell, hogy szép ápolt legyen. De mondjuk az enyém fiú, annak nagyobb szõre lesz.
Mia:milyen papírok kellenek, hogy Ausztriába vihesd? Az enyém chip-es, mi kell még ezen kívül?Csak, mert esetleg én is gondolkodom, hogy egyszer-egyszer elvihetnénk..:)
A Lizzy név nagyon aranyos:)Ezeknek a lányzóknak olyan kedves nevet lehet adni!:)
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:49 PM |