IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

5 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Labrador retriver
Ági_283
hozzászólás Apr 29 2009, 02:15 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 86,701

Szia!nekem tegnap előtt volt 3 hónapos a labim( Mizu) és nekünk ez nem tudom miért..de nem volt probléma...márc. 15én kaptam..6 hetesen és mivel nem vihettem be a házba, a kamrába raktuk egy elkerített részre...és ott szinte mindigy ugyanoda..(persze kis helyen az egyértelmű) mióta éjszakára is kinnt van az udvaron, megszokta hogy mindig a nagy fenyők mögé pisiljen meg ilyenek.. Én amúgy azt olvastam, hogy amikor látod a jeleket, hogy éppen végezné a dolgát akkor vidd arra a helyre ahova szeretnéd szoktatni...vagy amikor megetetted, akkor hívd magad után és arra menjetek amerre neked a jó..így hosszan ezt tudom ajánlani...remélem beválik:D pusz
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexi1004
hozzászólás May 1 2009, 11:22 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,527

Üdv! Van egy 3 éves Labrador keverék kutyám. A minap észrevettem, hogy szerencsétlen a hátsólábai felé kap, viszket neki. Vagy a farkát kezdi el kergetni, mert viszket neki. Legalábbis azt hittem addig, amíg meg nem néztem. Szokott lenni a heréjén sebtető, (bocsánat a fogalmazásért), ami vagy az ülés miatt vagy a feneke húzása miat szokott lenni. Most azonban még nyílt. Még piros neki, és valószinűleg azt akarja szinte majdnem mindig megnyalogatni. Ha van valami ötletetek, kérlek írjátok meg, mit tudnék én tenni, hogy enyhítsem azt a fájdalmat, vagy viszketést neki? És szerintetek ez nem nagy gond?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 18 2005, 06:13 PM
Létrehozva: #3

Guests

mi amúgy kövekkel pakoltuk tele a kertet így nem tud annyira ásni és nem is néz ki rosszul meg a növények amúgy is eltakarják õket. Lexi egyszer talált egy döglött kutyát:( + többször macskát de õ is csak szagolgatta õket.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 7 2005, 10:35 AM
Létrehozva: #4

Guests

amúgy mit csinált a döggel? mert a legtöbb kutya ilyenkor vagy belehempergõzik vagy beleeszik. Ui.amúgy most egy hétig nem tudok írni mert nyaralni megyek.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 5 2005, 01:10 PM
Létrehozva: #5

Guests

helló! jó lenne megismerkedni labisokkal!-csakhogy itt nincs senki...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 06:37 PM
Létrehozva: #6

Guests

Hol vannak a labisok??

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 12:34 PM
Létrehozva: #7

Guests

Hogy hívják? Hány éves? Lizával mi is jártunk kutyasuliba, de csak néha mentünk/gyünk el, elnézem, hogy milyen fortélyokkal tanítják õket, majd itthon alkalmazom. Liza már tud ülni, feküdni, maradni, pacsit adni, kúszni. Ami a legnagyobb büszkeség: baromi jól ért a vadászathoz, a minap felhajtott egy fácáncsaládot, tegnap a határban való séta közben egy döglött állat tetemét fedezte fel a bozótosban. :))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 20 2005, 10:04 AM
Létrehozva: #8

Guests

Sziasztok! Van egy labrador retriever szuka kutyám, aki Liza(y) névre hallgat. Értelmes, okos, játékos. Nagyon szeretem. Remélem többen leszünk itt, ezen a lapon, és kicseveghetjük labijainkat;)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 10:27 AM
Létrehozva: #9

Guests

hát nem nagyon tudom talán kérdezz meg egy kiképzõt vagy ha tudod vidd el kutysuliba.(tudom könnyû ezt mondani). kaját illetõen mire gondolsz márkára vagy úgy általában?

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 02:14 PM
Létrehozva: #10

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 10:59 AM
Létrehozva: #11

Guests

igen,nagyon szeretem, egy darabig kutyasuliba is jártam vele csak helybenmaradás közben megtámadták és elég csúnyán meg is harapták így utána mindig ideges volt ha mentünk úgyhogy inkább abbahagytuk.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 5 2005, 07:28 PM
Létrehozva: #12

Guests

Helló! Én is erre a pillanatra várok, hogy mikor jön már be egy labis:)) Neked labradorod van, Snoopy?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 15 2005, 09:33 PM
Létrehozva: #13

Guests

Igen, az én Lizym is állandóan vedlik! Nálunk is probléma a kaparás, de szerencsére csak néha csinálja. De akkor nagyon beleindul, ma anyukám virágát kaparta+szaggatta szét:( A dög nagyobb volt tõle, meghagyta az 1m-es távolságot! De amikor kicsi a dög, õ is megeszi/megenné, ha én nem lennék folyton a nyomában:)/

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 08:36 PM
Létrehozva: #14

Guests

sárga, fiú és Lexinek hívják,5 éves. lexi parancsra megrázza magát-ezen mindenki nagyon meglepõdik, pedig praktikus mivel kertben él de sétánál végig kell jönnie a lakáson és így nem hoz be annyi szõrt a lakásba.(amúgy a tiéd is egész nyáron vedlik? lexit naponta kikeféljük mégis állandóan hullajtja a szõrét.)amúgy õ is tudja a szokásos parancsokat-ül,fekszik,stb-ha mondom a hátára fekszik-így a hasát is kitudom kefélni,pacsit ad és természetesen aportírozik.õ is sok állatot talált már, még õzet is meg nyulat, fácánt többször is mert az elég sok van a töltésen.viszont mindig ás a kertben-anyukám ezt eléggé utálja.nincs rá valami jó ötleted?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 06:21 AM
Létrehozva: #15

Guests

Hello! Én most vettem egy fekete labrador fiút mex-nek hívják és 7 hetes. A porázt egyáltalán nem viseli el befeszit és se elöre se hátra kész. ha leveszem akkor úgy jön mellettem mint a kis angyal. Őtlete valakinek hogy szoktassam rá a porázra. A nyakörvel nincs baja azt elviseli néha kicsit megvakarja a nyakát de ennyi. akinek van vagy volt ilyen kicsi labija mivel eteti/te.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 25 2005, 03:30 PM
Létrehozva: #16

Guests

Szia Greta! Őrülök, hogy legalább egy ember 'betémfergett' ide! Te is labrador gazdi vagy?:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 20 2005, 01:38 PM
Létrehozva: #17

Guests

Hubertus! Köszi a figyelmeztetést, majd jobban figyelek rá. Neki 200m nudli, a pórázon sétáltatás szintúgy. Azért kösz!:))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 07:41 AM
Létrehozva: #18

Guests

Lizy! Nem bele szolni akarok,ez csak egy meg jegyzes. Az uj torveny szerint ha a kutyad 200m kivul megy a vador barmikor le loheti vagy ha az ott elo vadat bojgatja,szoval az en helyedben vagy elvinnem igazi vadaszatra vagy egyszeruen nem engednem hogy ezt csinalja. Az elso vizslankat le lotte:(((((pedig csak 1,5 eves volt

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 18 2005, 07:58 PM
Létrehozva: #19

Guests

Sehol senki

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 25 2005, 11:10 AM
Létrehozva: #20

Guests

Jó kérdés!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

5 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 22nd February 2012 - 09:09 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum