IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

228 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Általában a kutyákról
Guest__*
hozzászólás Jul 23 2003, 09:34 PM
Létrehozva: #41

Guests

A törpe snauczerekről írt fajta bemutatót kiegészíteném: Bátrak, szívósak, hűségesek és nagyon-nagyon inteligensek!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 27 2003, 08:08 PM
Létrehozva: #42

Guests

Zebrapintyeket tartok de szeretnék egy lehetőleg fajtiszta kutyát. Malamutot szeretnék venni.De nem tudom hol lenne érdemes utánanézni. Kérem adjanak tanácsot! Köszönöm

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 31 2003, 11:02 AM
Létrehozva: #43

Guests

Kedves Reni! Azt gondolom, ha az ember egy kutyakölyköt befogad, nem az a szempont, hogy össerombolja-e a kertemet. Azt ne feledd, soha olyan őszinte és odadaó barátod nem lehet, mint a saját kutyád. Egyszer mikor rámtört a magány és a szomorúság -van ilyen mindenkivel, hogy rossz passzban van- szóval az udvaron üldögéltem magamba roskadva a Bettyke -10 éves németjuhász- odajött, és addig piszkált, böködött az orrával, meg hozta a labdáját, hogy dobáljam... Mígnem azt vettem észre, men is tudom, mi bajom volt a világgal. A kutyapiszkot is fel kell szedni utánna, de ez nem teher, mert szeretem!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 6 2003, 07:27 AM
Létrehozva: #44

Guests

A kutya a legjobb társa az embernek,de soha nem szabad elfelejteni,hogy az ember az úr nem pedig ő.Sok gazdi engedékenyebb,és ezt a kutyus ki is használja.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 6 2003, 01:00 PM
Létrehozva: #45

Guests

Német őzpincser kiskutyák előjegyezhetők!! 25000/db vavi@freemail.hu Szeptember elején vihetők el.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 7 2003, 10:09 AM
Létrehozva: #46

Guests

26 kilos magyarvizsla egy picit pici nem

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 8 2003, 01:02 PM
Létrehozva: #47

Guests

3 hetes sárgafoltos POINTER kölykök ELADÓK!kan:15000Ft/db szuka:10000Ft/db Előjegyzés:kertesz6@vnet.hu helyszín:Göd

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 11 2003, 03:25 PM
Létrehozva: #48

Guests

Sziasztok! azt szeretném kérdezni h nem lesz-e vkinek szeptemberre eladó GOLDEN RETRIVER kiskutyája?? És milyen áron! Légyszi írj mail-t! Köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 11 2003, 03:38 PM
Létrehozva: #49

Guests

az e-mail cimem rjanka15@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 17 2003, 10:57 PM
Létrehozva: #50

Guests

sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy lesz e valakinek golden retriverere újév tájékára szeretném hogyha írnátok. E-mail címem:egwen@freemail.hu köszi sziasztok!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 18 2003, 11:05 AM
Létrehozva: #51

Guests

Sziasztok!Nekem egy angol cocker spánielem van, és sajnos van neki egy elviselhetetlen mániája.Imádja a köveket és ami a legszörnyűbb imádja ugatni őket megállás nélkül.Ha valaki tudna valami tanácsot adni azt előre is megköszönném!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 19 2003, 09:03 AM
Létrehozva: #52

Guests

Sziasztok! Nekem egy springer spanielhez nagyon hasonló 4 éves "cocktail" kutyusom van. Rengeteg szeretettel halmozza el az egész családot. Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat !!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 21 2003, 08:05 PM
Létrehozva: #53

Guests

Ha valakinek eladó Golden retriever kiskutyái vannak,kérem értesítsenek!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 22 2003, 10:39 AM
Létrehozva: #54

Guests

A Martintelepen vagy a közelében lakó kutyásokkal szeretnék talál-kozni. Talán együtt futtathatnánk a kutyáinkat, játszhaznának együtt.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2003, 06:28 PM
Létrehozva: #55

Guests

Keresek gyerekek mellé megbízható idegzetű szülóktől elérhető áron kuvasz szuka kiskutyát max 10 hetesig 06-70-246-6366

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2003, 08:37 PM
Létrehozva: #56

Guests

A jämtlandi spiccröl - jämthund, vagy svéd szarvasvadász - egyetlen magyar lapon sem találtam anyagot; lehet, hogy felénk teljesen ismeretlen? A lajkával kapcsolatban: Inkább barátságos, mint vad. Üdv! - DF

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 29 2003, 04:47 PM
Létrehozva: #57

Guests

törpe pincher tenyészetem felszámolom, 4 szuka, 1 kan, érdeklődj!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 30 2003, 12:56 PM
Létrehozva: #58

Guests

Olyanok jelentkezenek kik magyar agárral vadásznak vagy e kutyafaj történetével foglalkoznak.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 31 2003, 08:03 AM
Létrehozva: #59

Guests

Sziaszok! Nagyon szeretnénk egy Salukit (perzsa agár) venni. Van valaki aki tuja hogyan lehet magyaroszágon hozzájutni? Vagy milyen úton módon importálható? Kérlek válaszolj e-mailen. Előre is köszönök minden választ.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 5 2003, 10:31 AM
Létrehozva: #60

Guests

Kuvaszaim párban voltak, de karácsonykor meghalt a lány és azóta a párja teljesen le van törve. Így sürgősen keresek egy fajtatiszta egészséges, nagytermetű kuvasz kislányt, 4-6 hónapos körülit, lehetőleg törzskönyvvel! Telefon: 06-30/625-4795

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

228 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:43 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum