Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 8 2005, 01:46 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,148 |
Szia!:kat
Szerintem nem hülyeség.
Nekem most egy 4 hónapos kandúrom van akit fél évesen kasztráltatni fogok!
Nem fog mindent megjelölni,nemi úton terjedõ betegségek elkerülhetõk,nem szerez harci sebeket,nem fog elkóborolni,sokkal nyugodtabb lesz és kedvesebb.DE!!nagyon kel figyelni arra,hogy ne hízzon el,mivel az ivartalanított macskák hajlamosak az elhízásra mivel nem fektetnek energiát párkeresésre.
|
|
|
|
Oct 18 2008, 03:43 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 73,017 |
Sziasztok! A Magyar u. 52. szám alatt lévő pólóboltban vettem egy fekete macskás pólót. A www.vakondnyar.hu oldalon is megtaláltam.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 17 2005, 09:04 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Én 6-7 hetes nõstény kiscicát szeretnék, ha tud valaki, akkor értesítsen engem az e-mail címemen.(ha tud fotót is) Kecskemét és térségeibõl várom a leveleket.
Olvastam Ruzsmi, amit írtál, ha tudsz légyszi küldj képet!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 17 2005, 09:34 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Én 6-7 hetes nõstény kiscicát szeretnék, ha tud valaki, akkor értesítsen engem az e-mail címemen.(ha tud fotót is) Kecskemét és térségeibõl várom a leveleket.
Olvastam Ruzsmi, amit írtál, ha tudsz légyszi küldj képet!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 17 2005, 10:14 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Segítség!
Vasárnap elmentünk biciklizni. A Dunapartra vezetõ út elején van egy "szép" illegális szemétlerakó. Épp ott tekerek amikor hallom, hogy miá-miáu. Befékeztem, eldobtam a bringát és hallgatóztam. Jól hallotam, macskanyávogás volt. Elindultam át a szeméthegyeken a hang irányában. Na mit találtam?
3, kb 4 hetes pindurka cicát. Két koromfekete, egy hófehér. CSak az egyik látott úgy ahogy,a másik kettõ szeme teljesen be volt ragadva a sok *****es trutyitól. Kerítettem egy vödröt és haza gyalogoltunk.
A szemüket leápoltam, most kapnak tetránt. Amúgy egészségesek, már épppen tudnak enni, hála az égnek, bár még enyhén szólva össze maszatolják magukat.
Már van 3 macskánk így csak a kis fehéret tudjuk megtartani.
KÉT TÜNEMÉNYES FEKETE KISVAKARCS GAZDÁT KERES!!!!!!
tel 30/450-36-55
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 17 2005, 08:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sürgõs!
Szeretõ gazdit keres egy barnás-vöröses 8 hetes kislánycica, jó helyre.
Dorombolós, kedves.
Érd. 06 70 367 9282
hopihepunk@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2005, 05:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok
4db házi cicának keresek szeretõ gazdit. A cicák ingyen elvihetõktermészetesen alényeg csak annyi h jó helyük legyen. Ha szeretnél egy tüneményes cicát akkor írj mailt.
helgis@citromail.hu ;ccc:
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2005, 05:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok !
Kérdésem van , aki tud , kérem segtsen !
Lakik nálunk egy 4 hónapos perzsa keverék kandúrka . Mit ne mondjak , nehezen jövünk ki egymással , pedig sok mindent megpróbáltam annak érdekében , hogy zökkenõmentesen élhessünk együtt . Nem értem a viselkedését - pl. ha dorombol , miért harap , ha odajön kedveskedni , a következõ pillanatban miért "rúg belénk" és szalad el ? Tudni kell , eddig nagy kutyáim voltak , velük minden rendben ment . ...ám ez a kis cica...
Kérem , aki nálam jobban érti õket , segítsen .
Elõre is köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 21 2005, 04:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mindenki nézzen be! Egy nagyon jó macskás oldal! Saját nyereményjátékok, képek, leírások, írások, hírek, és minden ami macska, egy helyen!
www.gportal.hu/catonline
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 26 2005, 12:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Továbbra is gazdát keres két fekete tünemény Érden és környékén.
Imádnivalóak, jelenleg cumisüvegbõl kapják a tápszert és nagyokat bunyóznak, hogy ki kapjon elõszõr. :)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 26 2005, 07:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tudna nekem valaki segíteni?
Emeletes házban lakom és a ház pincéjében fialt megy egy macs.Jelen pillanatban az én pincémben vannak (3 kölyök volt, de az álandó zaklatás miatt az egyik elpusztult, muszáj volt valamit tennem). A kérdésem az lenne (hogy a korukat megsaccolhassam) hogy mikor nyílik ki a szemük? Mikor választja le az anyja õket (MAGÁTÓL). A fialás után mennyi idõvel lehet ivartalanító mûtétet elvégezni.Nem igazán értek a macskákhoz, ráadásul az anyát nagyon csípi mindenki a házban csak az a baj hogy szegény LÁNY, így egy idõ után térdig fogunk járni a kismacskában ha valamit nem teszek. Ja! Mennyibe kerül egy ivartalanító mûtét?
Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 27 2005, 04:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Gigi!
a cicák szeme úgy 8 napos korukban nyílik ki, kb 7-8 hetesen már önállóak annyira, hogy elajándékozhasd õket.az anyjuk is szerintem ekkor ivartalaníttatható, a mûtét kb 5 ezerbe van.
|
|
|
|
Aug 28 2005, 01:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 68,736 |
;ccc
Olyan szemétség ez a bonsai cats!!!
:cc
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 28 2005, 11:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Más téma!!!! nekm van héjám, õ Killi!!!!Killi nagy macskavadász!!!! Ha meg lát eggyet, azonal rácsap, megfojtja és letépi a farkát és elhoza a szuveniret!!!!Asztán jol belakmározik, A legjob falatokat a kajás táljába teszi és büszkén mutaja, nézed gazdám itt a mája. Már van egytucat macskafarokom. Csuda pofa!!!! :))):))):))):)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 29 2005, 02:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SZIASZTOK!NEKEM VAN 3 MACSKÁM!AZ EGYIKNEK KICSIT HÜLYE NEVE VAN AZ A KISSEBSÉG A KÉT GEREKÉT MEG ÚGY HÍVJÁK HOGY MAZSI A MÁSIKAT MEG KISKISSEBSÉG!:))):))):))):))):))):))):))):)))
:kat
|
|
|
|
Sep 6 2005, 04:28 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,168 |
Gazdit keres 4 kiscica!Úgy három hét múlva lehet õket elvinni.Mind fiú.Kettõ szürkecirmos, egy fekete-fehér és egy majdnem fehér(a hátulján van 3 fekete folt, és a farka fekete).Ezen kívül elvihetõ már 1-2 hét múlva egy fekete-fehér félig sziámi kislány cica is.
|
|
|
|
Sep 6 2005, 05:16 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 64,385 |
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van három kandúr cicám kb 4 hónaposak. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne õket kitiltani a veteményesbõl, mert állandóan odapiszkítanak. Ráadásul most már a kutyám is átvette ezt a "remek" szokást. A cicák nagyon édesek, ajándékba elvihetõk. Pár hétre vettem õket magamhoz, aztán rajtam maradtak. Aki tud legyen szíves segítsen.
Elõre is köszönöm!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 6 2005, 07:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
bbea!!!!
Egyszerü: légpuska vagy killi!!!!
De inkáb légpuska!!!!
:))):))):))):)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 7 2005, 08:27 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kelemen Tamás!
Már kezd nagyon elegem lenni belõled!Menj inkább a madaras,és a halas fórumokra!Mellesleg nemrég a másik fórumon azt ígérted,hogy már csak ott leszel!
Jó lenne,ha nem írnál ilyen szemétségeket,és sürgõsen megtanulnál helyesen írni!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 18 2005, 06:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Már nemazé,de most jött be az udvaarunkba egy olyan cica aki haldoklik és nem érdekel senkit,szerintem minden olyan ember aki szereti a cicáját ivartalanítassa és ezzel sokmindenkivel jót tesz
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:26 PM |