IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

43 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Házimacska
Guest__*
hozzászólás Sep 29 2008, 01:03 PM
Létrehozva: #1

Guests

Üdv a cicám kicsit beteg. A doki is:( Ballán lakom, és közel s távol egy állatorvos sincs, csak nagyvárosban, de oda nem tudom elvinni, nincs ketrecünk, meg úgy semmi sem. Szóval tegnap délután végignéztem ahogy betrágyázza a rózsákat, és tele volt a kaka ocsmány fehér lényekkel. Giliszták lehettek. Nomost anya kolléganőjének a lányának volt ilyen, kapott rá gyógyszert, és jobb lett. NEm tudnátok ajánlani valamit a cicámnak? Gyógyszertárunk van, kiváltani kitudom... Előre is köszi
Go to the top of the page

+Quote Post
Angélacicus
hozzászólás Sep 29 2008, 10:19 AM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,416

Üdv a cicám kicsit beteg. A doki is:( Ballán lakom, és közel s távol egy állatorvos sincs, csak nagyvárosban, de oda nem tudom elvinni, nincs ketrecünk, meg úgy semmi sem. Szóval tegnap délután végignéztem ahogy betrágyázza a rózsákat, és tele volt a kaka ocsmány fehér lényekkel. Giliszták lehettek. Nomost anya kolléganőjének a lányának volt ilyen, kapott rá gyógyszert, és jobb lett. NEm tudnátok ajánlani valamit a cicámnak? Gyógyszertárunk van, kiváltani kitudom... Előre is köszi

+Quote Post
Angélacicus
hozzászólás Sep 29 2008, 10:45 AM
Létrehozva: #3

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,416

+Quote Post
Piros_79029
hozzászólás Sep 16 2008, 10:24 AM
Létrehozva: #4

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,864

:katMit csinálhatnék a kiscicám enyhén gennyes köldökével?13 napos leesett a köldökcsonk, csak valami felsérthette és most bekeményedett.Sajnos 4 napos koruk óta nevelem õket.

+Quote Post
Ágnes_35950
hozzászólás Sep 13 2008, 09:26 PM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,787

Hello Déna! A hasmenés ronda és kellemetlen dolog!A mi dokink ajánlata: a macsek nedves kajájába keverj 1/3-ad fõtt rizst.Nekünk 1 nap alatt segített és azóta rendben van!

+Quote Post
evibaba
hozzászólás Sep 19 2008, 12:07 AM
Létrehozva: #6

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,605

Szia! Az én egyik cicám is pont így tért haza egyszer reggel. Ráadásul hosszúszõrû cica volt... Nem a legkimélõbb módszer,de én beálltam vele a tus alá és addig sikáltam a cicust cicasamponnal,amig tiszta nem lett. Volt durcizás pár óráig,de aztán megbocsájtotta "bûnömet" és minden úgy ment mint elötte:)

+Quote Post
evibaba
hozzászólás Sep 19 2008, 12:03 AM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,605

Sziasztok! Lehet h már volt ez a téma a fórumon,de én most lusta voltam végig olvasni:) Szeretnék érdeklõdni,hogy ki milyen macskatápot ajánl,milyen márkát? Szeretném a legjobbat adni a cicámnak,de foglamam sincs,h melyik lenne a legjobb. Lány szobacica,aki ki is járhat a kertbe,ivartalanitva lesz,amint lehet. MAjd a doki véleményét is kikérem,amint meglesz a cicus,de azért több félére kiváncsi lennék:) Az eddigi cicáimat etettem mindenfélével,általában a legolcsóbbal,de most halt meg a cicám és lehet a rossz minöségû kajától betegedett meg,szóval ezentól ezt komolyan akarom venni! elõe is köszi a választ, Évi

+Quote Post
mosomaci
hozzászólás Sep 12 2008, 07:03 PM
Létrehozva: #8

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,750

sziasztok. A cicámtól nemrég elválasztottuk a kiscicáit, hat és fél hét után. Sajnos azóta bekövesedett a tej a cicám pocijába, vagyis kisebb nagyobb darabok jöttek létre. Voltam állatorvosnál, aki adott valami injekciót, ami állítólag megszünteti a tejtermelõdését, de a darabok még mindig nagyon csúnyák és nem múlnak el, oldalt kiállnak és ilyesmi. A cicám nem eszik, és sokat sír. Tudtok esetleg segíteni?

+Quote Post
BaraBanya
hozzászólás Jun 4 2009, 11:45 AM
Létrehozva: #9

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,646

Az én ciccemnek is volt ilyen szembetegsége még pici korában. Orvoshoz mentünk, és kiderült, hogy valami bakteriális fertőzés, amit kiscicák gyakran elkapnak. Kaptam szemcseppet és rendbe jött. Vele is irány az orvos! (Bár már régi a hozzászólás, azért válaszoltam rá, hátha valaki tanul belőle. Remélem azóta már helyre jöttek a cicák!:)

+Quote Post
Niki_70918
hozzászólás Jun 4 2009, 10:01 PM
Létrehozva: #10

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 88,236

Sziasztok! A macskámnak van egy két hetes kiscicája, és még nem nyitotta ki a szemét, pedig úgy tudom, hogy 8 naposan ki szokták.. Szerintetek mikor fogja? Esetleg kamillázzam neki, vagy ne csináljak semmit? Már kezdek megijedni, nehogy valami komolyabb baja legyen..:(:(:( Légyszi segítsetek, mert eléggé el vagyok keseredve... Köszi előre is!

+Quote Post
Niki_70918
hozzászólás Jun 4 2009, 10:04 PM
Létrehozva: #11

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 88,236

Sziasztok! A macskámnak van egy két hetes kiscicája, és még nem nyitotta ki a szemét, pedig úgy tudom, hogy 8 naposan ki szokták.. Szerintetek mikor fogja? Esetleg kamillázzam neki, vagy ne csináljak semmit? Már kezdek megijedni, nehogy valami komolyabb baja legyen..:(:(:( Légyszi segítsetek, mert eléggé el vagyok keseredve... Köszi előre is!

+Quote Post
Kyp
hozzászólás Jun 15 2009, 06:52 PM
Létrehozva: #12

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 88,434

Üdv. Nagy tiltakozásom ellenére hozzánk került egy macsek. Úgy volt hogy hímet hoznak, de valamilyen rejtélyes körülmények miatt nöstényt hoztak. Most meg lett neki 6 kölyke. Ugye elvileg 3 hetes koruktól már lehet nekik pl. konzerv kaját adni. Most egy hetesek. A kérdés, hogy egy macska birja-e, hogy 6 kis éhenkórászt etessen. Nem nagyon örülnék neki, ha szegény kimúlna. Már most csont meg a bőr szegény, pedig aztán zabál rendesen. Vagy mit lehet tenni ilyenkor.

+Quote Post
Csiba Zsuzsanna
hozzászólás Apr 24 2009, 05:46 PM
Létrehozva: #13

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,358

10 hónapos a cicám és egyfolytában könnyezik illetve folyik a szeméből valalmi barna folyadék! Tudna valaki segíteni, hogy mitől lehet és mit tehetnénk ellene?

+Quote Post
Csiba Zsuzsanna
hozzászólás Apr 24 2009, 05:47 PM
Létrehozva: #14

Abszolút kezdő
*

10 hónapos a cicám és egyfolytában könnyezik illetve folyik a szeméből valalmi barna folyadék! Tudna valaki segíteni, hogy mitől lehet és mit tehetnénk ellene?

+Quote Post
Csiba Zsuzsanna
hozzászólás Apr 24 2009, 05:52 PM
Létrehozva: #15

Abszolút kezdő
*

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2005, 01:03 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sürgõsen Gazdit kéne találnunk nem kevesebb mint 10 db bájos 2 hónapos házi cicának, mert családom jelenleg macska túltengésben szenved. Színük :fekete. szürke, vörös, teknõc- és szürkefoltos, rövid és félhosszú szõrûek. Ha valakit érdekelnek a 061 257 87 37-es telefonon érdeklõdhet (Tóth család). Köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 06:51 PM
Létrehozva: #17

Guests

Gazdit keresek 6db búbájos cicusnak! 5db 2hónapos-nak, és 1db 3hónapos-nak! A színválszték nagy(vörös /fiu/, fekete /fiu/, fekete-fehér/lány/, tarka/L/ és egy whiskas cica /L/.! Ha érdekel, akkor hívj 20/374-6166 vagy írj: krampesz@freestart.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2005, 03:32 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sajnálom, hogy ez van. Nekünk a 2 nöstény 8 cicát ellett... Fogalmam sincs el tudjuk-e mindet ajándékozni, képeket 7végén feltöltöm. Regi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 24 2005, 07:53 PM
Létrehozva: #19

Guests

Sziasztok! Max. 3 hónapos szürke lánycicát örökbefogadnék, kandúr bandink mellé. E-mail címem: r96@freemail.hu Budapest és környékérõl írjatok. Üdv, köszi: Ronee

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2005, 06:40 AM
Létrehozva: #20

Guests

Miért olyan sûrgõs elaltatni? Nem tudod egy ideig megvédeni õket? Azért kérdezem, mert talán tudok segíteni. Írj E-mail!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

43 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:25 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum