IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

3 Oldal V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Maine coon
Sziszi_10714
hozzászólás Feb 26 2006, 10:21 AM
Létrehozva: #41

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,181

Szia Vivi.Puklisodik?A hasa bal felén van egy kis duzzanat.Olyan,mint egy vizzel teli tömlõ.Nincs kipirosodva,ezért gondolom hogy nem gyulladás.Nem merem megnyomni,nehogy fájjon neki.Holnap hívom a dokit,és megkérdem tõle,mi lehet ez?Remélem semmi komoly.Nem szeretném ismét kórházba vinni.A kedve jó,és játszunk már nagyokat,de az enni nem akar:((A nózija nedves.Úgy tudom a száraz orr nem feltétlenül jelent betegséget.A gyógypuszikat köszönjük:))Most ránk is fér.Galának sok sok pocisimit küldünk.:nyom
Go to the top of the page

+Quote Post
Sziszi_10714
hozzászólás Mar 3 2006, 08:59 AM
Létrehozva: #42

Abszolút kezdő
*

Szia Vivi.Tegnap kiszedték a varratokat lilibõl.A pocakjából nem igazán kellett,mert magának elkezdte kibontani.Az étvágya javul,a kedve jó,és ismét nagyon huncut:)Kapott egy óriási kaparó-mászó fát.Labdák,függõágy,és minden ami egy cicának tetszik,az megtalálható rajta.Nagyon tetszik neki:))Boldog,és nagyon elégedett:)Élvezi,hogy körülötte forog minden,és mindenki.Majd küldök képet mail címedre.Persze csak akkor,ha nem gond.Ti hogy vagytok?Minden ok?Galának sok puszit küldünk.:nyom

+Quote Post
Kaméleontenyészt...
hozzászólás Mar 11 2006, 11:25 AM
Létrehozva: #43

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,331

Szia Sziszi!:kat Õszintén örülök,hogy Lili jobban van,és már jó az étvágya!:) Természetesen nyugodtan küldhetsz képet,mindig szivesen fogadom az email-jeidet!;ccc Ha nem gond akkor én is küldenék képet Galáról. Biztos nagyon örül,hogy ilyen szuper játékokat!:) Gala bûnözik,õ is nagyon huncut!:) Tegnap krémest evett,jobban mondva elkunyizta anyukámtól!:)) Mi is sok puszit küldünk nektek! :cc

+Quote Post
Kaméleontenyészt...
hozzászólás Mar 11 2006, 11:28 AM
Létrehozva: #44

Abszolút kezdő
*

Azt akartam írni hogy: Biztos nagyon örül,hogy ilyen szuper játékokat kapott!:)) Galának is tuti tetszene!;)

+Quote Post
Sziszi_10714
hozzászólás Mar 12 2006, 09:55 AM
Létrehozva: #45

Abszolút kezdő
*

Szia Vivi.Nyugodtan küldhetsz képeket Galáról:)Szereti a krémest?Lilo nem nagyon.Illetve szeret belenyalni,de aztán ott is hagyja.Így biztosítja,hogy más ne egye meg:)A játék,amit kapott nagyon szuper.Felugrál rá,és onnan vadászik:)Szereti ha meggyurmizom a bundáját.Tépi a kezem,és iszonyat nagyokat harap:)Azt mondják a cicák nem szeretik ha a hátukra fordítják õket,és közben a hasukat gyurmizzák,de lili imádja:))Sõt,õ az aki kiprovokálja.A kezem olyan,minha balesetem lett volna.Tele van harapás,és karmolás nyomokkal.Sokszor gondolkodom azon,mi lenne ha tigrist tartanék cica helyett?:)Lilo imád bujócskázni,kergetõzni,és harapdálni:)Napi 3 óra minimum,amit játékkal töltünk.Én fáradt vagyok már,de õ még bírná:)Gondolom Gala is iszonyú aktív.Te hogy bírod?

+Quote Post
Kaméleontenyészt...
hozzászólás Mar 23 2006, 04:52 PM
Létrehozva: #46

Abszolút kezdő
*

Szia Sziszi! Nem tudom,hogy most evett e elõszõr,de amikor láttam ízlett neki.:)) De még is a sonka a mindene!:)) Gala is nagyon aktív,este is:)) Hajnal jön és dagaszt,dorombol,nyekereg,és harapdálja az ujjamat.:))Nem olyan harapós karmolós típus,de ilyenkor szokott csak.De,hogy miért azt nem tudom.:)) Gala utálja ha a hasát simogatom,megharap érte,utána meg megnyal.:)) Nagyon-nagyon utál fésülködni,sokszor próbálkozok,kisebb nagyobb sikerrel. Tegnap elõtt elfogyott a konzerv.Minden reggel amikor felkelünk szoktunk neki adni.De most nem kapott,és nagyon hisztizett.Felcukkolta magát,olyannyira,hogy hányt is,epét. Aztán csak délután kapott amikor anyukám hazaért és hozott neki.Most jól beraktároztunk,hogy ne forduljon ilyen elõ többet.:) Sokat játszunk.Van amikor hamar megunja,de utána hozza az egerét,hogy akkor most mégis játszunk még.:)) Tegnap kapott egy 'keljfeljancsis' egeret.Tudod ami sose terül el mert mindig fel kel.:))Azt hitte eltudja hurcolni,de nem jött össze neki és megharagudott rá.:) Begyógyultak már Lili sebei??:kat

+Quote Post
Kaméleontenyészt...
hozzászólás Apr 23 2006, 04:00 PM
Létrehozva: #47

Abszolút kezdő
*

SZISZI! Mi van veletek?? Nem írsz!:-(( Tegnap voltunk dokinál,Gala kapott oltást.1 hónap múlva kell visszamennünk. Nagyon ügyes volt,mert meg se nyekkent amikor megkapta a szurit,bár annyira félt,hogy még mozdulni sem mert. Itthon már sokkal jobban érezte magát:)

+Quote Post
Zsanna
hozzászólás Jul 9 2006, 02:42 PM
Létrehozva: #48

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,065

Hahóóó! Van itt vki?:kat

+Quote Post
Éva Ungi
hozzászólás Feb 26 2008, 10:48 PM
Létrehozva: #49

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 71,028

Már nem ír ide senki?) ::tapp

+Quote Post
reny_77526
hozzászólás Apr 13 2008, 09:35 AM
Létrehozva: #50

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 73,373

sziasztok!keresek fiú maine coon cicát 5-6 hónaposat lehetõleg ingyen aki nemtudja megtartani az írjon én befogadom gyõr -moson-sopron,fejér és komárom-esztergom megyébõl jelentkezzetek :kat:cc:nyom

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

3 Oldal V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:21 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum