Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Nov 23 2007, 07:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 68,616 |
Köszsönöm szépen a jó tanácsokat.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 10 2008, 09:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
ELVESZETT a CICÁM!!(ősszel)(lány,cirmos-fehér tarka)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elveszett keresem Diósdról,a határ utcából elveszett
..........................................
a CICÁM !!!!!!
..............
én és a tesóim és persze az egész család haza várja!!! nagyon-nagyon hiányzik nekünk!!!!!!!!
kérlek segítsetek!!!!!!!
E-mail: anna.karoly1@gmail.com
........................
Tel.: /06-23-545-290/
................
Előre is nagyon köszönök mindent! :)
Anna
|
|
|
|
Aug 18 2008, 08:14 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,817 |
Eastike mily becsületes hogy senkit nem akar becsapni, azonban pénzt akar csinálni egy cicából, akihez õ maga is díjmentesen jutott hozzá, mégha jelképes összeg is. Nem vonhatom kétségbe ugyan az állatszeretetét, de úgy gondolom, a legtisztább, ha elõbb megpróbálja felkeresni a cica gazdáját, mielõtt áruba bocsátaná, s ha meg is kívánna "szabadulni" tõle, akkor azt ingyen és bérmentve tegye.;ccc:nyom
|
|
|
|
Apr 7 2009, 03:22 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
Nahát én is azt keresek, már megörültem, h ezt dobta kia a google, gondoltam végre lesz :) de Te is csak keresel :(( Mindenki keres, de senki nem talál..
|
|
|
|
Jun 29 2011, 03:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 29-June 11 Azonosító: 107,083 |
Sziasztok!
Olvassa még vki ezt a fórumot? Most olvastam utána hogy az orosz kék cica az a cica ami kevesebb fel d1-et termel (ami általában az allergiát okozza az embereknél) A párom allergiás én viszont már nagyon vágyok egy kiscicára. Érdekelne hogy van-e vkinek eladó vagy ismerős tenyésztője. Viszont olvastam hozzászólásokat és AMARILLA azt írta hogy a kisfia allergiás a macska szőrre! Mivel nem a szőrre allergiás az ember hanem erre a fel d1-re ezért most nem értem hogy a gyerek orvos volt a hülye vagy azok akik most kinevezték hipoallergén cicának az orosz kéket?! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:19 PM |