IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

2 Oldal V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Orosz kék
feketeliliom
hozzászólás Nov 23 2007, 07:34 PM
Létrehozva: #21

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 68,616

Köszsönöm szépen a jó tanácsokat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 10 2008, 09:37 PM
Létrehozva: #22

Guests

ELVESZETT a CICÁM!!(ősszel)(lány,cirmos-fehér tarka) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elveszett keresem Diósdról,a határ utcából elveszett .......................................... a CICÁM !!!!!! .............. én és a tesóim és persze az egész család haza várja!!! nagyon-nagyon hiányzik nekünk!!!!!!!! kérlek segítsetek!!!!!!! E-mail: anna.karoly1@gmail.com ........................ Tel.: /06-23-545-290/ ................ Előre is nagyon köszönök mindent! :) Anna

+Quote Post
Aine
hozzászólás Aug 18 2008, 08:14 AM
Létrehozva: #23

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 79,817

Eastike mily becsületes hogy senkit nem akar becsapni, azonban pénzt akar csinálni egy cicából, akihez õ maga is díjmentesen jutott hozzá, mégha jelképes összeg is. Nem vonhatom kétségbe ugyan az állatszeretetét, de úgy gondolom, a legtisztább, ha elõbb megpróbálja felkeresni a cica gazdáját, mielõtt áruba bocsátaná, s ha meg is kívánna "szabadulni" tõle, akkor azt ingyen és bérmentve tegye.;ccc:nyom

+Quote Post
isoplesis
hozzászólás Apr 7 2009, 03:22 PM
Létrehozva: #24

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,720

Nahát én is azt keresek, már megörültem, h ezt dobta kia a google, gondoltam végre lesz :) de Te is csak keresel :(( Mindenki keres, de senki nem talál..

+Quote Post
Manolya
hozzászólás Jun 29 2011, 03:38 PM
Létrehozva: #25

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 107,083

Sziasztok!
Olvassa még vki ezt a fórumot? Most olvastam utána hogy az orosz kék cica az a cica ami kevesebb fel d1-et termel (ami általában az allergiát okozza az embereknél) A párom allergiás én viszont már nagyon vágyok egy kiscicára. Érdekelne hogy van-e vkinek eladó vagy ismerős tenyésztője. Viszont olvastam hozzászólásokat és AMARILLA azt írta hogy a kisfia allergiás a macska szőrre! Mivel nem a szőrre allergiás az ember hanem erre a fel d1-re ezért most nem értem hogy a gyerek orvos volt a hülye vagy azok akik most kinevezték hipoallergén cicának az orosz kéket?!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

2 Oldal V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:19 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum