Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Apr 9 2009, 04:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
kinek van eladó?
|
|
|
|
Dec 5 2008, 11:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 76,343 |
Orosz kék cica ügyben szívesen válaszolok. 3 felnőtt cicám van,tenyésztem is őket. Ha kérdésed van akkor gabica12@t-online.hu email címre írj üzenetet,szívesen segítek.
|
|
|
|
Jun 15 2005, 03:23 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
Dec 6 2008, 12:33 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 76,343 |
Orosz kék cica ügyben szívesen válaszolok. 3 felnőtt cicám van,tenyésztem is őket. Ha kérdésed van akkor gabica12@t-online.hu email címre írj üzenetet,szívesen segítek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 21 2005, 04:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mindenki nézzen be! Egy nagyon jó macskás oldal! Saját nyereményjátékok, képek, leírások, írások, hírek, és minden ami macska, egy helyen!
www.gportal.hu/catonline
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 10 2005, 08:22 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Én azt szeretném megtudni - hátha valaki tud segíteni -, hogy orosz kék macsak kölyköt hol lehet beszerezni! Aki tud segíteni kérem hívjon fe.! 70/2796111. Köszi, Bettina
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2005, 07:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Van egy oroszkéknek tûnõ cica, aki szeretne hozzánk csapódni, vagyis csapatunkhoz. ( 7 macska + 1 kutya )
Megtudtam, hogy a gazdája másik faluba költözött, és a cica maradt.
Nagyon barátságos, jól kijön a kutyával is. sajnos a macskák között nálunk megvan a rangsor, ezért folyamatosan kiüldözik az udvarról.
Az illetõ kandúr, nincs ivartalanítva és kb. 3 éves lehet, de kistestû. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen befogadná, jó gazdája lenne, az jelentkezzen.
Én elneveztem Kóborjancsinak. Jó fej.
A telefonszámon 06 30 530 62 34.
Emilben küldhetek képet is. Jancsi pont olyan, mint az RTL reklámban szereplõ macska.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 12 2005, 09:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Tudnátok segíteni honnan szerezhetnék orosz kék cicát?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 13 2005, 09:23 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nahát én is azt keresek, már megörültem, h ezt dobta kia a google, gondoltam végre lesz :) de Te is csak keresel :(( Mindenki keres, de senki nem talál.. Én nem értem, nem tenyésztik itthon??? De nem adom fel, szólok amint értesülök vmirõl :) üdv, és kitartás:)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 16 2005, 11:56 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szisztok,
hároméves kisfiamnál macskaszõrallergiát állapított meg az orvos, ezért kénytelen vagyok örökbe adni 2 orosz kék cicát. Lánytestvérek, tenyésztõtõl, törzskönyvvel.
Lakásban tartott macskákról van szó, ezért olyan gazdit szeretnék nekik, akik már vágytak ilyen cicára, és ahol a kettõ együtt maradhat. Ivartalanítva lettek, szobatiszták, folyamatosan oltottak és féregtelenítettek.
Most 4 évesek.
Akit érdekel, jelentkezzen a simon.amarilla@oc.hu email címen.
További kérdésekre is szívesen válaszolok.
Köszönöm elõre is,
Amarilla
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2005, 09:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Amarillának üzenem, hogy engem érdekelnének a cicák, ha még aktuális,kérem lépjen velem kapcsolatba.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 30 2005, 10:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok. Egy hozzá értö ember segítségére lenne szükségem. AZ én cicám kb. 2 hete fájdalja a jobb elsö lábát,valahol megütthette a térdét. Az állatorvos azt mondta, hogy nincs eltörve, de most már végkép rá se áll.Szerintem víz ment a térdéhez mivel elégg jól be van dagadva. Megszerettem volna röntgeneztetni a lábát, de erre a közelben nincs lehetöség. Ha esetleg valaki tanácsolna valamit nagyon szépen megköszönném. Választ kérem e-mail címre küldjetek
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 10 2006, 08:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem is kéne nagyon 1 orosz kék cica lány 3-4 honaposat.elõre is köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 10 2006, 08:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
akárki tud valamit az irjon ide .orosz kék lány cica 3-4 honapost 1db
|
|
|
|
Mar 23 2006, 12:41 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,567 |
Hello, Vitae!
Orosz kék macskatenyésztõt ismerek (tõle vettem az én cicusomat). Telószáma: 06-70-280-2223, Erzsike.
Üdv
|
|
|
|
Apr 8 2006, 08:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,658 |
Családi okok miatt új gazdit keresünk egy négy éves fajtatiszta (törzskönyves) ivartalanított orosz kék "fiú" cicának. Ingyen elvihetõ, DE kizárólag kertes házhoz!!!!!!!
|
|
|
|
Aug 22 2006, 03:08 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,274 |
Találtam egy valószínüleg orsz kék fiatal lány cicát. Jelképes összegért szeretõ családot keres.
Illetve olyanok jelentkezését is várom, akik fénykép alapján meg tudnák mondani, hogy tényleg az-e. Vagy jól le tudák írni az ismertetõjegyeket. Nem akarok senkit se becsapni.
|
|
|
|
Oct 8 2007, 12:07 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 67,202 |
Mûködiki még ez a fórum...? Nekem 2 orosz kék macsekom van, pontosabban az egyik Nebelung - ez az orosz kék középszõrû változata. Keresek orosz kék macsek tartókat, tenyésztõt, stb. akikkel tapasztalatokat tudnánk cserélni :-) ;ccc
|
|
|
|
Dec 13 2008, 07:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,017 |
Sziasztok!Orosz kék cicámnak keresek fedező kandúrt,ha valaki tud segíteni kérem írjon a taza@citromail.hu címre.Köszönöm
|
|
|
|
Nov 16 2007, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 68,616 |
Sziasztok!!
Nevelési tanácsokat szeretnék kérni, mert az én kiscicám felugrál mindenhova. Még csak 5 hónapos és még nincs ivartalanítva. ;ccc
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:18 PM |