IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Ragdoll
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 03:24 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
Go to the top of the page

+Quote Post
Anita_41388
hozzászólás Dec 3 2008, 06:00 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 83,351

Sziasztok! Nekem ellopták(valószínű) a 7 éves perzsacicámat akit imádtam, hisz annyi mindenen keresztül mentünk... Most szeretnék egy kiscicát: Ragdoll-t vagy SKÓT LOGÓFÜLÜT. Tudtok valamit segíteni???

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 18 2005, 08:49 AM
Létrehozva: #3

Guests

Beleszerelmesedtem a Ragdoll cicákba és nagyon szeretnék egyet, természetesen minél elõbb. Már semmi sem számít, csak az, hogy magam mellett tudhassam õt. Aki tud ilyet, kérem szépen, segítsen!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 21 2005, 04:54 PM
Létrehozva: #4

Guests

Mindenki nézzen be! Egy nagyon jó macskás oldal! Saját nyereményjátékok, képek, leírások, írások, hírek, és minden ami macska, egy helyen! www.gportal.hu/catonline

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 7 2005, 08:41 AM
Létrehozva: #5

Guests

Nekem most vannak kicsi ragdolljaim. Még két kislány van, az egyik nagyon ritka kék színû és egy kiskandúr. De hárpia vagyok...csak akkor adom, ha látom rajtad, hogy beleférsz a macskabolond kategóriába.... Írjál...telefonszámot is adjál és felhívlak.:cc:cc

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 21 2005, 01:46 PM
Létrehozva: #6

Guests

és törzskönyv van-e a cicákhoz?

+Quote Post
Bebus
hozzászólás Apr 19 2006, 05:32 PM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,703

Sziasztok!Tudtok valahol olcson (80ezer alatt)ragdoll kicsit! Kérlek írj ha igen! Tényleg baja lehet tõle a ragdoll cicának ha hagyják tüzelni, de nem hagyják pározni? Nekem azt írták méhgyulladása lehet! Ez a cica jobban kivan téve ennek, mint a többi fajta? Köszi nagyon!

+Quote Post
Tamás_83755
hozzászólás Apr 20 2006, 10:35 PM
Létrehozva: #8

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,132

Szia! Nem tudom mennyiben fajtaspecifikus a dolog, de mi konkrétan azért vesztettük el a cicát, mert nem volt ivartalanítva, méhgyulladása lett, és nem élte túl a beavatkozást :( Úgyhogy ez alapján - utólag könnyen okos az ember - azt mondom, hogy érdemes "megcsináltatni" ha nem akar az ember kiscicát és van rá lehetõség. Tamás

+Quote Post
Barbi_68670
hozzászólás Sep 9 2006, 01:58 PM
Létrehozva: #9

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,357

Hali! Vannak valahol képek a cicáidról? Én már 6 éve tervezem, hogy veszek egyet, és most végre rászántam magam. Eddig azért nem volt, mert sajnáltam õket lakásban tartani, de azt írják, a ragdoll nem csavargós. Így õ a tökéletes választás.

+Quote Post
dalma101
hozzászólás Sep 14 2006, 11:24 AM
Létrehozva: #10

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,381

Kedves Barbi107! Igaz, semmi közöm hozzá, de szerintem ne az alapján döntsd el, hogy milyen fajtájú cicát szeretnél, hogy szeret-e csavarogni vagy sem. Nekem van egy ragdoll kislányom és bizony Õ ha tehetné bizony szivesen ki-ki osonna a lakásból körüljárni a világot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a fajta maga csavargós lenne vagy esetleg szeretnélek lebeszélni errõl a fajtáról. Nincs nagy tapasztalatom, mert csak rajta kivül két cicám volt az elmúlt 20 év alatt. Azokat mindig vittem magammal, ha olyan helyre mentünk, igy nem igényelték a szökést. Amennyiben nem szoktatod rá Õt a kinti életre csak a lakásban tartod akkor nagy valószinüséggel a cica sem fogja hiányolni a 'szabad' életet mert nem tudja mi az. Nem tudom, hogy olvasod-e 16-a elött a levelem, de ha esetleg igen, akkor szeretném elmondani, hogy a Lurdy házban 16-17-én cica kiállitás lesz, ahol lehetõséged nyilhat nálam sokkal tapasztaltabb emberekkel is beszélni akik az élet módodhoz legjobban illõ cica fajtát tudják ajánlani, ha csak ez befolyásol a választásban. Amennyiben pedig sok egyéb ok miatt is ez a fajta a szived csücske - amit negyon is megtudok érteni - akkor sok sikert ez elkövetkezõ évekhez. Üdvözlettel: 'dalma101'

+Quote Post
pici-viki
hozzászólás Jan 2 2007, 02:52 PM
Létrehozva: #11

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,864

Szia Cicamica! Nem tudom milyen kategóriába tartozom:))) Egy biztos van egy skót lógofülû cicám õ ivartalanított kandur. Bent él és nem nagyon szeretném kiengedni, mer féltem, hogy baja esik. Van neki macska mászókája, saját fekhelye az ágyunkat tekinti legjobban sajátjának igaz. Teljes értékû családtagnak számít akit nem teszünk ki sem allergia, sem költözés sem egyéb más okból az utcára és nem ajándékozunk el semmi pénzért ahogy az ember a gyermekét sem ajándékozza el ha már felnõtt vagy ha több vele a "gond" mint õ hitte. Egy állat egy életen át tartó felelõség nem egy pillanatnyi hóbort. Amit ezen felül nyújtani tudok, rendszeres etetés, normális orvosi ellátás, nagy mozgástér. Rengeteg törõdés szeretet. Mivel itthon dolgozom mindíg itthon vagyok. Soha nem lenne a cica egyedül. Nyaralni nem megyek mivel van még két nyulam és két kutyám akiket soha nem bíznék másra. Ekkora bandával viszont nem utazom és nem is igen tenném ki õket hatalmas utazásnak csak, hogy én lássak valami érdekeset. Szóval nem tudom milyen kategóriába tartozok, de ha vannak még cicáid örömmel venném ha felhívnál esetleg ha nincsenek de lesznek örömmel várok is akár. a számom 06205320142

+Quote Post
Ragdoll
hozzászólás May 19 2007, 11:01 PM
Létrehozva: #12

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,502

Sziasztok! Már régóta szeretnék egy ragdoll kiscicát!Fóka vagy kék színû nõstényt keresek,akinek szeretõ gazdija lehetnék.Aki tud segíteni,írjon!!Elõre is köszönöm! Max.80.000Ft-ig. E-mail: himerb@freemail.hu Tel.:06/20-984-4699 :cc

+Quote Post
Kriszti_80999
hozzászólás Nov 18 2007, 05:09 PM
Létrehozva: #13

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,617

Van:nyusz

+Quote Post
Kriszti_80999
hozzászólás Nov 18 2007, 05:10 PM
Létrehozva: #14

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,617

Nem kell senkinek egy cica (házi)?:biga

+Quote Post
Cafi
hozzászólás Nov 20 2007, 05:36 PM
Létrehozva: #15

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,771

Kriszti! Ez most mit jelent? Van eladó ragdoll kiscica?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 03:00 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum