Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 27 2009, 12:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 27-August 09 Azonosító: 97,837 |
Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy csodaszép vörös szibériai cirmosnak keresek gazdit. Olyannak adnám aki szereti,de ért is a macskához!!! Mert nagyon furcsa figurák szeretnék őt. /szaporítók, Whiskassal tömők, stb./
A cicus Szergej névre hallgat, 4 hónapos kandúr, Belorusz "menekült", oltásokkal rendelkezik, magyar és thai társaival is jól kijön. Képet is tudok küldeni! Minden segítséget köszönök!!! |
|
|
|
Sep 29 2009, 11:31 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,477 |
Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy csodaszép vörös szibériai cirmosnak keresek gazdit. Olyannak adnám aki szereti,de ért is a macskához!!! Mert nagyon furcsa figurák szeretnék őt. /szaporítók, Whiskassal tömők, stb./ A cicus Szergej névre hallgat, 4 hónapos kandúr, Belorusz "menekült", oltásokkal rendelkezik, magyar és thai társaival is jól kijön. Képet is tudok küldeni! Minden segítséget köszönök!!! Szia, Mano5! Érdeklődni szeretnék a cicó felől, nem tudom, megvan-e még. Privit írtam már bő 1-2 hete, de válasz még nem érkezett rá, úgyhogy gondoltam, írok ide a fórumra is, hátha azért nem jött válasz, mert nem kaptad meg a levelemet. Mindenképpen érdekelne, hogy hol lakik a cica. Ha gondolod, privátban is elérsz a felissylvestris@freemail.hu ímél és/vagy msn címen, telefonon pedig a 0670/615-1154-es telefonszámon. (Ha ki vagyok kapcsolva, akkor épp órán ülök.) Várom a mielőbbi híreket a cicáról! Üdv.: T. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 03:06 PM |