IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Sergey's heaven
mano5
hozzászólás Aug 27 2009, 12:52 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 97,837

Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy csodaszép vörös szibériai cirmosnak keresek gazdit. Olyannak adnám aki szereti,de ért is a macskához!!! Mert nagyon furcsa figurák szeretnék őt. /szaporítók, Whiskassal tömők, stb./
A cicus Szergej névre hallgat, 4 hónapos kandúr, Belorusz "menekült", oltásokkal rendelkezik, magyar és thai társaival is jól kijön.
Képet is tudok küldeni!
Minden segítséget köszönök!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cibetcat
hozzászólás Sep 29 2009, 11:31 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 84,477

IDÉZET(mano5 @ Aug 27 2009, 12:52 PM) *
Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy csodaszép vörös szibériai cirmosnak keresek gazdit. Olyannak adnám aki szereti,de ért is a macskához!!! Mert nagyon furcsa figurák szeretnék őt. /szaporítók, Whiskassal tömők, stb./
A cicus Szergej névre hallgat, 4 hónapos kandúr, Belorusz "menekült", oltásokkal rendelkezik, magyar és thai társaival is jól kijön.
Képet is tudok küldeni!
Minden segítséget köszönök!!!

Szia, Mano5!

Érdeklődni szeretnék a cicó felől, nem tudom, megvan-e még. Privit írtam már bő 1-2 hete, de válasz még nem érkezett rá, úgyhogy gondoltam, írok ide a fórumra is, hátha azért nem jött válasz, mert nem kaptad meg a levelemet. Mindenképpen érdekelne, hogy hol lakik a cica. Ha gondolod, privátban is elérsz a felissylvestris@freemail.hu ímél és/vagy msn címen, telefonon pedig a 0670/615-1154-es telefonszámon. (Ha ki vagyok kapcsolva, akkor épp órán ülök.)

Várom a mielőbbi híreket a cicáról! smile.gif

Üdv.: T.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 03:06 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum