Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 25 2008, 12:22 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,224 |
Szia Orsi!Az oceán koktél nyerö nálunk is? ha gondolod lehet,hogy tudok még ötlettel segiteni. Milyen sürün vagy itt?
|
|
|
|
Sep 26 2008, 11:06 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 74,858 |
Szia István!
Általában megnézem mindennap a fórumot.
Ha tudnál segíteni,hogy mivel etessem a válogatós kandúromat, akkor azt megköszönném!
|
|
|
|
Sep 28 2008, 12:28 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,224 |
Szia Orsi! remélem ez már sikerülni fog probálkoztam már 1-párszor.A mi kis vadorzonk alutasakosbol a hill's félét kapja mig szárazbol Royal canint.Ez utobbibol létezik sziámi cicáknak való.Defurcsán hangzik lehet mi bébi étel is adunk neki sütötök pürét csirke hússal A másik variáció a lazac olaj 1e-kanál és megtanuljuk "elmosogatni az eledeles tányérunkat"remélem tudtam szolgálni pár ötlettel.Ui :várom válaszod
|
|
|
|
Sep 19 2008, 01:29 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 74,858 |
Kedves RGaby!
Nekem is van egy másfél éves sziámi kandúrom és õ se eszik nagyon semmit a száraz eledelen kívül. Próbálkoztam már felvágottal,virslivel, fõtt húsokkal,de semmi. Az alultasakos eledeleket megette régebben, de most már azt se nagyon.Ha olyanja van akkor talán megeszi a Sheba óceán koktélos husit,de félek azt is megunja nemsoká.Ha ez megnyugtat, akkor kiderült hogy sem a testvére, sem az apukája nem hajlandó húst enni.Ez van.Kezdek megbarátkozni vele.Egyébként próbálkoztam többször azzal, hogy nem adtam szárazat, csak husit, de úgy se kellett neki. 2nap után pedig visszatértünk a megszokott étrendhez,nem volt szívem tovább "kínozni" szegényt.
Ha van valakinek valami ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban azt én is szívesen fogadom!
|
|
|
|
Oct 21 2008, 12:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia István!
Kipróbáltuk a Hill's féle eledeleket,de nem hozta a várt reményt.Amikor sütöttem sütőtököt azt megette, de a konzerves verziót nem.A halas ételeket meg vagy megeszi vagy nem.Épp mikor milyene van.A bébiételt még nem próbáltuk, mindig elfelejtek venni...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 12:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Peterbald(csupasz sziámi)különbözõ szinekben elõjegyezhetõ és kapható!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2005, 08:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Úgy tudom, a sziámik színe a hõmérséklettel változik.Az enyémnek most egész világos lett a szája és a szeme környéke.Ez a melegtõl lehet, vagy attól hogy öregszik a cica?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 22 2005, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van egy sziámi cicám...:-)
Én úgy tudom, hogy a sziámiknak a színét befolyásolja a hõmérséklet is, a kor is. A hõmérséklettõl nem tudom, hogy változik, de ahogy idõsödik a cica, úgy egyre sötétebb lesz.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 24 2005, 12:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Fókaszinû sziámi cicák eladóak, fajtiszták!
Tel:06/70-590-6266
|
|
|
|
Nov 19 2008, 10:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 67,399 |
Elolvastam a régebbi hozzászólásokat tök jó ez a fórum kár hogy nem nagyon van itt senki.4 napja mi is Sziámi cica tartók vagyunk jó lett volna kicsit csevegni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 27 2005, 07:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok!
Nekem lesz júliusba egy fajtiszta sziámi cicalányom.Azt szeretném kérdezni ha õ nincs törzskönyvezve hogy lehet azt megszerezni,vagy mitõl függ,hogy egy állat törzskönyves vagy nem?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 18 2005, 09:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
hát, elég fura hogy szétszedték a macskafajtákat, látom mindenki csak a közösbe ír, de azért próbálok ide is életet lehellni.szóval, kinek van még sziámija rajtam kívül? :)
|
|
|
|
Jun 15 2005, 03:27 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 22 2005, 03:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
háát én azt nem tartom valoszinünek,hogy a hömérsékletre változtatja a szinét de az biztos,hogy a kor elörrehaladtával sötétedik
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 23 2005, 07:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szóval lehet, hogy õszül.sajnos nem bírom megállapítani, hány éves.találtam, így nem ismerem a múltját :) azt meg nem tudom, mihez képest kell sötétülnie, ha öreg, nem láttam még fiatal sziámit.de Micinek most találtam párt, tavaszra talán lesznek fajtiszta kiscicák :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 20 2005, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem kettö
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 27 2005, 08:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ildi, ha a macsek szülei törzskönyvesek, akkor kell a törzskönyvi másolatuk, és azt hiszem, tenyésszemle és pár ezer forint után megkapja a te cicád is.de ha tévednék, szóljatok
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 01:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az én cicám egy éves, fókabarna jegyû. A gerince mentén sokkal sötétebb a szõr mint az oldalán. Az baj????:tapp:cc
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 05:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem nem baj, az én cicám is fókabarna, a háta sötétbarna, a hasa szinte fehér.
Amúgy nemsoká születnek kicsik, bár nem fajtiszták, aki szeretne, szóljon :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 09:35 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kössz Réku! megnyugtattál! van kedved e-mail címet cserélni? Tök szimpi vagy!!;ccc
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 03:07 PM |