Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 10 2003, 12:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Böbsi: Mi az, hogy mindent megrág? Textilt? Fát? Fémet?
Mindegy... Próbálj meg az illetékes/legkedveltebb anyagból játékot készíteni neki, és azzal elvonni a figyelmét. Nem gondolok túl bonyolult dologra, pl. ha textilt, akkor régi zoknikból (nem műszálasból) lehet neki zsákocskát készíteni, ami szintén régi zoknival van kitömve. Ha fát, akkor egy új, másra nem használt fakanalat lehetne előtte madzagra kötve huzigálni stb.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2003, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok,
barátomnak keressek egy szép arcu
perzsamacskát.Magyarórszágon tudtom szerint sokkal olcsobbak.
Ki tudna segitteni ebben az irányban?
Nagyon szépen köszönök minden utbanirányitást.
Heidi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 21 2003, 03:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy testvérpár, szeptemberben született kiscicánk. Ők keverék macskák, mert az apjuk fekete perzsa, az anyjuk viszont sima házimacska. Szerető gazdit szeretnénk nekik. Aki vállalná őket, kérem, írjon az email-címemre. ktoncsy
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 25 2003, 04:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok
4 hónapos sziámi kislány cicám mellé szeretnék egy tonkinézt, de sehol nem találok tenyésztőt, pedig már sok mindent végig böngésztem a neten
aki tud ilyenről, kérem értesítsen
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2003, 02:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Évinek: Sok türelemre van szükség a macskák(bármelyik) neveléséhez.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2003, 11:53 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
10. éve lakunk családi házban és már az első évben befogadtunk egy kóbor cicalányt, aki mindjárt megörvendeztetett bennünket két kiscicával. Az évek során 3 fiú és 4 lánycicát ivartalanittattunk. Kettőt úgy, hogy a Macska Magazin ivartalanitási pályázatot hirdetett, pénzgyűjtési akciójuk során a befolyt kamat terhére. Két cica ivartalanitására való összeget én is megnyertem, legnagyobb örömömre. Ma az az összeg már csak egy cica ivartalanitására lenne elegendő! Most befogadtam a szomszédban elárvult idős cicalányt az én négy ivartalanitott cicám mellé, jutalmam négy édes kiscica lett. Az állatorvos szerint kivizsgálásra lenne szükség, hogy őt is ki lehetne ivartalanitani, persze plusz költségért! Nem lehetne azokat kedvezményben -pl. féláron ivartalanitani-, részesiteni, akik ennyi befogadott állat gondját magukra vállalják? Tud-e valaki jó tanácsot adni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 3 2003, 03:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szürke kék szemű cica van?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 11 2003, 09:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Fehér kis perzsa cicát szeretnék (törzskönyv nem fontos) aki tud segítsen. Köszönöm. (06-30-400-5604)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 13 2003, 08:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Perzsa macska tenyészetből kedves, szép fiatal felnőtt cicák szerető gazdáikat keresik. (füst teknőc, ón perzsa, ill. fóka teknőc colourpoint) Anyagi ellenszolgáltatást nem, de a leinformálhatóságot elvárjuk!
milkymate@freemail.hu
tel: 06-70/ 289-00-08
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 14 2003, 06:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Keresek fiú macskát pároztatás céljából Budapesten,mivel a
szintén perzsa macskám,aki 2 éves,tüzel és fiú macskával szeretne tölteni pár órácskát.
Kérem jelentkezzen,ha önnek
fiú perzsamacskája van és szívesen megengedné neki,hogy az én gyönyörű macskámmal lehessen egy kicsikét.
Érdeklődni:alida@kisasszony.hu
vagy:223-55-29
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 17 2003, 12:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Hogyan tudnám leszoktatni 8hónapos kiscicámat, hogy tüzelése alatt mindenhol elvégezze a dolgát, kivéve az alomban? Egyébként rendes cinyók, az anyja is velünk lakik. Sajnos csak februárban tudom ivartalaníttatni, addig kéne valami megoldás. Kicsit rossz néven veszik, hogy ezért nem aludhatnak velünk.
Üdv: panita
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2003, 10:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mennyibe kerül egy cica ivartalanitása?
Aki tud segitsen.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 27 2003, 05:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello van 1 tacsko kutyusom "életem értelme"azt szeretném kérdezn ;hogy milyen játékot szeretnek a tacsik? labdát ? frizbit mit? ja és ha tudtok hozzászolást léci küldjéteek el
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 3 2004, 12:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeminek üzenném,hogy kb. 7000HUF.
Attól függ hol csináltatod!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 5 2004, 02:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha mind a két cicának külön alomtálja van, és rendszeresen tisztítod, akkor semmit sem lehet tenni. Takarítani kell februárig.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 5 2004, 02:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocs, az előző üzenetet Panitának írtam.
Kata: szerintem Te eltévesztetted a topikot, de egy teniszlabdától szerintem teljesen odáig lesz a kutyusod.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 10 2004, 06:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Szeretnék két kék perzsa kandúr kiscicat.Ha valaki tud, segítsen.
ivlisz-@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2004, 09:02 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kiscicát szeretnénk kedvenckének, törzskönyv nélkülit. Ragdoll, sziámi, birman, karthauzi fajták közül.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2004, 09:05 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az előzőekben ugyan beírtam az email címet, nem látható. ZsSzekeres@mol.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 17 2004, 07:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy 2 éves Európai cicám, Micunak hívják, már nyert serleget , BuME kiállításokon. 8 kilós, ezüstszürke-fehér. Óriási cica. Kérdésem az lenne, először is melyik féle macskakonzerv a legegészségesebb, legtáplálóbb, a második meg az, hogy aki szerepelt, a 2003. 12. 07.-én megrendezett macskakiállításon, amit a BuME rendezett, itt az üzenőfalon jelentkezzen! Köszi, becenevem Dodó! Mégegyszer köszi!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:30 PM |