IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

73 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Általában a macskákról
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2003, 01:07 PM
Létrehozva: #1

Guests

Nem igaz hogy a macska nem társaslény, ez óriási tévedés. A kölyök macskát 7-8 hetes korba NEM IDEÁLIS befogadni, lehetni lehet, de ha egy mód van rá inkább 12 hetes korban. Ne tápláljuk tejjel a macskát!!!! Nem való neki a tej, annak ellenére hogy szeretheti. A macskáknál is előfordulhat hogy a tejtől megy a hasa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 18 2003, 12:40 PM
Létrehozva: #2

Guests

Nálunk a teraszon vankét galamb fioka és nem is béntja őket inkáb csak nagyokat szeretne velük játszani.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 23 2003, 06:57 AM
Létrehozva: #3

Guests

Nem igaz, hogy a kutya és a macska csak akkor férnek meg egymás mellett ha eggyütt nevelkedtek. A szomszédban van két anya rotveiler ééés vannak kölykeik a macskámat odaengedik a kutyák.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 23 2003, 09:23 AM
Létrehozva: #4

Guests

Sziasztok! A sziámi macska egy igazi fejedelmi inyenc. És mindig az van, amit ő akar. Kecses, büszke tartása tekintélytparancsoló. És borzasztó neveletlen. Nem tanul a fenyítésből. De tényleg nagyon hálás tud lenni és nagyon okos, és zsivány egyszerre.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 23 2003, 09:24 AM
Létrehozva: #5

Guests

Megint én! Ha valaki tud Debrecenben egy olyan helyet, ahol megőrzik a cicámat két hétre, az kérem írja le a címet! Köszönöm.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 24 2003, 11:53 AM
Létrehozva: #6

Guests

Sziasztok! Talán nem a legjobb helyen kérdezem, de tudja valaki, hogyan kell távol tartani a macskát a (gangos ház) előterétől, merthogy odajár hugyozni, amit kevésbé szeretünk. Eddig a következő tippeket kaptuk: - mossuk fel a követ hypo-val (Domestossal), mert a macska nem szereti és nem jön többet; - mossuk fel a követ valami lúgos szerrel (mosópor+víz), mert a macska nem szereti és nem jön többet. Ötleteiteket várva, Köszönettel: Somogyi Balázs

+Quote Post
Hajni_82334
hozzászólás Jun 24 2003, 02:14 PM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 58,894

Balázs! Azt hiszem az Auchan-ban láttam macskariasztó spray-t. Ezen kívül több internetes forrás említi a Coleus canina nevezetű növényt, mint macskariasztót.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 27 2003, 12:24 PM
Létrehozva: #8

Guests

A kutya-macska barátságra én is tudok remek példával szolgálni. Van egy keverék tacskóm és egy cirmos cicám. Elválaszthatatlan jóbarátok, sőt együtt alszanak!:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 30 2003, 02:46 PM
Létrehozva: #9

Guests

Nagyszerű, ismét egy szép hosszú leírás, de a fajtával foglalkozó szemékyt ezen az oldalon sem sikerült fellelnem.. ezért kérném, hogy aki BRIT CIRMOS cicát tenyészt, adja meg az elérhetőségét, mert minden vágyam egy ilyen cicus!Nagyon szeretnék egyet (nálam aztán úri élete lenne)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 5 2003, 12:45 AM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok! Ismerősöméknek van egy aranyos macskájuk (házi) és úgy alakult hogy költözniük kell. A macska 7 éves és eddig kertes házban lakott ahol kijárhatott, egerészhetett, stb. Szeretnék ha az új helyen is megmaradna. Nincs valami ötletetek hogy lehetne neki megkönnyíteni ezt a dolgot?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 9 2003, 06:06 AM
Létrehozva: #11

Guests

Yvorl-nak üzenem, hogy ha a gazda és a macska között jó a kapcsolat, akkor a macskának nem jelent gondot a költözés. Magam háromszor költöztem két cicával. Vettem nekik almot, hogy ne kelljen kimenniük a házból, amíg bent nem szoktak meg. Egyikük sem akart elszökni az új helyről, pedig az egyik idős cica volt.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2003, 02:05 PM
Létrehozva: #12

Guests

8 éves keleti rövidszőrű (Oriental Sorthair) teknőcszinű macskám van. Gyönyörű és okos. Tudom hogy tudatos szelekciós tenyésztés terméke. A felsorolásban nem szerepel, a régi macskakalauz (1989 -Szinák-Veress Gondolat kiadó)még ir róla, képet is közöl, mi ennnek az oka?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 3 2003, 02:07 PM
Létrehozva: #13

Guests

A macska nemét kiskorában hogy lehet megkülönböztetni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 4 2003, 10:51 AM
Létrehozva: #14

Guests

Évinek: Pénteken olvastam az üzenetet, lehet, hogy már késő, de - tudomásom szerint van Debrecenben állatpanzió. Pár évvel ezelőtt láttam a telefonszámot a Nyiregyháza felé vezető úton hirdetni, de esetleg meg lehet kérdezni a Közterületi Felügyelőségtől is telefonon (egy időben az állatkórházban is vállaltak "panzióztatást", továbbá állatorvosi rendelők és állatkereskedések falán kitett hirdetések között is érdemes szétnézni), - én előnyben részesitenék egy megbizható családtagot vagy egy jó szomszédot, lehetőleg olyat, akit a cica is ismer, és a macskát mindenképpen a saját otthonában hagynám. Még igy sem biztos, hogy enni-inni fog! (Az első macskám 10 napig nem evett-nem ivott, amikor nyaralni mentünk, pedig lelkiismeretes szomszédra volt bizva, aki finomságokkal (is) akarta etetni. Utána soha többet nem ment el egyszerre az egész család egy napnál hosszabb időre). Remélem, segitettem valamit, ha pedig már késő, akkor remélem, sikerült megnyugtató megoldást találni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 4 2003, 10:56 AM
Létrehozva: #15

Guests

Ferinek: ha "hátulnézetben" a két rés kettőspontra hasonlit, akkor kandúr, ha pontosvesszőre, akkor nőstény. Kis gyakorlattal 100 százalékos biztonsággal meg lehet mondani. Kis segitség háromszinű macskánál: az mindig nőstény...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 14 2003, 09:14 AM
Létrehozva: #16

Guests

Az utolsó hozzászólásomban leirtam, hogy lehet megkülönböztetni egymástól a nőstényt meg a kandúrt. Nem tudom, miért ez a szöveg jelent meg (semmi olyat nem irtam, ami nem lehetne szépirodalmi is akár...)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 15 2003, 08:47 AM
Létrehozva: #17

Guests

Sziasztok! Köszönöm a tanácsot, későn jött, de megfogadtam, azt hiszem, mert a sziámimat egy jóbarátra hagytam és jól sült el a dolog. A cica is jól érezte magát és a barát sem unatkozott. Igaz, én vártam a legjobban, hogy leteljen a két hét nyaralás és újra megsimogathassam és játszhassak kedvencemmel.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 18 2003, 12:03 PM
Létrehozva: #18

Guests

szeretnék himalája cicát vásárolni!!! kérem segítsenek ki telefonszámmal vagy email címmel köszönöm

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 20 2003, 07:45 AM
Létrehozva: #19

Guests

Nagyon régen keresek birman cicát.Nem tudtok segíteni véletlenül?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2003, 10:10 AM
Létrehozva: #20

Guests

Perzsa cicám 4 hónaposan balesetben meghalt. Ha tudtok hasonló korú eladó fehér perzsát, kérem értesítsetek.Tel.:06-20-970-3305

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

73 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:26 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum