Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mar 8 2011, 06:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 8 Csatlakozott: 22-June 09 Azonosító: 93,423 |
Azt szeretném kérdezni, hogy a fiatal cicát hogyan kell a 2 éves kutyához szoktatni?
Ha lány a kutya akkor felébred benne az anyai ösztön? Milyen fiatal cicát hozzunk? 1 vagy 2 egyszerre? Elöre is köszi!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Mar 9 2011, 03:55 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 49 Csatlakozott: 15-July 10 Lakóhely: Nagyvárad Azonosító: 102,193 |
Azt szeretném kérdezni, hogy a fiatal cicát hogyan kell a 2 éves kutyához szoktatni? Ha lány a kutya akkor felébred benne az anyai ösztön? Milyen fiatal cicát hozzunk? 1 vagy 2 egyszerre? Elöre is köszi!!!!!!!!!!!! Ez az összeszoktatás nagyon sok mindentől függ: mennyi idős a kutya és mennyi a macska, milyen a temperamentumuk...stb. Ha esetleg részletesebben leírnád, lehet, hogy lenne néhány ötletem:) -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2011, 09:52 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 4-February 11 Azonosító: 103,968 |
A kutya Jan. 25-én volt két éves, a cicák pedig ideiek lennének. Még nem hoztuk el öket, de már vannak lehetséges helyek ahonnan hoznánk. Az bitos hogy házi cica lesz, mert nálunk egerészniük is kell majd Eggyenlöre többet még nem tudok mondani, de amikor már világosan látszik hogy kiket hozunk el akkor leirom részletesebben. U.i.: A macskák kb. mikor ellenek elöször idén? Mikor hozhatjuk el a cicákat? ( Kb. mien idös korukban ) Nagyon szépen köszi hogy válaszoltál!!!!!!!!!! Helló. Szerintem nagyban függ a dolog attól, hogy a kutya hogyan viszonyul a macskákhoz általában. Úgy értem nem mindgey, hogy látott-e már cicát életében, vagy azt sem tudja mi fán terem. Én úgy vettem észre, hogy az olyan kutyák, amelyek nem sok cicát láttak, azok túl hirtelen közelítenek és a legtöbb macska nem csípi, ha a magánszférájába merészkedik más állat. Én mindenképpen szoktatnám előbb a kutyust valami macskákhoz. Meg van olyan szuka kutya, amelyik szeret bébiszitterkedni:) |
|
|
|
Mar 11 2011, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 8 Csatlakozott: 22-June 09 Azonosító: 93,423 |
A kutyánk elsö találkozása a macskákkal ugy zajott, hogy a kutya a kert eggyik sarkában ugat, a macska a kert másik végében a keritésen tök meglepett pofit vágott
Járt hozzánk régebben ( a kutya elött) egy félvad macska. Amikor észrevette a kutyát elkezdett elszokni innét. Tavaly nyáron ujra jött a macska a kutya aránylag érdeklödve fogadta de a macska csak össszekarmolt engem mert nem tetszett neki a kutya Nálunk aránylag sok a cica, de amikor elmegy a kerités elött egy röktön éktelen ugatásba kezd a Zsömi ( a kutyánk). Amugy szivesen szoktatnám csak a környékünkön nincs "önkéntes" cicus aki válalná ezt a feladatot Az tényleg igaz hogyha a cica ivartalanitva van akkor nem megy el a háztól? |
|
|
|
Mar 15 2011, 01:27 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 15-March 11 Azonosító: 104,275 |
A kutyánk elsö találkozása a macskákkal ugy zajott, hogy a kutya a kert eggyik sarkában ugat, a macska a kert másik végében a keritésen tök meglepett pofit vágott Járt hozzánk régebben ( a kutya elött) egy félvad macska. Amikor észrevette a kutyát elkezdett elszokni innét. Tavaly nyáron ujra jött a macska a kutya aránylag érdeklödve fogadta de a macska csak össszekarmolt engem mert nem tetszett neki a kutya Nálunk aránylag sok a cica, de amikor elmegy a kerités elött egy röktön éktelen ugatásba kezd a Zsömi ( a kutyánk). Amugy szivesen szoktatnám csak a környékünkön nincs "önkéntes" cicus aki válalná ezt a feladatot Az tényleg igaz hogyha a cica ivartalanitva van akkor nem megy el a háztól? Kevesebb eséllyelm, annyi biztos:) Ha ilyen a kutyás, szerintem inkáb ne kockáztass! Gondolkozz el,- ennyire megéri? |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 03:18 PM |