IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Hogyan szoktassuk a macskát a kutyához?
Dodó
hozzászólás Mar 8 2011, 06:00 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 93,423

Azt szeretném kérdezni, hogy a fiatal cicát hogyan kell a 2 éves kutyához szoktatni?
Ha lány a kutya akkor felébred benne az anyai ösztön?
Milyen fiatal cicát hozzunk? 1 vagy 2 egyszerre?

Elöre is köszi!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Babuci
hozzászólás Mar 9 2011, 03:55 PM
Létrehozva: #2

Fórumozó
**

Csoport: Administrators
Lakóhely: Nagyvárad
Azonosító: 102,193

IDÉZET(Dodó @ Mar 8 2011, 07:00 PM) *
Azt szeretném kérdezni, hogy a fiatal cicát hogyan kell a 2 éves kutyához szoktatni?
Ha lány a kutya akkor felébred benne az anyai ösztön?
Milyen fiatal cicát hozzunk? 1 vagy 2 egyszerre?

Elöre is köszi!!!!!!!!!!!!

Ez az összeszoktatás nagyon sok mindentől függ: mennyi idős a kutya és mennyi a macska, milyen a temperamentumuk...stb. Ha esetleg részletesebben leírnád, lehet, hogy lenne néhány ötletem:)

--------------------

+Quote Post
Vatta
hozzászólás Mar 10 2011, 09:52 AM
Létrehozva: #3

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 103,968

IDÉZET(Dodó @ Mar 9 2011, 06:58 PM) *
A kutya Jan. 25-én volt két éves, a cicák pedig ideiek lennének.
Még nem hoztuk el öket, de már vannak lehetséges helyek ahonnan hoznánk.
Az bitos hogy házi cica lesz, mert nálunk egerészniük is kell majd tongue.gif .
Eggyenlöre többet még nem tudok mondani, de amikor már világosan látszik hogy kiket hozunk el akkor leirom részletesebben.

U.i.: A macskák kb. mikor ellenek elöször idén? Mikor hozhatjuk el a cicákat? ( Kb. mien idös korukban )

Nagyon szépen köszi hogy válaszoltál!!!!!!!!!!

Helló. Szerintem nagyban függ a dolog attól, hogy a kutya hogyan viszonyul a macskákhoz általában. Úgy értem nem mindgey, hogy látott-e már cicát életében, vagy azt sem tudja mi fán terem. Én úgy vettem észre, hogy az olyan kutyák, amelyek nem sok cicát láttak, azok túl hirtelen közelítenek és a legtöbb macska nem csípi, ha a magánszférájába merészkedik más állat. Én mindenképpen szoktatnám előbb a kutyust valami macskákhoz. Meg van olyan szuka kutya, amelyik szeret bébiszitterkedni:)

+Quote Post
Dodó
hozzászólás Mar 11 2011, 06:10 PM
Létrehozva: #4

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 93,423

A kutyánk elsö találkozása a macskákkal ugy zajott, hogy a kutya a kert eggyik sarkában ugat, a macska a kert másik végében a keritésen tök meglepett pofit vágott biggrin.gif
Járt hozzánk régebben ( a kutya elött) egy félvad macska. Amikor észrevette a kutyát elkezdett elszokni innét. sad.gif
Tavaly nyáron ujra jött a macska a kutya aránylag érdeklödve fogadta de a macska csak össszekarmolt engem mert nem tetszett neki a kutya tongue.gif
Nálunk aránylag sok a cica, de amikor elmegy a kerités elött egy röktön éktelen ugatásba kezd a Zsömi ( a kutyánk).
Amugy szivesen szoktatnám csak a környékünkön nincs "önkéntes" cicus aki válalná ezt a feladatot tongue.gif

Az tényleg igaz hogyha a cica ivartalanitva van akkor nem megy el a háztól?

+Quote Post
hablabda
hozzászólás Mar 15 2011, 01:27 PM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 104,275

IDÉZET(Dodó @ Mar 11 2011, 07:10 PM) *
A kutyánk elsö találkozása a macskákkal ugy zajott, hogy a kutya a kert eggyik sarkában ugat, a macska a kert másik végében a keritésen tök meglepett pofit vágott biggrin.gif
Járt hozzánk régebben ( a kutya elött) egy félvad macska. Amikor észrevette a kutyát elkezdett elszokni innét. sad.gif
Tavaly nyáron ujra jött a macska a kutya aránylag érdeklödve fogadta de a macska csak össszekarmolt engem mert nem tetszett neki a kutya tongue.gif
Nálunk aránylag sok a cica, de amikor elmegy a kerités elött egy röktön éktelen ugatásba kezd a Zsömi ( a kutyánk).
Amugy szivesen szoktatnám csak a környékünkön nincs "önkéntes" cicus aki válalná ezt a feladatot tongue.gif

Az tényleg igaz hogyha a cica ivartalanitva van akkor nem megy el a háztól?

Kevesebb eséllyelm, annyi biztos:) Ha ilyen a kutyás, szerintem inkáb ne kockáztass! Gondolkozz el,- ennyire megéri?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 03:18 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum