Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 27 2009, 08:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,786 |
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni macskamentát, és milyen formában? Több helyen olvastam, hogy ha bekenjük vele a kaparófát, akkor a macska ezt fogja használni, nem a bútorokat kapirgálja. Állat gyógyszertárban kérdeztem, de nem tudnak róla semmit. Köszönöm Vali |
|
|
|
Aug 28 2009, 10:27 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 28-August 09 Azonosító: 97,935 |
szia
a fressnapf-ba lehet kapni kb 700ft. egy probát megér de pl. az én macskám megérezte az illatát és elmenekült... szia Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni macskamentát, és milyen formában? Több helyen olvastam, hogy ha bekenjük vele a kaparófát, akkor a macska ezt fogja használni, nem a bútorokat kapirgálja. Állat gyógyszertárban kérdeztem, de nem tudnak róla semmit. Köszönöm Vali |
|
|
|
Aug 29 2009, 08:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,786 |
|
|
|
|
Aug 29 2009, 08:42 PM
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Gabesz7, de én Szolnokon lakom, itt nincs ilyen üzlet. 1.500,-Ft-ért ajánlottak valami sprét, amiben volt macskamenta, de az játékra serkenti a macskát, amire nekünk nincs nagy szükségünk. A játékosság spré nélkül is jól működik. De azért köszönöm Neked.
|
|
|
|
Dec 6 2011, 09:33 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 4-December 11 Azonosító: 111,597 |
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni macskamentát, és milyen formában? Több helyen olvastam, hogy ha bekenjük vele a kaparófát, akkor a macska ezt fogja használni, nem a bútorokat kapirgálja. Állat gyógyszertárban kérdeztem, de nem tudnak róla semmit. Köszönöm Vali |
|
|
|
Dec 6 2011, 09:33 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 4-December 11 Azonosító: 111,597 |
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni macskamentát, és milyen formában? Több helyen olvastam, hogy ha bekenjük vele a kaparófát, akkor a macska ezt fogja használni, nem a bútorokat kapirgálja. Állat gyógyszertárban kérdeztem, de nem tudnak róla semmit. Köszönöm Vali |
|
|
|
Dec 6 2011, 09:36 AM
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 03:23 PM |