Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 26 2005, 06:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jaffer!!!!....
Én már régebben is irtam hogy van nekem kettõ,de még kicsik és senki sem tudja pontosan hogy mienek lesznek!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 27 2005, 08:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi Tamás!
De éngem tenyésztõk érdekelnének.
(Aki nagyban foglalkozik Texánokkal.)
Szóval ha van ilyen, akkor legyenszives írjon.
Köszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 27 2005, 08:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
CÍMEM: jaffjonson@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 01:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Valaki tudna nekem segíteni? Nem tudom, hogy jó helyre írok e...
Kiesett egy kisfecske a fészekbõl és vissza is tettük, de mára megint kinn volt. Megint visszatettük, de ugy néz ki, hogy a testvérei már kirepültek. A mamája nem jött etetni, igy többzzör egymás után kijött, amikor a szomszédos fészekhez megérkezett az anyuka. Igazából nem voltunk biztosak, hogy melyikbõl esett ki, ezért visszaettem az egyikbe, amelyikben szintén vannak kisfecskék. Nem voltak vele ellenségesek, de a szülõk nem akarták megetetni, sõt féltek odamenni a fészekhez. Megint kijött, visszaettetem. Nem tudom meg fogják õt szokni a szülõk és fogják etetni, vagy teljesen reménytelen? Elgé sok szúnyogot össezecsapkodtam már neki, de nem tudom ez egész napom erre fordítani...:( Mit csináljak? A kisfecske nagyon virgonc, semmi baja nincs, nem gubbaszt, enni is eszik, ha adok neki, de nem marad benn a fészekben, amig a szülõk visszajönnek...
Másik, hogy ettól félek, a többi kisfecske élete is veszélyben van aztáltal hogy a szülõk félnek visszamenni a fészekhez...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 08:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csillus!!!!....
A szülõk remélhetõleg visszamennek a fészekhez de ha nem kénytelen vagy te továbbnevelni a fiókákat,ha nem akarod hogy elpusztuljanak!!!!....
Megérezhették a kicsin az emberszagot,és ezért lökték ki újra!!!!....
Ha el tudod hozni a fiókát (vagy fiókákat..ha úgy alakulna....)Egerbe,én szivesen felnevelem és visszavaditom õt!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 08:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Emberszagot ??? Észnél vagy Tamás, ez nem a hétfejû sárkány. Gondolom molnárfecskérõl van szó, sajnos ezeket még kirepülés után is etetik a szülõk, amit nehéz utánozni. Felnevelni még fel lehetne tojásos, nyershúsos lágyeleséggel, legyekkel, sáskákkal, de ahogy elrepül vadászni még nem tud és biztosan elpusztul. ilyen nagy fiókát pedig nem fogad be idegen fecskepár, ugyanis megismerik a sajátjukat, etetéskor is sorrendet tartanak! Mindenesetre jobb híján neveld egy darabig, aztán amikor elrepül bízzunk benne, hogy megtalálja a szüleit, hiszen azok a környéken tartózkodnak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 09:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen, sajnos nehéz a fecskéket felnevelni... Egyébként az emberszagot valamennyire biztosan megérzik rajta, de ettõl mégfelnevelnék... Igen, sajnos a legrosszabb, hogy attól még hogy eteted és felneveled, ha sikerül, és elrepül, nem fog tudni vadászni, és éhenpusztul.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 09:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci, nem ér zik meg az em ber sza got ! Az a hétfejû, a mesébõl !
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hát jól van, bár én így ismertem, de akkor rosszul tudtam. Mindig tanulhat valami újat az ember... :))) De idegen fecskepár akkor sem tud idegen fiókát felnevelni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi a sok segítséget! Vsz az idegenség lesz a gond, próbáljam meg másik fészekbe tenni, hátha onnan potyogott ki? Cska nem akartam minden fészket felbolygatni.:/ Szegényt nem igazán fogadták be... Fél óránként nem tudok vele foglalkozni sajnos és nem tudom mit tegyek.:( Remélem hamar elrepül. Kb. Mekkora lehet? elég kicsi, de a szája már alig sárgás, a villás farka még nem alakult ki, a lábai meg a háta picét pihés... mennyi idõ kell még neki a repüléshez??? Egerbe nem tudok eljutni sajnos, mert messze vagyok onnan, de köszi, hogy felajánlottad a segítséget!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi a sok segítséget! Vsz az idegenség lesz a gond, próbáljam meg másik fészekbe tenni, hátha onnan potyogott ki? Cska nem akartam minden fészket felbolygatni.:/ Szegényt nem igazán fogadták be... Fél óránként nem tudok vele foglalkozni sajnos és nem tudom mit tegyek.:( Remélem hamar elrepül. Kb. Mekkora lehet? elég kicsi, de a szája már alig sárgás, a villás farka még nem alakult ki, a lábai meg a háta picét pihés... mennyi idõ kell még neki a repüléshez??? Egerbe nem tudok eljutni sajnos, mert messze vagyok onnan, de köszi, hogy felajánlottad a segítséget!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Amennyiben több fecskefészek is van egymás mellett akkor persze, tedd abba amelyikben hasonló korú fiókák vannak. Hátha! Különben elpusztul.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Próbáld akkor betenni a fészekbe, amikor a szülõk nincsenek közelben, hogy ne nagyon zargasd az etetést!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 10:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nos, a probléma az, hogy ami az õvé nagy valószinûséggel, abból ma repültek ki a fiókák, és üres a fészek. Abban nem foglalkoznának vele. Lehet hogy késõn kelt ki, és ezért picike maradt, mig a többiek felnõttek meg meghíztak.:/ De a másik két fészekben egykorú fiókák vannak. Azért tettem ebbe, mert itt volt hely. A másik az tele van, abba még be se tudna menni sztem.:/ De lehet teszek egy próbát holnap, remélem addig nem lesz semmi baja! Az etetést sajnos mindenképp megzavarom, mert óránkáként vissza kell pakolnom. Nem is tetszik a szülõknek:///
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 29 2005, 07:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen, én is arra gyanakszom, hogy késõbb kelhetett ki a tojásból, gyengébb, és ezért elpusztult volna, ha nem veszed észre, de sajnos így sincs sok esély rá. Remélem azért sikerül valami!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 29 2005, 10:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ma eddig nem jött ki!:))) De ezt gyors le kell kopognom...:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 29 2005, 11:17 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Drukkolok!!! :)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 29 2005, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én is drukkolok!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 30 2005, 02:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 30 2005, 03:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van itt olyan valaki aki diszbaromfikkal vagy galambokkal foglalkozik?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:25 AM |