IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

26 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Általában a madarakról
serinus
hozzászólás Oct 31 2008, 08:10 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 79,719

Kedves Madárbarát! Ne feledkezz el, hogy november 12-16 között Szentesi Madárfesztivál! Feltétlen gyere el, többszáz madár, tucatnyi érdekes előadás, filmvetítések, gyerekeknek rengeteg program és ajándék! A honlapon minden infót megtalálsz, gyerekeknek meglepetés az oldalon! http://www.madarfesztival.mlap.hu üdv Zsolt
Go to the top of the page

+Quote Post
L. P. Edit
hozzászólás Oct 21 2008, 05:53 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,334

Sziasztok! Nem tudom, mennyi tapasztalatotok van a barátpapagájokkal. Nekünk van egy párunk belőle egy szép nagy röptetőben. Szeptember elején az egyik szétbontotta a drótháló egy részét és meglépett. Első nap körözött az udvar felett, majd két napig nem jelentkezett. aztán minden nap hazajött, de csak úgymond beköszönt, és ment tovább. Berepülte a környező utcákat, sokan kérdezték, hogy a mi madarunk-e. Volt ahová pl. szilvát járt enni a fákról. amikor itthon tartózkodott, akkor meg a szőlőt eszegette. 8 napi csellengés után sikerült szőlővel becsalni a madárházba, és ott már viszonylag könnyedén megfogtuk, és tettük be a röptetőjébe. Két napig duzzogott és hallgatott, de azután visszanyerte a régi jó kedvét. Szóval fel a fejjel mindenkinek, kinek eltűnik a madara! Van remény!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 07:07 PM
Létrehozva: #3

Guests

Ha bárkinek bármi kérdése van irjon.....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 06:37 PM
Létrehozva: #4

Guests

Köszike Hubertus....Rick nevében is....ha neked lenne bármi kérdésed tedd fel...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 10:56 AM
Létrehozva: #5

Guests

Na végre!!!!! Nem hittem volna hogy Dorci beismeri hogy beképzelt volt!!!!!! Ezekután azt mondom hogy van isten!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 07:05 PM
Létrehozva: #6

Guests

Nwvwltem én már rigót héját arát kézzel de ez a szarka mindent kiköpött.....tömni kéllett de ugyis rókázni akart....alig sikerült életben tartani...de megvan és boldog....és én vok az az ember aki két nap alatt megtanitott egy postagalambot pórázon sétáltatni.....és még a szarkát is sikerült ugyanerre tanitani mert sétálni nagyon szeret....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 22 2005, 08:25 AM
Létrehozva: #7

Guests

Tõlem lehetne béké kötni, deee csak abban az esetben, ha nem fogsz ennyi felkiáltójelet írni, /legalább 1-2-vel kevesebbet :)/ és nem írod le minden alkalommal, hogy 44 madarad, és más állatod van. Köszi! :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 08:38 AM
Létrehozva: #8

Guests

Már bocs, de azért hogy te az állatartasásban profinak nevezed magad, azért ez nagyon túlzás! Tudod valaki akkor lesz profi benne, ha esetleg régóta tartja, de fõleg ha megismeri az állat minden viselkedését, szeretetét, stb... És értesz hozzá annyira, hogy tudnál válaszokat adni azoknak, akiknek gondjuk van vele.... Szóval ne nagyon hírdesd magad!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 11:06 AM
Létrehozva: #9

Guests

Happydog!!!!!!! Ha majd tudsz valamit a madarakról akkor ugassál......egyébként kezdheted enni a kalapodat!!!!! És ha már neveltél volna tudnád hogy télleg nehéz és pl:a szarkához fekete zokni kell!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 01:39 PM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék, hogy van-e valaki aki Texán galambokkal foglalkozik? Ha igen legyenszíves írjon.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 07:45 PM
Létrehozva: #11

Guests

Dorci!!!!! Én nem tudom hogy te irtad-e vagy sem de én nem akarok haragot tartani!!!!! Szerintem kössünk békét!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 10:53 AM
Létrehozva: #12

Guests

Beismerem hogy én vagyok a kezdõ!Túl sokat hirdettem magam és beképzelt voltam! Bocsánatot kérek mindenkitõl akit kioktattam!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 20 2005, 06:27 PM
Létrehozva: #13

Guests

A görikhez nem én irtam hanem valaki a nevemben!!!!! És nincs is mosómacim!!!! A héja pedig szabadon van!!!!!! És küldenék képet de nem tudok!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 02:39 PM
Létrehozva: #14

Guests

Várok minden kedves látogatót a www.gportal.hu/daruhazizebrapinty oldalamra! Szívesen adok válaszokat, ötleteket, és kezdõk is jöjjenek! Üdv.! www.gportal.hu/daruhazizebrapinty E-mailom: garfieldmancs@citromail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 10 2005, 05:59 PM
Létrehozva: #15

Guests

Újdonsült szarkatulajdonos lettem de senki sem tudja pontosan hogy mivel kellene õt etetni....aki tud kérem segitsen...elõre is köszönöm!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 10:51 AM
Létrehozva: #16

Guests

Dorci!!!!!! Irigy vagy rám vagy mi????? És ne te monnd meg mit tegyek mert ehhez aztán vékképp semmi közöd!!!!! Edd meg a honlapodat!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 07:07 PM
Létrehozva: #17

Guests

Happydog!! Köszi a tanácsot de rick már tud magától enni és cicatápot és fõtt dolgokat kap......

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 11 2005, 07:50 PM
Létrehozva: #18

Guests

Szia Szilvi Ha el tudod hozni egerbe én hozzáértõ madarászként ellátom és ápolom...kérlek ha elhoznád reggel 6-este9-ig hivj...06303058539

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 01:06 PM
Létrehozva: #19

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 12:09 PM
Létrehozva: #20

Guests

Kelemen, Kelemen, mindig is ilyen voltál, most szerencséd, hogy Hubi bukik a hülyeségre. Etesd még, jó olvasni. Fekete-fehér zokni kell ám, a végébe épített fekete csipesszel !!! Remélem, hogy a héja ma is visszajött az etetõre és ott szedegetett a rigókkal. Majd fotózd le !

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

26 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:24 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum