IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

5 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Háziállat Magazi...
hozzászólás Oct 12 2005, 03:23 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 12 2005, 05:00 PM
Létrehozva: #2

Guests

Beo tartók üdv!Én kértem ezt a fórumot hogy más beosokkal tartsunk eszmecserét.Várom a kérdéseket tanácsokat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 12 2005, 07:40 PM
Létrehozva: #3

Guests

Akinek bármi kérdése van,irjon!!!!.... Cipekedö!!!!.... Nekem is volt már beom egy pár,sajnos már ö9regekként kerültek hozzám,.de igyis meglátszott rajtuk az okosságuk és az alkalmazkodoképességük!!!!.... Neked hány beod van????.... És mivel eteted öket..nameg most szerinted mennyibe kerül arrafelé,ahol te laksz!!!!.... Én itt Egerben 10 és 20ezer közöttért láttam,és beo-mixel etettem öket,namegy egy 1my1m-es kalitkában voltak elhejezve,ami velük együt került hozzám!!!!.... Várom a válaszaidat!!!!....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 13 2005, 08:57 AM
Létrehozva: #4

Guests

Kelemen Tamás! Nekem egy beom van de tervezem egy másik beszerzését is.Az etetése magok,gyümölcsök, nyáron néha szöcske és kissebb rovarok de ezt nem mindig eszi meg.Télen a lakásban van, tavasztól a 2x 1,3x1,5 röpdében.Sokat beszél,az autoriasztó mind a 7 szolamát remekül utánozza/néha az elég bosszanto/ Az ára elég változatos.most mennyi azt nem tudom.A tied beszélt párban?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 13 2005, 06:46 PM
Létrehozva: #5

Guests

Cipekedö!!!!.... Igen,mindkettö beszélt,de csak alapfokon,a sziánál és néhgány köszönésnél meg egyéb hangon kivül nem mondtak mást,csak eleinte néhány csunya szot,amit gyakran hallottak az elözö tulajnál!!!!.... És a tied fiu vagy lány és mennyi idös,beszél-e????.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 13 2005, 06:47 PM
Létrehozva: #6

Guests

Én fehérje gyanánt hetente egyszer mostam nekik néhány falat csirkés cicatápot,külömben én is ugy etettem öket,ahogy te!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 14 2005, 03:58 PM
Létrehozva: #7

Guests

Az én madaram 2 éves és fiú. Ha köszönök neki válaszol/hello/.Ha nem érti amit kérdezek akkor a "na mi van" a válasz.Néha kiröhög/szó szerint/.Etetésnél a mit kérszre a válasz "vagy ez vagy az". Mostanában pl. zsörtölödik.MÉég nem értem tisztán de valami csúnyára hasonlit. Egy kérdés. Szerinted csak minket érdekel ez a madár vagy még nem találták meg ezt az oldalt?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 14 2005, 07:12 PM
Létrehozva: #8

Guests

Cipekedö!!!!.... Most csak minket érdekel,mert aki a madaras forumot nézi,az látja is ezt a topicot,és ir haakar!!!!.... Gratulálok a madaradhoz,nagyon szép lehet!!!!.... Amugy van msn-cimed????.... Mert kiváncsi lennék a madaradra,és örülnék neki,ha tudnál képet küldeni rola!!!!.... Amugy a mailcimem:furion12@freemail.hu!!!!.... Őrülnék neki,ha tudnál képet küldeni a madaradrol!!!!.... Biztosan szeb,mint az én öreg madaraim voltak,mert ök már a legjobb vitamin mellett is...hát..kissé megkopaszodtak!!!!.... Te adsz nekli vitamint????.... Várom a válaszodat!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 14 2005, 11:41 PM
Létrehozva: #9

Guests

Kelemen Tamás. Ilyen email cim nincs!!!!!!!!!!! Ird le ulyra.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 15 2005, 07:29 PM
Létrehozva: #10

Guests

Cipekedö!!!!.... Pedig az én mailcimem a furion12@freemail.hu!!!!... Már többen irtak nekem erre a cimre erröl a forumrol is,tehá jonak kell lennie!!!!.... Ha képeket akartál küldeni köszike,ez a cim az msn-cimem is!!!!.... Ha sikerül,ha nem,köszike!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 15 2005, 08:56 PM
Létrehozva: #11

Guests

Kelemen Tamás! Megjött a kép???

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 16 2005, 07:12 PM
Létrehozva: #12

Guests

Cipekedö!!!!.... A kép megjött,köszike szépen,gyönyörü,jol gondozott a madarad,sok boldog évet kivánok nektek!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 20 2005, 04:12 PM
Létrehozva: #13

Guests

:biga:nyusz;teki;-):kuty:mu::cs:z:-):uszony:tapsi:kat:gori:fish:nyom:cinn:kuty;nyusz;brekk;roff

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 20 2005, 05:59 PM
Létrehozva: #14

Guests

Moderátor!!!!.... Ez meg mit jelentene????.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 20 2005, 10:57 PM
Létrehozva: #15

Guests

VALAKI MÁR MEGINT SZÓRAKOZIK !

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2005, 03:03 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok! Bár nem tartok BEÓt, de szeretnék. Segítséget szeretnék kapni, hogy hol lehet beszerezni. (odáig ok, hogy állatkereskedésben, de nem mindig van) Ehhez hasonló infót tartásról, etetésükrõl. Ha tudtok segíteni írjatok legyetek szivesek a gasparj@externet.hu-ra Sziasztok,János

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 22 2005, 06:25 PM
Létrehozva: #17

Guests

Gáspár János!!!!.... Ha rendelsz,biztosan hoznak valameik kereskedésben!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 23 2005, 02:15 AM
Létrehozva: #18

Guests

Kedves Gáspár János! Ne higyjél a Kelemennek mert még a madárkereskedés fogalmával sincs tisztában. Mi aki régóta figyeljük, hogy mit csinál csak elszörnyülködünk! Szia Szandra;teki;zzzz;roff;nyusz:roff:B:nyusz:nyusz:elf:mu::cs:z:kat:gori:fish:cinn:kuty;-);teki;zzzz

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 23 2005, 02:21 AM
Létrehozva: #19

Guests

Pedit ne okoskodj!!!!!!!!!!!! Milyen puszipajtások vagytok ti a Kelemennel? Puszika Szandra:))):))):))):))):))):))):)));brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;brekk;zzzz;zzzz;zzzz;zzzz;zzzz;zzzz

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 23 2005, 06:04 PM
Létrehozva: #20

Guests

Szandra ! KIKÉREM MAGAMNAK az "okoskodás" jelzõt és GONDOLKOZZ mielött leírsz egy betüt is !!!!/Nem adtam rá okot ,hogy így beszélj velem és ezek után nekem ne küldj puszikát!!!!/ Idefigyelj ,ha te (vagy ti) 'régóta figyelitek mi folyik itt akkor nem írsz ilyen eszetlenséget,SÕT !!!! Nekem semmi közöm senkihez,de azt nem szeretem amikor egymást ócsárolják és trágár,alpári módon küldi el egyik a másikat !!!!Ha XY alpári, arra nem módszer még alpáribb módon reagálni,mert ez csak gerjeszti az egyre élesebb vitát! Egyszerûen levegõnek kell nézni XY-t,hisz ez nem a pocskondiázás helye,hanem a madártartóké !/ MELLESLEG : már jócskán elhagytam a tinikort és ha találkoznánk lehet 'csókolommal' köszönnél !!!Tehát légyszi figyelj oda,hogy mit beszélsz !!/ Te minek nevezed azt ami a 'Moderátor'-névvel íródott ???

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

5 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:17 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum