IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

21 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gyémántgalamb
Guest__*
hozzászólás Mar 7 2004, 11:48 AM
Létrehozva: #21

Guests

Voltam madárkiállításon Kaposváron és ott figyeltem meg közelebbről a gyémántgalambot.Nagyon beleszerettem.Azt hiszem hamarosan veszek is egy párt.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 11 2004, 01:20 PM
Létrehozva: #22

Guests

1,5 e've tartok gye'ma'ntgalambokat,ma'rciusto'l novemberig szabadte'ri röpde'ben.Ez idö alatt 7 fioka't neveltek fel sikeresen.Ilyen sikerem mada'rfajjal me'g nem volt,igy ha't ba'tran aja'nlom mindenkinek.Ami le'nyeges lehet a sikerhez:va'ltozatos e'trend;napfe'ny;kalcium uta'npo'tla's;jo' fe'szek-stb.Ma'r alig va'rom a melegebb idöt,hogy ve'gre isme't kirakhassam Öket!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 14 2004, 02:04 PM
Létrehozva: #23

Guests

A hét végén Zalaegerszegen díszmadár kiállítás van/volt. Sajnos gyémánt galambból csupán 1 pár volt.Az elmúlt évben több volt. Kár, hogy nem láthattam többet ebből a tüneményből.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 23 2004, 07:56 PM
Létrehozva: #24

Guests

Én is voltam a Zegi kiállításon. A börzén (egy hátsó)teremben találtam még gyémántgalambot, de majdnem elsírtam magam, olyan körülmények között. Az enyémet épp most raktak egy tojást. Nem tudjátok véletlenül mit takar pontosan a lágyeleség? Még kezdő vagyok:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2004, 04:14 PM
Létrehozva: #25

Guests

Hello Andi!E'n sem vagyok egy nagy profi,de u'gy tudom la'gyelese'g fogalma'mba belefe'r minden ami nem mag.Pl.:gyümölcsök,levee'lzöldse'gek,la'rva'k,rovarok.De ha esetleg e'n rosszul tudna'm csak lesz aki pontosabban felvila'gosit.Egye'bke'nt eme ke'rde's a gye'ma'ntgalambbal kapcsolatban merült fel mert na'lam a "la'gyelese'get" nem igaza'n kedvelik a jo'sza'gok!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 1 2004, 06:33 PM
Létrehozva: #26

Guests

Azia oroszoszi! Köszi a felvilágosítást!Eddig az enyémek se nagyon ették az ilyesmit, de mióta költenek villámgyorsan eltűntetik amit berakok nekik.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 14 2004, 12:22 PM
Létrehozva: #27

Guests

Hello Andi!Na'lad is költenek,az tutkera'ly!Ha eddig nem tedted nyomassad nekik a Kalciumot,por vagy sze'pia csont forma'ja'ban.Na'lam ne'ha elöfordult hogy megkajolta'k atoja'st v. toja'sokat.Amugy szerintem nagyon gondos szülök,csak amikor ujra udvarol a kani akkor kezd neki kisse'utban lenni a fioka e's ezt a tudta'ra is adja.Sok sikert a nevele'sükhöz!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 23 2004, 09:56 AM
Létrehozva: #28

Guests

Szia oroszoszi! Eddig tojáshéjjal orosoltam a Ca problémát, de mot tanácsodra kipróbálom a széphiát is. Sajnos az eddigi költési kísérleteik nem végzőgtek sikeresen. Talán majd a következő!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 28 2004, 03:32 PM
Létrehozva: #29

Guests

Gyémántgalambjaim vannak, három darab tojó. Szeretnék egy hímet, ha lehet cserébe.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 6 2004, 07:20 PM
Létrehozva: #30

Guests

Sziasztok! Nekem kacagó gerléim vannak,szeretnék gyémánt galambot is,szivesen cserélnék fiókát.ha érdekel írj.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 8 2004, 01:46 PM
Létrehozva: #31

Guests

sziasztok kecskepapagájaim vannak eladók 3db

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 11 2004, 10:47 AM
Létrehozva: #32

Guests

Vennék egypár gyémántgalambot!!! Köszönettel Józsi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2004, 01:20 PM
Létrehozva: #33

Guests

A hétvégén vettünk egy gyémánt galamb párt. Legalább is azt mondták a kereskedésben, hogy Ők egy pár. Sajnos nem nagyon látom a szemük körüli piros "karikán", hogy különbözne. Lehet, hogy még fiatalok? A hangjuk eltér, az egyik rekettes hangon "beszélget", a másik magas szomorú hangon teszi ezt. A másik aggodalmam, hogy nem láttam még inni Őket. Előszőr betudtam annak, hogy idegen helyen vannak (bár a kereskedésben egy alig "30x30x30cm" kalitkában voltak, a tolluk sem szép), de most már aggódom. Ja, igen még arra szeretnék választ kapni, hogy hogyan tisztálkodnak? Vízben vagy homokban fürdőznek.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2004, 08:35 PM
Létrehozva: #34

Guests

Helló. Vennék egy-két gyémántgalambot, de nem tudok rókuk semmit, csak hogy nagyon aranyosak és szépek. Ha tudsz léci segíts. E-mailom: somogyiagi@freemail.hu Köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2004, 08:47 AM
Létrehozva: #35

Guests

Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 27 2004, 06:22 PM
Létrehozva: #36

Guests

Nekem eladó gyémángalambjaim vannak szépek,és fiatalok, Halványszüke színűek. A madarak ára:2500Ft/db Esetleg cserélek gyémátgalambot ékszerteknősért. Ha valakit érdekel az hívjon!Aki esetleg most vett vagy akar vanni gyémántgalambot az kédezhet tőlem a galambokról . Tel:0630/5521647

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 6 2004, 11:15 AM
Létrehozva: #37

Guests

Gyönyörű rízspintyeim születtek 8 - at eladnék 2000 ft/db, aki szívesen tartana jelentkezzen.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 15 2004, 10:49 PM
Létrehozva: #38

Guests

Nem minden esetben békés madár a gyémántgalamb, ugyanis az én hímem kinyírta az egyik törpefürjemet, akivel egy elég tágas kalitkában voltak néhány hónapig békében, de most elkezdtek költeni és azóta a hím nem tudja elviselni a törpefürjeket, ezért kénytelen voltam elkülöníteni őket.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2004, 02:14 PM
Létrehozva: #39

Guests

Gyémántgalamb párt keresek

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 30 2004, 03:42 PM
Létrehozva: #40

Guests

Van kettő gyémánt galambon nappal nyugisak , este féltizenegykor beindulnak éjfélig majd még hatkor.Tud valaki valami praktikát hogy lenyugodjanak.Nem tudok aludni tőlük!Amugy azt mondják ritka szépek az egyik fehér a másik oroszkék.Tudja valaki hogy mikor költenek?Lehet csinálni nekik valami gerjesztőt? Aki írnak kapnak tőlem 1 gy.gerlét!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

21 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 9th February 2012 - 06:50 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum