Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Sep 7 2004, 06:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!
Én kaptam két pávagalambot, de nem tudom megállapítani a nemüket. Kéne egy kis segítség. Előre is köszönöm.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2004, 07:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
tud valaki tolna megyében kínai törpe fürjet eladót vagy tenyésztőt !!!!!!!!!!!! köszönettel mindenkinek
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 24 2004, 08:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Gazdasági fürjet keresek megvételre néhány darabot, csak tojót. Aki tud ilyet, kérem jelentkezzen. Adnék érte gyémántgalambot, vagy kp-t.
|
|
|
|
Sep 27 2004, 05:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,070 |
Zoltán!
Szívesen adnék gazdasági fürj tojókat, 4 féle színben van. Ideiek. Gyémántgalambot szeretnék érte.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 30 2004, 03:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
HA valakit érdekelnek a kacagógerlék az írjon:gori8@fremail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 10 2004, 08:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy gyémántgalambom, két hónapos, valószínüleg tojó, elcserélném törpefürjekre, továbbá eladnám kacagógerléimet és egy pár fehér pávagalambot.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 11 2004, 04:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Milyen kacagóid vannak?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 11 2004, 07:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Két hím és három tojó kacagógerlém van.
Egyik hím fehér, a másik szürke, azonkívül egy téglavörös tojó és két szürke.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 13 2004, 06:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem 8 kacagógerlém van.
2 fehér,3 barna, 1 babos,2 szürke
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 23 2004, 06:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem kínai törpe fürjeim vannak és szürke színüek.De én egy képen kék színben láttam őket aggódok ,hogy nem csinálok valamit jól segítsetek!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 14 2004, 07:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Gyémántgalambok és kacagógerlék egész évben kaphatók.Ritka szinekben és változatban egyaránt.Tartásukkal,tenyésztésükkel kapcsolatban szívesen segítek mindenkinek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 15 2004, 05:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kublaj kán: dolmányos varjat? Venni? Minek az neked? Lehet egyáltalán ilyen madarat vásárolni bárhol is? Hiszen ez vadon él, nem? És szerintem védett is, hiszen elég ritka Magyarországon.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 15 2004, 05:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jó, tudom, minden madár vadon él valahol, de egy dolmányos varjút egyáltalán nem tudok elképzelni kalitkában, de még volierben sem. Persze lehet, hogy én vagyok tájékozatlan...
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 25 2004, 08:33 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Vannak gazdasági fürjeim 4 színben.Ha valakit érdekel írjon az e-mailemre.Ha van valakinek a környéken kínai tőrpe fürje írjon, mert érdekelne. erawe@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2004, 02:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Pár napja tojtak a galambocskáim, és felváltva ülnek a tojásokon, nagyon édesek! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 7 2004, 07:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok! gyö-nyö-rű-ek! olyan szép állatok! nehéz őket tartani? mennyibe kerülenk? Bp-en hol lehet venni ilyen kedves kis állatokat? (a madárkiáálításon láttam először gyémántgalambokat, ott nagyon PICIK voltak!! és ééédik!) lécci, válaszoljatok!
Puszi mindenkinek, akinek ilyen állata van!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 16 2004, 06:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kb féléves gyémántgalambjaim egyike csak üldögél a kalitka alján. Éber, nem borzolja a tollait, de már napok óta nem ült a rúdra vagy az etetőhöz. Mi lehet vele?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 19 2004, 07:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
A gyémánt galambot lehet posta galab ként használni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2004, 10:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kublaj kán!
A dolmányos varjú védett madár!
Eszmei értéke meg haladhatja az 50-80 ezer ft is.Csak engedélyel lehet tartani,és csak feketén lehet öket meg vásárolni.
Nézz magadnak más madarat.
Vagy ha nem akkor keressél.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2004, 02:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves fülzsir!
A dolmányos varjú nem védett, így engedély és törvény sértés nélkül is tartható. Amivel összetévesztheted az a vetési varjú vagy csóka, de e madarak nak is az eszmei értéke 5-10 ezer Ft környékén van. Ha ez megváltozott volna tavaj óta, akkor mindenkitől bocs.
Üdv.: Csabi
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:01 PM |