Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Dec 20 2004, 04:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Csabika!
Eszt láttam egy úgy mond poszteren,ez volt ki irva.Ha akarod utána olvasok!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2004, 02:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Á-HEMM!! (jelentőségteljes köhögés)
Kérhetnék egy kis figylmet a gyémántgalmboknak a gyémántgalamb topicon? :-)
Izé, igazából még mindig állnak nemrég feltett kérdéseim:
-nehéz őket tartani?
-Budapesten hol lehet ilyenek venni?
-és mennyibe kerülnek?
Léccilécci, tapasztalt galambászok (:-D) írjatok, mert beleszerettem ezekbe a kis tollasokba! :-)
Köszíííííííííííííííííí! :-)
|
|
|
|
Dec 21 2004, 05:11 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,379 |
Szia Incifinci!
Nekem csak egy gyémántgalambom van. Én két kanárival tartom egy kalitkába. Abszolút nincs vele sok gond, nem nehéz tartani. A kanárieleséget szereti, néha csipeget a fürtöskölesből és eszegeti az almát, répát is.
A hangja kellemes huhogásszerű. Igaz ezt már egész kora hajnalban hallatja.
A héten az Europark állatkereskedésében láttam. 3000 ft/db.
Én nagyon megkedveltem igaz szelídülni tényleg nem akar, de már nem verdes őrült módjára, ha a kalitka közelébe megyek.
Üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2004, 05:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
WildRose!
Mi lett a tojásokkal? Kikeltek?
Üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 22 2004, 12:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi! (megkuksiztam az oldalad és...) Nagyon irígy lettem ám Tabura! :-) tudom, hogy nem a tied, de te legalább láthatod-hallhatod... Na jó, igazából mi többiek is, de csak mert ennyire jószívű vagy! :-)
Nagyon cukik a kanárik, és mint minden kistestű madarat, ezeket is imádom! Néhány hete állatkereskedésekben láttam őket 5rongyért (per kanári), ami lehetetlenné teszi, hogy megvegyem (minimum hatot vettem volna meg, vagyis az összeset :-D, ami már 3o rugó lett volna :-() Ha csapatban vannak, nekem az egész csapat kell, nem akarom elszakítani őket egymástól! Együtt olyan vidámak!
Egyébként észrevetted, hogy itt NINCS KANÁRIS FÓRUM??!! Micsoda pimaszság!!! :-)
De tényleg: Háziállatosok! Csináljatok kanáris fórumot, léccilécci!! :-)) (ez reményeim szerint egy elbűvölő mosoly). Szia mindenkinek: Incifinci.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 23 2004, 12:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Incifinci!
Örülök, hogy megnézted az oldalamat. Az igazat megvallva Tabura én is csak irigykedem, ugyanis én sem láttam még soha. Gazdiját a kisállathírdetés nevű oldalról ismerem. Itt szoktunk dumcsizni a madarak chatszobában. Nézz be Te is, ha van kedved. Inkább estefelé szoktunk bennt lenni a szobába, de kell néha türelem, mire összefutunk egymással.
Üdv.
Lencsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 25 2004, 09:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A karácsonyról már lekéstem, de...
Boldog újévet Neked, és a galambodnak! Meg az összes aranyos madaradnak!!! És természetesn a kislányaidnak is! És úgy mellesleg Magamnak! :-D
És egyáltalán: mindenkinek, aki él és fórumozik! :-) Főleg a háziállatosokank, ha csinálnak egy Kanári Fórumot... Nagyon sikeres fórum lesz az ám :-)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 26 2004, 09:01 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lencsi: sajnos csúnya, rossz gazdi voltam, és a tojások nem keltek ki. :((( Szépen ülték, igen, de én nyugisabb helyre akartam vinni őket, mert az ajtó közelében voltak, ami nyílik-csukódik ugye. A nyugalmasabbnak vélt helyre átrakva a kalitkát abbahagyták a költést. :((( Ezután tojtak még két tojást, de azt már ki is lökték a fészekből. :( Most visszaköltöztettem őket az eredeti helyükre, és remélem, megbocsátanak nekem... :) Bízom benne, hogy ha ilyen ütemben tojnak, tavaszra megajándékoznak két kis fiókával.
Más: a hím nagyon tépi a tojó tollát, a nyakán már alig van valami. Ez mi miatt lehet? Aminosavhiány? A csepp segíthet? Megkérdezem Dr. Háziállatot is.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 26 2004, 07:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
WildRose!
Én bevallom keveset tudok erröl a madárrol,de olvastam ha a környezetébe cigiznek akkor tépi a tollát.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 29 2004, 08:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem a saját tollát tépi, hanem a tojóét a hím. Úgy vettem észre, hogy akkor tépi, mikor párzani akar, és a tojónak nincs nagy kedve hozzá. Lehet, hogy nem is aminosavhiány miatt van.
Cigizni senki nem szokott az egész házban, úgyhogy ez a veszély szerencsére nem fenyegeti őket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2005, 11:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Madaraim közül az egyik a fejét a hóna alatt horgya( vagyis kiforditja nem nagyon birja el!!)
már próbáltam megcelluxozni de nem igen ragadt meg é s még pár tolla is kihullot!
mindig adok nekik rendesen vitamint nem tudom mi lehet a baj velük!
Üdv
irjatok minnél előbb különben megdöglik!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 18 2005, 12:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
kár hogy nem irtatok lehet hogy nem döglött volna meg, de igy már az örök kölesmezőkön repked!
nah jó nem még éél lehet vita
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 21 2005, 03:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziaztok,nekem is van 2 galambon nagyon arik,csendesek meg minden de ha kikellnek a kicsik akkor mit csináljak írjtok vissza köszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 25 2005, 12:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Attila: talán ha nem "megdöglik2-et írtál volna, többen visszaírnak... De örülök, hogy mégsem pusztult el! Viszont mi nem vagyok orvosok, ilyen problémával fordulj Dr. Háziállathoz! Hiszen azért van... Ezt a celluxos dolgot nem mondod komolyan, ugye?! Egyáltalán hová gondoltad ragasztani, és mit? A fejét? Miért kínzod? :(((
Csabi: én is kezdő galambos vagyok, nekem sem voltak még kicsik. Ha lesznek, akkor majd cserélhetünk tapasztalatokat.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 25 2005, 12:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocs, Csaba... :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2005, 11:58 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
b1 vitamin hiánya volt de már egészen helyrejött!
mit kellet volbna irnom ? meghal ? vagy örök spenótmezőkre repül ??
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2005, 10:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a gyémántgalamb hegyes csőre nem veszélyes? mennyire aggresszív ez a madár?
és tényleg "buta" mint ahogy a cikk írja? (hogy sok év után se ismeri fel a gondozóját)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 29 2005, 05:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én vásárolni szeretnék egy pár gyémántgerlét. Lehet olyan párt amit lehet szaporítani (nem testvérek).
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 4 2005, 03:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! A galambjaim már nagyon régóta róbálkoznak a tojásrakással és ha elég meszes a héja le is ülik rajta a két hetet, de fióka sose lett belőle. Vagy beszárad, vagy nem is fias, vagy nem elég kemény a tojás héja. Mitől lehet ez? Pedig vitamint is kapnak eleget. Tud vki tanácsot adni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 6 2005, 06:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dél-Német hóka galambot keresek! Tud valaki?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 04:08 PM |