IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

21 Oldal V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gyémántgalamb
Guest__*
hozzászólás Dec 20 2004, 04:33 PM
Létrehozva: #61

Guests

Kedves Csabika! Eszt láttam egy úgy mond poszteren,ez volt ki irva.Ha akarod utána olvasok!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 21 2004, 02:09 PM
Létrehozva: #62

Guests

Á-HEMM!! (jelentőségteljes köhögés) Kérhetnék egy kis figylmet a gyémántgalmboknak a gyémántgalamb topicon? :-) Izé, igazából még mindig állnak nemrég feltett kérdéseim: -nehéz őket tartani? -Budapesten hol lehet ilyenek venni? -és mennyibe kerülnek? Léccilécci, tapasztalt galambászok (:-D) írjatok, mert beleszerettem ezekbe a kis tollasokba! :-) Köszíííííííííííííííííí! :-)

+Quote Post
Lencsi_38403
hozzászólás Dec 21 2004, 05:11 PM
Létrehozva: #63

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 84,379

Szia Incifinci! Nekem csak egy gyémántgalambom van. Én két kanárival tartom egy kalitkába. Abszolút nincs vele sok gond, nem nehéz tartani. A kanárieleséget szereti, néha csipeget a fürtöskölesből és eszegeti az almát, répát is. A hangja kellemes huhogásszerű. Igaz ezt már egész kora hajnalban hallatja. A héten az Europark állatkereskedésében láttam. 3000 ft/db. Én nagyon megkedveltem igaz szelídülni tényleg nem akar, de már nem verdes őrült módjára, ha a kalitka közelébe megyek. Üdv. Lencsi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 21 2004, 05:13 PM
Létrehozva: #64

Guests

WildRose! Mi lett a tojásokkal? Kikeltek? Üdv. Lencsi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 22 2004, 12:08 PM
Létrehozva: #65

Guests

Lencsi! (megkuksiztam az oldalad és...) Nagyon irígy lettem ám Tabura! :-) tudom, hogy nem a tied, de te legalább láthatod-hallhatod... Na jó, igazából mi többiek is, de csak mert ennyire jószívű vagy! :-) Nagyon cukik a kanárik, és mint minden kistestű madarat, ezeket is imádom! Néhány hete állatkereskedésekben láttam őket 5rongyért (per kanári), ami lehetetlenné teszi, hogy megvegyem (minimum hatot vettem volna meg, vagyis az összeset :-D, ami már 3o rugó lett volna :-() Ha csapatban vannak, nekem az egész csapat kell, nem akarom elszakítani őket egymástól! Együtt olyan vidámak! Egyébként észrevetted, hogy itt NINCS KANÁRIS FÓRUM??!! Micsoda pimaszság!!! :-) De tényleg: Háziállatosok! Csináljatok kanáris fórumot, léccilécci!! :-)) (ez reményeim szerint egy elbűvölő mosoly). Szia mindenkinek: Incifinci.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 23 2004, 12:26 PM
Létrehozva: #66

Guests

Szia Incifinci! Örülök, hogy megnézted az oldalamat. Az igazat megvallva Tabura én is csak irigykedem, ugyanis én sem láttam még soha. Gazdiját a kisállathírdetés nevű oldalról ismerem. Itt szoktunk dumcsizni a madarak chatszobában. Nézz be Te is, ha van kedved. Inkább estefelé szoktunk bennt lenni a szobába, de kell néha türelem, mire összefutunk egymással. Üdv. Lencsi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 25 2004, 09:14 PM
Létrehozva: #67

Guests

A karácsonyról már lekéstem, de... Boldog újévet Neked, és a galambodnak! Meg az összes aranyos madaradnak!!! És természetesn a kislányaidnak is! És úgy mellesleg Magamnak! :-D És egyáltalán: mindenkinek, aki él és fórumozik! :-) Főleg a háziállatosokank, ha csinálnak egy Kanári Fórumot... Nagyon sikeres fórum lesz az ám :-)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 26 2004, 09:01 AM
Létrehozva: #68

Guests

Lencsi: sajnos csúnya, rossz gazdi voltam, és a tojások nem keltek ki. :((( Szépen ülték, igen, de én nyugisabb helyre akartam vinni őket, mert az ajtó közelében voltak, ami nyílik-csukódik ugye. A nyugalmasabbnak vélt helyre átrakva a kalitkát abbahagyták a költést. :((( Ezután tojtak még két tojást, de azt már ki is lökték a fészekből. :( Most visszaköltöztettem őket az eredeti helyükre, és remélem, megbocsátanak nekem... :) Bízom benne, hogy ha ilyen ütemben tojnak, tavaszra megajándékoznak két kis fiókával. Más: a hím nagyon tépi a tojó tollát, a nyakán már alig van valami. Ez mi miatt lehet? Aminosavhiány? A csepp segíthet? Megkérdezem Dr. Háziállatot is.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 26 2004, 07:34 PM
Létrehozva: #69

Guests

WildRose! Én bevallom keveset tudok erröl a madárrol,de olvastam ha a környezetébe cigiznek akkor tépi a tollát.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 29 2004, 08:44 PM
Létrehozva: #70

Guests

Nem a saját tollát tépi, hanem a tojóét a hím. Úgy vettem észre, hogy akkor tépi, mikor párzani akar, és a tojónak nincs nagy kedve hozzá. Lehet, hogy nem is aminosavhiány miatt van. Cigizni senki nem szokott az egész házban, úgyhogy ez a veszély szerencsére nem fenyegeti őket.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 13 2005, 11:47 AM
Létrehozva: #71

Guests

Madaraim közül az egyik a fejét a hóna alatt horgya( vagyis kiforditja nem nagyon birja el!!) már próbáltam megcelluxozni de nem igen ragadt meg é s még pár tolla is kihullot! mindig adok nekik rendesen vitamint nem tudom mi lehet a baj velük! Üdv irjatok minnél előbb különben megdöglik!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 18 2005, 12:11 PM
Létrehozva: #72

Guests

kár hogy nem irtatok lehet hogy nem döglött volna meg, de igy már az örök kölesmezőkön repked! nah jó nem még éél lehet vita

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 21 2005, 03:55 PM
Létrehozva: #73

Guests

sziaztok,nekem is van 2 galambon nagyon arik,csendesek meg minden de ha kikellnek a kicsik akkor mit csináljak írjtok vissza köszi.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 25 2005, 12:06 PM
Létrehozva: #74

Guests

Attila: talán ha nem "megdöglik2-et írtál volna, többen visszaírnak... De örülök, hogy mégsem pusztult el! Viszont mi nem vagyok orvosok, ilyen problémával fordulj Dr. Háziállathoz! Hiszen azért van... Ezt a celluxos dolgot nem mondod komolyan, ugye?! Egyáltalán hová gondoltad ragasztani, és mit? A fejét? Miért kínzod? :((( Csabi: én is kezdő galambos vagyok, nekem sem voltak még kicsik. Ha lesznek, akkor majd cserélhetünk tapasztalatokat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 25 2005, 12:14 PM
Létrehozva: #75

Guests

Bocs, Csaba... :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 27 2005, 11:58 AM
Létrehozva: #76

Guests

b1 vitamin hiánya volt de már egészen helyrejött! mit kellet volbna irnom ? meghal ? vagy örök spenótmezőkre repül ??

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 27 2005, 10:02 PM
Létrehozva: #77

Guests

a gyémántgalamb hegyes csőre nem veszélyes? mennyire aggresszív ez a madár? és tényleg "buta" mint ahogy a cikk írja? (hogy sok év után se ismeri fel a gondozóját)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2005, 05:41 PM
Létrehozva: #78

Guests

Én vásárolni szeretnék egy pár gyémántgerlét. Lehet olyan párt amit lehet szaporítani (nem testvérek).

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 4 2005, 03:41 PM
Létrehozva: #79

Guests

Sziasztok! A galambjaim már nagyon régóta róbálkoznak a tojásrakással és ha elég meszes a héja le is ülik rajta a két hetet, de fióka sose lett belőle. Vagy beszárad, vagy nem is fias, vagy nem elég kemény a tojás héja. Mitől lehet ez? Pedig vitamint is kapnak eleget. Tud vki tanácsot adni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 6 2005, 06:52 PM
Létrehozva: #80

Guests

Dél-Német hóka galambot keresek! Tud valaki?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

21 Oldal V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 04:08 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum