Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 23 2003, 05:56 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy papagájom.Kék és fahér a tolla szine.Túl kövér,mert nem repül eleget,és túl sokat eszik.
Nem tudom,hogy fogyjon le.
Különben tök jó ez a honlap.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 5 2003, 09:26 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Te Magad adtad meg a választ.
Próbáld meg - persze nem drasztikusan, hanem csak óvatosan és egy kicsit - csökkenteni az adagját, és ha van rá lehetőség, akkor felügyelet mellett engedd ki zárt helyiségben naponta röpködni egy kicsit.
Biztos, hogy nem unatkozik a madarad? Az emberek között is van, aki unalmában eszik...
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 13 2003, 01:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A hullámospapagályom nem használja a fürdőjét és sokat vakarózik. Ha megfürdetném nem lenne baja?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 13 2003, 01:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem inkább mutasd meg állatorvosnak. Az nem jó, ha sokat vakaródzik.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2003, 06:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem két papagájom van az egyik Csőrike a másik Csipi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2003, 06:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem több kép kellene főleg háttér kép!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 30 2003, 12:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy pár gyönyörű hullámos papagájom. Az idén költöttek 3 fiókát sikerült felnevelni. Az egyiket megtartottuk- a lányom beleszeretett - teljesen szelíd. Nagyon érdeklődik a hörcsök iránt. Ha együtt engedjük ki őket mellészáll puszilgatja, és nagyon bájosak egütt.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 31 2003, 12:18 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem volt már egy hullámos papagájom.Kék-fehér színű és hím.A nyáron pusztult el szegénykém,megfázás miatt.Szeretnék mégegyet.Egyedül tartanám.Azt szeretném kérdezni Tőletek,milyet lenne érdemes vennem(színre és nemre)?Jó lenne,ha könnyen tudnám szelídíteni,és tanítani beszélni.Kérlek,adjatok tanácsot!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 6 2004, 12:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem van egy félcsőrű Hullámospapagájom és még egy lába is hiányzik 13 éves és jól bírja magát,és nem akarom eltekerni a nyakát majd magától hal meg egyszer próbáltam verébbel össze hozni de nem akart neki beverni egyik a másiknak sem csak ennyi cső.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 6 2004, 11:43 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zita: Színre olyat vegyél, amilyen számodra a legtetszetősebb. Nemre nézve: ha Te leszel a gazdája, és mivel a nevedből ítélve hölgy vagy, hím papagájt ajánlok, ugyanis a hím papagájok általában jobban ragaszkodnak a "nőnemű gazdikhoz", a tojók pedig fordítva. (Ez érdekes, de tény...)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 6 2004, 07:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Köszi szépen a tanácsot!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2004, 02:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van egy 7 éves csodálatos hím Hullámos papagájom.Nagyon okos, beszél, odajön, ha hívják, szóval kész tökély.Mindenkinek ajánlom, mert nagyon megszelidül, és a szeretet mellett csak minimális gondozást igényel, nem is költséges!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2004, 03:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello-Bello!!!
Az én Hullámos papagájom már 8 éves,és nagyon okos. 1 évig foglalkoztam vele, és az alatt negyon megszelídült. Utána vettünk egyet a testvéremnek és összeeresztettük őket. A testvérem papagája nem szelídült meg, mert az én papagájommra "hallgatott", és nem a testvéremre (azaz a gazdájára). Nagyon fontos: ha papagájunk feltétlen bizalmát akarjuk élvezni, és azt akarjuk, hogy papagájunk szelíd legyen, legalább 1 évig nem láthat más papagájt, és csak mi gondozhatjuk, csak velünk lehet, mi neveljük!
Köszi, sziasztok!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2004, 01:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az iskolában a biológia teremben van egy hím papagáj Borzaska. Nagyon megsajnáltam, mert volt egy párja csak sajnos 1 évvel ezelőtt meghalt.
Én tavaly áprilisban kaptam egy lánypapagájt Zsuzsikát.Az iskolában összeeresztetük őket.
Most jelenleg mind a kettő az iskolán kívül nyaralnak egy ismerősömnél, mert Zsuzsika a téli szünetben néhány tojást.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 17 2004, 01:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy hullámos papagájom.
Nagyon dagadt.Szegény unalmában már csak enni, tud pedig tele van a kalitka játékkal.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 17 2004, 10:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Próbálj neki párt szerezni és tedd őket egy nagy röpdébe.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 21 2004, 08:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna:Szerintem többet kéne foglalkoznod a papagájoddal.Mert a papagéjok ha nem is igényelnek sok gondoskodást, de szeretetet mindenképp, vagy egy párt.Az én papagájom egyedül tök jól elvan, egész nap csak játszik, és be nem áll a pofája.Szerintem ha röptetnéd, beszélnél hozzá,jobb lenne a helyzet.Nem a játék fontos neki, hanem TE!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 22 2004, 07:49 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
még eddig csak kutyám és macskám volt még madaram sose de nyáron lesz madaram.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 22 2004, 06:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SZIASZTOK ÉN IMÁDOM A MADARAKAT BÁR MÉG CSAK 11 ÉVES VAGYOK VAN KETTŐ KIS-SÁNDOR PAPAGÁJOM MEG EGY HULLÁMOSOM DE AZT NEM TUDOM MIÉRT NEM ESZNEK CSAK EGY KICSIT?IRJATOK LÉTSZI HA VAN ÖTLETETEK DE AZ IS IRJON AKI CSUPÁN A PAPAGÁJOKRÓL AKAR BESZÉLGETNI FREEMAILOM:S1992S@FREEMAIL.HU
ADRIENNE
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 24 2004, 03:41 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Segítsetek nekem!
Kikelt az első kispapagáj és fogalamam nincs mit csináljak!
Beleavatkozzak vagy a papagájaim megoldják maguk?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:56 AM |