Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 17 2008, 03:08 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,329 |
Hát a hullámos is elsajátít hangokat , de sztem nem tud úg ymint a nimfa. A letakarós ötlet nekemis bejött.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 26 2004, 12:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha a szülők rendesen etetik, gondozzák őket, egyáltalán nem kell beleavatkozni semmibe.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 26 2004, 12:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hozzáfűznivaló: tojásos eleség (min. fél óra hosszáig főzött tojás, reszelt sárgarépa, alma, darált házt. keksz , mindez összekerverve (?) mindig legyen a szülők előtt. Van, aki a keverékbe egy kis tejet is rak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2004, 06:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ugy látom nagyon megnőtt a papagájunk csőre, hiába a csőrkoptató. Szivesen veszem a választ, mi a teendő?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 28 2004, 01:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Elvileg le is lehetne vágni - nagyón óvatosan - egy kicsit a hegyéből, de jobb és természetesebb megoldás, ha rágcsálnivaló fadarabokat teszel be neki.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 31 2004, 02:23 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Karácsonyra kaptam, egy gyönyörű sárga alapszínű pár hónappos hullámospapagájt. Nagyon hamar megszelidült, nagyon könnyű dolgom van vele, mivel nagyon sokat foglalkozom vele, egyszóval állandóan utánoz, az egész családot és a barátaimat állandóan megnevetteti. Vettem neki egy műpapagájt, nem tudom, hogy jól tettem-e, mert még kb. csak 3 hónapos. Először 3 napig egyfolytában verte, kb. most 7 napja állandóan ott ül mellette, puszilgatja szeretgeti, nem tudom, hogy jól látjuk-e de úgy néz ki, hogy állandóan viszi neki a magot és etetni akarja. Még nincs igazán ilyen rövid idő alatt tapasztalatom a papagájok viselkedésével kapcsolatban. Szívesen várnék egy-pár jótanácsot a nevelésével, tanítgatásával és egyebekkel kapcsolatosan.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 31 2004, 12:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Na a műpapagájokkal nem értek egyet, mert ez olyan, mint egy guminő.
Na mind1.
Most nincs kedvem leírni, hogy szelídísd őt. Ezért inkább ajánlom a www.diszmadarmagazin.hu oldalt.
Ott a kezdőlap alján ott van, hogy cikkek papagájonként.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 31 2004, 05:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekünk mondta az eladó, hogy műpapagájt semmiképp se vegyek neki.Teljesen belészeret, és ha elvesszük tőle, akkor teljesen szerelmi bánatos lesz, elkezdi a tollát tépkedni, stb..Szerintem addig vedd elé tőle, ameddig nem késő!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 31 2004, 06:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a mi papagájunk nagyon nagy betyár kislány.beszél és már szinte önálló életet él.a kalitka ajtaja tárva nyitva mindig,sőt nyáron még az ablak is,de nem száll el!túl jó nálunk az élete!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 1 2004, 08:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves reni!
Papagájodban túlságosan is megbízol. Ez nem lenne baj, ha a papagájod, tudná mi van kint. Ha véletlenül valahogy kirepül az ablakon, akkor az új helyzetben teljesen megzavarodik. Ilyenkor az új környezet miatt össze vissza repül, amíg egyszer csak elkeveredik és nem talál soha se vissza.
|
|
|
|
Sep 18 2008, 02:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,329 |
Nekem se mindig jött be a letakarás , volt mikor ugyan úgy rikácsoltak. Egyébként én azt tapasztaltam , hogy minden nimfa megfogja a lábával a magot.
|
|
|
|
Feb 3 2004, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,782 |
Az én hullámos papagájaim kint vannak az erkélyen télen is, és kutya bajuk. Persze nem huzatos az erkély. Röpködnek, élik a kis életüket boldogan.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 3 2004, 06:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!
Kb. két héttel ezelőtt vettem egy Katalin papagájt.Ez kb. akkora,mint a hullámos,csak kicsit zömökebb testalkatú,és hosszabb a farka.Az egész madár zöld színű,ennek különböző árnyalataival.Nagyon édi.Még nagyon fiatal.Már meg is szelídült,és nagyon elvagyok vele.Ajánlom mindenkinek ezt a fajtát!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 4 2004, 02:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
HULLÁMOS PAPAGÁJOMCSAK KETTP TOJÁST TOJT. MEG NEM IS KOTLIK. MI A BAJA?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 11 2004, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem 2 hullámosom is van az egyik fiú a másik lány a fiút rudinak hívják a lányt csőrikének . Nagyon szeretik egymást! Én sohasem röptetem őket mert egy 3 méteres kalitkában vannak. csumi Dávid
|
|
|
|
Sep 14 2008, 11:53 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,800 |
Van egy haverom aki azt álltíja,hogy a hullámospapagája tud beszélni de én nehezen hiszem el mert szerintem tök bénák.Tudnak vagy nem?::cs
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 12 2004, 02:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az öcsém hullámospapagája ha meglátja asaját kalitkáját egyből vissza repül. Vajon ez azért van mert ott van a tükre? És tnem tudja ,hogy a tükrében sajátmagát látja vagy tudja hogy sajátmagát látja és ennyire narcisztikus, hogy magának udvarol? Aki tudja válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 13 2004, 09:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Most vettem egy hullamos papagájt egy jó nagy ketrecbe hossz50cm ma45cm szél30cm.Már ül az ujjamon is és hagyja hogy simogassam kivéve a fejét.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2004, 10:01 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
tömeges pusztulás észlelhetö hullámospapagájaimnál.100 darabból
3 hónap alatt 35 elhullott.mi lehet azoka
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2004, 11:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Járvány! Mindenféle képpen vigyél el papagájaid közül néhányat állatorvoshoz, aki ért is hozzá, ő majd megoldja a problémát. Vidd el a betegeket is.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 06:52 AM |