IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

10 Oldal V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jákópapagáj
Árnyék András - ...
hozzászólás Apr 28 2005, 12:59 PM
Létrehozva: #81

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,570

Kézzel nevelt papagájok. Ingyenes szaktanácsadás.
Go to the top of the page

+Quote Post
Árnyék András - ...
hozzászólás Apr 28 2005, 01:01 PM
Létrehozva: #82

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,570

JÁKÓ PAPAGÁJOK! Kézzel nevelt, szelíd bébik kaphatók.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 8 2005, 03:39 PM
Létrehozva: #83

Guests

Valaki irja meg nekem,hogy a papagájoknak hogyan vágják le a csőrüket mert már akorák hogy egymába is kárt tehetnek.Kősz

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 8 2005, 07:36 PM
Létrehozva: #84

Guests

6 éves jákópapagájunk van.3-4 éve időnként zihál,ilyenkor nehezen veszi a levegőt, nyitott csőrrel,fura csipogó hang kíséri .Ez néha naponta többször is előfordul,aztán hetekig semmi. egyébként jókedvű, rengeteget beszél.Orvosnál voltunk,de semmi érdemlegest nem tudtak mondani, féregmentesnek bizonyult, antibiotikumot kapott.A gyógyulást furcsa dolog "okozta":a madár megijedt egy plüssállattól, és nagy rikácsolásba kezdett, ezt követően-gondolom a nagy erőlködéstől- az orrlyukból kiürült a váladék,és egyik percről a másikra egészséges lett. Sajnos ismét beteg,egész éjjel csipog ,főleg ha hátra a tollába fúrja a fejét.Most is ijesztgetjük persze, de sikertelenül.Inhaláljuk kamillával, meg aloe First-öt próbálunk csöpögtetni az orrlyukába.Szerintem valahogyan ki kéne "fújni"az orrát. ki tud ez ügyben segíteni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 9 2005, 02:04 PM
Létrehozva: #85

Guests

Aki a Nagysándorokról érdeklődik, írjon nyugodtan. Nekem is van egy, 4-hetes kora óta én nevelem. Velem szokott aludni, és kb. 5-ször etetem naponta. Most már 7-hetes és nagyon aranyos. Fontos, hogy foglalkozzunk vele, de nem szabad elkapatni, mert idősebb korában ha nem kapja meg ugyanazt a dédelgetést (mint "csecsemő korában") könnyen morózussá és vaddá válik. Ismerek jónéhány igazán jó tenyésztőt! Ha v.milyen madárra van szükséged, küldj emailt, és rákérdezek neked szivesen.Van egy ismerős tenyésztő, akitől kézzel nevelt madarat vehetsz, aki garantáltan szelíd.Szóval csak írj, milyen madárra volna szükséged és utánajárok a dolognak!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 10 2005, 01:26 PM
Létrehozva: #86

Guests

Sziasztok!!! Ki tudna nekem infókat adni rózsakakadukról?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 11 2005, 05:24 PM
Létrehozva: #87

Guests

Mi a jákó másik neve? Egy iskolai teszthez kellene.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 13 2005, 02:07 PM
Létrehozva: #88

Guests

Patrix! Szürkepapagáj. Üdv: Z

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 8 2005, 10:13 AM
Létrehozva: #89

Guests

Sziasztok! A nimfapapagáj tényleg csak akkor tud beszélni ha felvágják a nyelvét? Van valaki akinek enélkül is beszél a nimfája? Az enyém nem akar!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 14 2005, 02:40 PM
Létrehozva: #90

Guests

DIA! ez enm a njimfa oldal... DE MI AZ HOGY FELVÁGJÁK A NYELVÉT??? állatkínzó...te jó ég.... ezt sztem most azonnal verdd (!) ki a fejedből!!! nehogy ezt megcsináld!! Jézusom...te jó ég..ÁÁÁÁ

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 14 2005, 08:41 PM
Létrehozva: #91

Guests

Uram Isten!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2005, 10:38 AM
Létrehozva: #92

Guests

Réka!!!! Szerintem tenyésztõnél ritkán van kézzel nevelt madár de fiatalt,fiókát mindig találsz!!!! Ja és ha még van egyéb kérdésed irj!!!!! És ha máshol nem találsz én tudok egy szelid jákót 200000ft-ért egerben!!!!...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2005, 05:31 PM
Létrehozva: #93

Guests

Réka!!!! Becses nevem Kelemen Tamás és ha valaki megun egy madarat biztosan elajándékozza fõleg ha õ is kapta!!!! És tenyésztek sok madarat és dolgoztam már kereskedésben is és régebben volt már ara is jákó is...csak õket eladtam mert túl sok törõdést igényeltek!!!! Ja..és nem vagyok tapló csak ez az egyik becenevem!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 12:02 AM
Létrehozva: #94

Guests

megmondtam hogy csak 9ig lehet hivni, akor már netezek,megetetem 44 madaram. de a kutyákhoz is értek, kérdezél nyugodtan. A galambomat mindenhova elviszem porázon jön, a toll elvan kötve. Akarok jákopapagályt, de naon drága !!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 27 2005, 05:12 AM
Létrehozva: #95

Guests

Hy! többéve tartok -tenyésztek 8-féle papagájt, és a nagy papagájokhoz is értek ugyhogy ha vkinek van kérdése akkor itt az e-mailom: herincsviko@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 01:55 PM
Létrehozva: #96

Guests

Szia zita...én tudok infokat adni a r.kakadukról ha hivsz és kérdezel v.ha ide irod a kérdéseidet..(06303058539)..de csak reggel 6-este9-ig hivhatsz....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 11:09 AM
Létrehozva: #97

Guests

Na jó.....ki irt be a nevemben!!!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2005, 11:38 AM
Létrehozva: #98

Guests

Keltapló, a Kelemen Tamás válaszolt nekem is, akinek 44 madara, vagy kutyája van.Érteni ugyan nem sokat ért hozzájuk, de agitál minden oldalon.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2005, 10:31 AM
Létrehozva: #99

Guests

Réka!!!! A jákó max 200000ft de ez a legdrágább!!!! Valóban mindegyik egyéniség de mindegyik meg tud sértõdni ha valami ojat csinálsz vele amit õ nem szeret pl megfogod.... Ez viszont egy kis almával , gyümölccsel kiengesztelhetõ... amugy akár 100 évig is elélnek és a "legjobb barátaiddá" vállhatnak...és ha már szelidek szeretik a dédelgetést de ezt mindig biztositani kell nekik még késõbb is... De szerintem jobban jársz ha már egy tokos fiókát veszel és te neveled tovább mert igy teljesen hozzád fog szokni...és akár kertbe is kiviheted és megtanithatod a nevére a "gyere ide"-re és egyéb egyszerûbb trükkökre..!!!!..

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2005, 04:14 PM
Létrehozva: #100

Guests

Sziasztok!! Keltapó,köszi a válaszokat! Egyenlõre erre voltam kíváncsi. Nem tudom láttad-e itt a keres hírdetéseknél,hogy valaki örökbefogadna ill. ajándékba elfogadna egy nagyobb papagájt (ara,jákó). Erre szerinted mi az esély?? Amúgy ki vagy te,hogy ilyen sokmindent tudsz a madárkákról? Már a neved is "beszélõ"!!!:) Pápá

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

10 Oldal V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 04:12 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum