IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

8 Oldal V  « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
> Japáni sirálykapinty
Guest__*
hozzászólás Nov 8 2005, 04:25 PM
Létrehozva: #141

Guests

Halló, van itt vki??? Sirálykapinty is szereti a lágyeleséget? adhatok neki vagy nem igényli?
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 12 2005, 06:13 PM
Létrehozva: #142

Guests

nyugodtan adj neki

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 14 2006, 01:36 PM
Létrehozva: #143

Guests

Hát szerintem te Kelemen tomi egy nagy állat gyüjtõ vagy!Senki nem fogja neked elvinni Egerbe a madarát.Amugy meg arra nem gondoltatok h fel kéne hívni????????????????

+Quote Post
Arapara
hozzászólás Mar 29 2006, 07:03 PM
Létrehozva: #144

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 81,632

Manó!! A Lágyeleségtöl semmi baja nem lesz,csak a javára válik,a legtöbb esetben szivesen fogadják!! Szabi!! Azt ugyan nem tudom,hogy ki volt az a K.T.,de abban tévedsz,hogyha gyüjtö,nem viszik el neki a madarakat!! Általában ha valaki rászánja magát,hogy elvigye egy embernek a madarait,ugyanojan távolság esetén,vagy pár km külömbséggel inkább egy gyüjtöt választ,mint egy magánszeméjt!! Általában a gyüjtök,mint én,nagy becsben tartják,és tenyésztik a madaraikat,és az állataikat!! Én Is jopár fajbol tartopk és tenyésztek párokat,hiszen kiállitásokra járok,forumozom,ismerösöket szerzek,akik közt nemegy ojan akad,aki pl egy pár vörös achát kanáriért,vagy ezüstszinü sirájkapintyért hegyi lorit,vagy amazonpapikat ad,mert neki meg abbol van sok,és a kanárikat tekinti érdekesebbnek,csakhogy egy példát mondjak!! Egyébként nekem is nagyon sok madarat hoztak már el cserére,vagy az utiköltség fejében,vagy csak azért,mert erefelé jártak!! Amugy én is Egri vagyok,és mivel Eger egy látogatott hej,ha máskor nem egy nyári napon,városnézéskor lejönnk,és egyuttal már a madaraikat is lehozzák,aztán megmézik az állományomat haakarják,ha nem,meg nem!! Várom,a válaszaitokat!! Sziasztok!!

+Quote Post
hege_58169
hozzászólás Sep 28 2006, 07:53 AM
Létrehozva: #145

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,440

Néhány a fórumhoz kapcsolható weboldal: www.diszpintyfajok.lap.hu www.diszmadar.lap.hu www.diszmadarkiallitas2006.nevjegy.com www.avicultura.adattar.com üdv

+Quote Post
werberet
hozzászólás Mar 18 2007, 06:35 PM
Létrehozva: #146

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,268

Sziasztok! Valaki megtudja nekem mondani hogy a sirálykapintynek milyen illetve mekkora hangja van? Éjjel is dalolásznak, és hogy esetleg lehet kézbe venni vagy meg se próbáljam?

+Quote Post
Bogika
hozzászólás Aug 28 2007, 05:58 PM
Létrehozva: #147

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 65,084

Szia Werbet! A japán sirálykának a hangja nem olyan hangos (bár nekem volt olyan hogy õ keltett:-)) Éjjel alszanak,nem dalolásznak olyan 7 körül már lefekszenek(a házban fekszenek).Én nem nagyon szoktam kézbe venni,félek,hogy kirepülnek:-)

+Quote Post
NinaMano
hozzászólás Nov 4 2007, 04:38 PM
Létrehozva: #148

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,209

Sziasztok!egy éve vannak sirálykapintyeim,de nem költenek.Valaki tudna tanácsokat adni?elõre is köszönöm

+Quote Post
Bogika
hozzászólás Nov 7 2007, 06:01 PM
Létrehozva: #149

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 65,084

szia! nekem is pont ugyanez volt a bajom és amikor megírtam az állati-fincsibe a bajomat öt perc múlva megnéztem és volt 2 tojás az egyiket megettég a másikat akkor ették meg amikor épp kikelt volna:( lehet hogy az a baj hogy mind2 fiú/lány) vagyis nem írtad hogy az a bajod hogy nem raknak tojásokat vagy nem költik ki a tojást.én nov 23 án vettem õket 1 hónapja rakták a tojásokat

+Quote Post
vassif
hozzászólás Mar 3 2008, 03:32 PM
Létrehozva: #150

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,912

Sziasztok! Tudtok-e eladó japáni sirálykákat hímet? Bármilyen szín érdekel de jelölt legyen. Szeged és környéke közelébõl.::cs

+Quote Post
Lilla_48524
hozzászólás Mar 15 2008, 10:06 AM
Létrehozva: #151

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,575

Sztem nézz be a www.diszmadarmagazin.hu fórumába!Ott sok eladó madarat hírdetnek!

+Quote Post
vassif
hozzászólás Mar 18 2008, 06:56 PM
Létrehozva: #152

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,912

Köszi Lilla,át fogom böngészni.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

8 Oldal V  « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:51 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum