Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 8 2005, 04:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Halló, van itt vki??? Sirálykapinty is szereti a lágyeleséget? adhatok neki vagy nem igényli?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2005, 06:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nyugodtan adj neki
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2006, 01:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hát szerintem te Kelemen tomi egy nagy állat gyüjtõ vagy!Senki nem fogja neked elvinni Egerbe a madarát.Amugy meg arra nem gondoltatok h fel kéne hívni????????????????
|
|
|
|
Mar 29 2006, 07:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,632 |
Manó!!
A Lágyeleségtöl semmi baja nem lesz,csak a javára válik,a legtöbb esetben szivesen fogadják!!
Szabi!!
Azt ugyan nem tudom,hogy ki volt az a K.T.,de abban tévedsz,hogyha gyüjtö,nem viszik el neki a madarakat!!
Általában ha valaki rászánja magát,hogy elvigye egy embernek a madarait,ugyanojan távolság esetén,vagy pár km külömbséggel inkább egy gyüjtöt választ,mint egy magánszeméjt!!
Általában a gyüjtök,mint én,nagy becsben tartják,és tenyésztik a madaraikat,és az állataikat!!
Én Is jopár fajbol tartopk és tenyésztek párokat,hiszen kiállitásokra járok,forumozom,ismerösöket szerzek,akik közt nemegy ojan akad,aki pl egy pár vörös achát kanáriért,vagy ezüstszinü sirájkapintyért hegyi lorit,vagy amazonpapikat ad,mert neki meg abbol van sok,és a kanárikat tekinti érdekesebbnek,csakhogy egy példát mondjak!!
Egyébként nekem is nagyon sok madarat hoztak már el cserére,vagy az utiköltség fejében,vagy csak azért,mert erefelé jártak!!
Amugy én is Egri vagyok,és mivel Eger egy látogatott hej,ha máskor nem egy nyári napon,városnézéskor lejönnk,és egyuttal már a madaraikat is lehozzák,aztán megmézik az állományomat haakarják,ha nem,meg nem!!
Várom,a válaszaitokat!!
Sziasztok!!
|
|
|
|
Sep 28 2006, 07:53 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,440 |
Néhány a fórumhoz kapcsolható weboldal:
www.diszpintyfajok.lap.hu
www.diszmadar.lap.hu
www.diszmadarkiallitas2006.nevjegy.com
www.avicultura.adattar.com
üdv
|
|
|
|
Mar 18 2007, 06:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,268 |
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani hogy a sirálykapintynek milyen illetve mekkora hangja van? Éjjel is dalolásznak, és hogy esetleg lehet kézbe venni vagy meg se próbáljam?
|
|
|
|
Aug 28 2007, 05:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 65,084 |
Szia Werbet! A japán sirálykának a hangja nem olyan hangos (bár nekem volt olyan hogy õ keltett:-)) Éjjel alszanak,nem dalolásznak olyan 7 körül már lefekszenek(a házban fekszenek).Én nem nagyon szoktam kézbe venni,félek,hogy kirepülnek:-)
|
|
|
|
Nov 4 2007, 04:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 68,209 |
Sziasztok!egy éve vannak sirálykapintyeim,de nem költenek.Valaki tudna tanácsokat adni?elõre is köszönöm
|
|
|
|
Nov 7 2007, 06:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 65,084 |
szia! nekem is pont ugyanez volt a bajom és amikor megírtam az állati-fincsibe a bajomat öt perc múlva megnéztem és volt 2 tojás az egyiket megettég a másikat akkor ették meg amikor épp kikelt volna:( lehet hogy az a baj hogy mind2 fiú/lány) vagyis nem írtad hogy az a bajod hogy nem raknak tojásokat vagy nem költik ki a tojást.én nov 23 án vettem õket 1 hónapja rakták a tojásokat
|
|
|
|
Mar 3 2008, 03:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,912 |
Sziasztok!
Tudtok-e eladó japáni sirálykákat hímet? Bármilyen szín érdekel de jelölt legyen.
Szeged és környéke közelébõl.::cs
|
|
|
|
Mar 15 2008, 10:06 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,575 |
Sztem nézz be a www.diszmadarmagazin.hu fórumába!Ott sok eladó madarat hírdetnek!
|
|
|
|
Mar 18 2008, 06:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,912 |
Köszi Lilla,át fogom böngészni.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:51 AM |