Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Feb 7 2007, 08:47 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,501 |
Szia Tücsök!
Ajánlom látogass el az indexen a kanárimadaras fórumra, ott sokkal gyakoribbak a látogatók és vannak gyakorlott tenyésztõk, akik tudnak segíteni neked.
Egyébként ez a vedlés dolg sem egyforma, nálam is van amikor jobban elhúzódik. Próbálj meg talán több vitamint, zöldet, gyümölcsöt adni neki. Alma, uborkaszelet, saláta, tyúkhúr, ami most is van, sárgarépareszelék fõtt-tojással, sajttal, néha túró is mehet, kicsi mák bele néha.... A négermag is jót tesz vedléskor állítólag, a magkeverékébe tegyél egy-egy kis kanállal ilyenkor...
Bár lehet, hogy ezzel semmi újat nem mondtam, hiszen ha már régóta van madarad, ezeket Te is tudod biztosan...
Esetleg még a szépia, vagy valami kagylózuzalék, amit kapni üzletben...
Sok sikert!
|
|
|
|
Feb 7 2007, 09:11 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,501 |
Emi próbáld meg különrakni õket, ha van helyed. Egybõl nem mindig fogadják ám el egymást, hisz õk is szeretnének választani párt, nem biztos, hogy az tetszik neki aki neked:))
Próbáld lassacskán összeszoktatni õket, ha kiengeded szabadon, talán jobban egymásra kattannak... De az sem biztos, hogy valaha is lesz belõlük egy pár...
Általában, akik szaporítani akarnak, több párt tartanak és cserélgetik õket, már ahogy én is hallom az igazi szakértõktõl.
Nekem 3 fiú van én nem akartam õket szaporítani, azért ezt választottam. Már együtt vannak mind a hárman és nagyon jól elvannak...
Az indexen és az origon vannak képek is, ide nem lehet felrakni, ahogy látom...
Nézz körül a többi topikban is, sok érdekes dolgot találsz.
ez az egyik:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9073230
és a másik:http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=68817
MIndenkit szeretettel meghívok ezekre......
|
|
|
|
Feb 8 2007, 06:23 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,029 |
sz.margo!
Köszönöm tanácsod. Már külön raktam õket, de tojónak nagyon hiányzik, állandóan nézi, és csipog neki. A hím semmi érdeklõdést nem mutat. Röptetésnél oda is megy hozzá a tojó, de a hím ahogy tudja elüldözi!
Kicsit várok még, aztán lehet, hogy beszerzek egy másik hímet is!
|
|
|
|
Jun 30 2007, 11:30 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,652 |
Hali mindenkinek!
Egészségügyi kérdésem lenne...Az egyik kanárimnak szerintem nincs rendbe a "keratin-háztartása", mert nagyon gyorsan nõ a karma és a feje környékén kopaszodik (nem sima vedlés szerintem). Ez még nem is lenne gond, mert szoktam vágni a karmait, viszont a lábával is lehet valami...az egyik ujja ugyanis nem szembe áll, ahogy kéne és kicsit mintha be is lenne dagadva...
ha valaki tud erre megoldást, vagy tanácsot azt nagyon megköszönném...
üdv. caty
|
|
|
|
Jul 24 2007, 07:23 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia Caty!
Megint csak véletlenül jártam erre és olvastam problémádat. Ha igazi szakemberekkel akarsz találkozni, akik biztosan tudnak neked segíteni, akkor javaslom a következõ oldalon a fórumra látogass el, én is néha olvasgatok és sok jót tanulok náluk. Itt nem nagyon van forgalom, még az Indexen is van kanáris fórum, ahol többen megfordulnak velem együtt.
Szóval ezt nézd meg:http://www.idre.hu/forum/viewforum.php?f=17
További sok sikert és javulást! Üdv:MArgó
|
|
|
|
Jun 13 2008, 03:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 69,710 |
Sziasztok! Arról szeretnék érdeklõdni, hogy kanári párral egy kalitkában tartható-e díszpinty pár? Pillangó pintyre gondoltam, de lehet, hogy valami más lesz belõle, mert nagyon nehéz beszerezni. Nem csak a verekedés miatt kérdezem, hanem az esetleges pinty szaporulat miatt is (a kanári fiú steril, így nekik biztosan nem lesznek fiókáik), illetve, hogy ha egymás magjából esznek, nem betegszenek-e meg?
A válaszokat elõre is köszönöm!
|
|
|
|
Aug 1 2008, 08:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,104 |
Sziasztok
Én még új vagyok ezen az oldalon és arról szeretnék érdeklõdni, hogy ti honnan szereztétek be a kanárikat?
Mert nagyon megtetszettek ezek a madarak.
Elõre is köszönöm::cs
|
|
|
|
Sep 4 2008, 02:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 69,710 |
Szia Bence!
Látom, hogy nem nagyon kapsz választ a kérdésedre! Azért remélem, látogatod még az oldalt, és nem feleslegesen írok!
Kanárit minden díszállat-kereskedésben kapsz, ahol madarakat árulnak. Figyelj arra, hogy a nemüket csak a hím éneke alapján vagy állatorvosi vizsgálattal lehet megállapítani, ezért olyan madarakat vegyél, amelyen gyûrû jelöli, hogy tenyésztõtõl származik. A másik lehetõség, hogy közvetlenül tenyésztõtõl szerzel be kanárit. Én inkább ezt a megoldást javasolnám, fõleg, ha kezdõ madártartó vagy.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:23 AM |