Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 10 2005, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Üdvözöljük a kanárik fórumában!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2005, 07:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akinek bármi kérdése van,irjon!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2005, 10:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hi TaMÁS.
aZ lenne a kérdésem, hogy annyiféle madarad van, mégis mindig fent vagy a neten és válaszolgatsz a kérdésekre. Szerintem inkább foglalkozz a szarkáddal, mert idegesítõ vagy, hogy mindent tudsz (könyvbõl olvasni)
:z
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2005, 12:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Doki!!!!....
Ha hiszed,ha nem,nem könyvböl olvasom!!!!....
És ha zavar,hogy mindent tudok,akkor ne olvasd el!!!!....
:))):))):))):)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 30 2005, 05:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igaza van Dokinak te mindent tudsz mindenhol ott vagy akkor mikor foglalkozol a madaraiddal?????????????????
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 31 2005, 11:49 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagymama!!!!....
Én reggel hajnali 3.25-kor kelek,hogy megetessem öket,délben 11-12-ig szintén velük foglalkozom,valamint délután 5-6-ig!!!....
Ez már böven elég idö nekik!!!!....
Egyébként meg akik szabadon vannak,azokkal egész nap törödöm,mert a vállamra szállnal stb!!!!....
Neked amugy van madarad!!!!....
Csakmert nemhiszem!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 31 2005, 05:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mikor eszel,iszol?Mikor dolgozol,vagy tanulsz?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 31 2005, 05:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Enni,inni a madarak és az egyéb állatok elött,és után szoktam,tanulni pedig délután a madarak elött!!!!....
Éjel,azért még tudok aludni,inni pedig egész nap,és néha munka közben is bekapok néhány falatot!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2005, 09:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
És mikor szoktál biciklizni?tvzni?Vagy a barátokkal jatszani??vagy csak a családdal lenni??
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2005, 09:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kelemen Tamásnak!
Szia itt is rád találtam és már megint nem mondasz igazat! Te egy gép vagy akit beprogramoztak arra, hogy hazudj! Mit gondolsz te magadról? Azt hiszed ha egy hanta-
boy vagy akkor azzal bárki szemében is nagyobb vagy mint az átlag ember szálj le a magaslóról mert már nevetséges vagy! Neked szerintem kezeltetni kellenne magadat, mint annak akivel ma összetûztem azért mert egy egoista barom! Már te is kezdesz az idegeimre menni mert neked mindened van csak eszed nincs!Ha hazudsz akkor legalább hihetõen tedd! Na viszlát hanta-boy!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2005, 10:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Cupp-nak!
Osszad is ki ezt az állatot mert ennek úgy van állatai mint nekem lottó 5-söm. Az pedig nem volt, de nem is lessz mert Fortuna igencsak elkerült!Ja és ez még az állat jelzõt sem érdemli meg! Egy állatbarát nagyi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 07:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagymama!!!!....
Hogy a rák enné ki a beledet te kivénhedt k.u.r.v.a.!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 07:27 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Cuppp!!!!....
Biciklizni nem szoktam,a barátaimmal a suliban dumálok,TV-zni meg csak este szoktam,a családdal is este vagyok!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 01:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kelemen remélem éngem a rák kikerül de rajtad menjen keresztül az úthenger és legyél olyan lapos amilyen sötét vagy most,hisz a szádban világit a NEGRO!!!!!!!!!:tapsi:tapsi:tapsi:tapsi:tapsi:tapsi:tapsi;roff;roff;roff;roff;roff;roff
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 01:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagymama!!!!....
Bocsika a rákért,az télleg erös volt egy kicsit!!!!....
De ha nem lennél ien ellenséges....a humorod amugy tökjó!!!!....
Ez a negros poén állati volt!!!!....
Mond ,nem akarsz békét kötni????....
Szerintem jo ötlet lenne!!!!.....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 02:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagymama! Ne tessék bántani a szerelmemet mert megbeszéltem vele e-mail-ban, hogy itt fogunk beszélgetni egymással de engem nagyon bánt, hogy a szerelmemet sértegeti.
Kelemenkém fel a fejjel ha szakítok jelenlegi
párommal akkor Tamással akarok eggyütt élni egy melegfiu kéri Őnt!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 06:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csabika!!!!....
te nem beszéltél meg velem semmit,mellesleg ébn nem vagyok meleg,és van is barátnöm!!!!....
Mellesleg ha valami sürgös kibeszélnivalod lenne,márpedig már boccs,de nem a forumon kéne engem égetned,irj a mailomra:furion12@freemail.hu!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 06:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mellesleg várom a válaszodat nagymama!!!!....
Őrülnék,ha ezentul békében irogatnánk egymásnak az állatainkrol!!!!....
De ha ellenséges leszel,legalább ne a forumot rontsuk,irj a mailomra:furion12@freemail.hu!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 07:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamáskám!
Most miért kell leégetni engem azzal, hogy én bevallom azt, hogy meleg vagyok és különben is rejtve ugyan, de már itt is megbeszéltük, hogy nyílvánosan felvállaljuk, hogy vonzódunk egymás iránt. Különben is a többi fórumon is utánna lehet nézni, hogy engem igazoljanak,hogy mi már többször is beszélgettünk,ráadásul a tubuka is az én nevembõl lett a Csabukából mert így becézzük egymást. Imádlak: Tubuka
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 4 2005, 07:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csabika!!!!....
Kopjál már le rólam!!!!....
Nekem már van barátnöm,és el is jegyeztem öt!!!!....
Ő lesz az én kis feleségem!!!!....
A Tubuka mellesleg onnan lett,hogy a galamb neve Tubu,és az ö beceneve a Tubuka!!!!....
Ha hallottál már valaha galambászt,akkor tudod,hogy mindenütt igy hivják a galambokat!!!!....
Egyébként én a barátnöm Tamáskája vagyok!!!!....
Ugyhogy kopjál le rolam,mert én nem vagyok buzi!!!!....
Haggyál békén!!!!....
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:23 AM |