Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Aug 9 2004, 02:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új faj érkezett a madárházba!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 9 2004, 09:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!!
De jó,hogy végre megérkezhetett a kedvenc papagájfajtám a Háziállat Onine-ra.Nagyon örülök neki!!!Szívesen beszélgetnék mindenkivel,akit érdekel ez a fajta!
Üdv:
Z
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2004, 01:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zita!
Egyik fórumba mondtad vkinek h ezt a katalinpapagájosat te írtad! Hazug vagy! Ezt nem is te írtad! Én a helyedbe nem mondanék ilyet egy fórumon ait bárki elolvashat! "kicsit" NAGYON beképzelt vagy! sokat gondolsz magadról. légyszives állj le!!! szánalmas vagy ezekkel a menőző akármijeiddel: üdv:Z úristen!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 20 2004, 10:56 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
minek törlik ki folyton az írásaimat?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 20 2004, 10:56 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
ez így nem igazság
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 20 2004, 11:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia blu!!!
A Katalin-papagájjal kapcsolatosan akartál írni?Az tök jó lenne!Végre lenne beszélgetőpartnerem!:-))
Olvasd el a netikett szabályait,lehet megszegtél valamit.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 22 2004, 09:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
egyenlőre nem akarok venni, de ha tudnátok címeket írni azt megköszönném
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 23 2004, 10:18 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Andi!!!
Milyen címekre gondolsz?Szívesen segítek.Az enyémek hamarosan raknak tojásokat,és így kb 2 hónap múlva lehet őket elvinni.Ha ilyen címre gondolsz.:-))
Üdv:
Z
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 23 2004, 03:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szóval,ha gondolod megírom a címem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 30 2004, 08:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Katalin papagájt vennék. Tenyésztőket keresek. Tudtok segíteni? Köszi
Nelli
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 30 2004, 08:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zita! Nekem is megírod a címed?
Nelli
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 9 2004, 04:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
Augusztusban vettem egy Katalin-papagájt. A tenyésztőről csak jót mondhatok. A pontos címet, telefonszámot megadom emailben, írj!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 26 2004, 03:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!
Hella!Mesélj a papagájodról!
Üdv:
Z
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 20 2004, 01:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Pár napja mi is boldog Katalin papagáj tulajdonosok vagyunk:)
Úgy tűnik, jól bírták a családváltást csak az első nap voltak megszeppenve.
Ti szoktátok őket reptetni? Minden más hasznos infora vevők vagyunk. Üdv Erika
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 25 2004, 07:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!
Erika!Örülök,hogy Neked is van már ilyen madárkád.Nekünk 5 van.Én minden héten egyszer kiengedem őket.Nem annyira röpülnek,inkább a kalitkájukat bizirgálják.Kérdezz csak nyugodtan.Nagyon szeretek róluk beszélni.
Üdv:
Z
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2004, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Tegnap kirepültek....Pár napja már kinyitottuk a kalitkát, de nem nagyon érdkelte őket. Tegnap is a fiú (Johnny) először csak kimászott a kalitkára, utána meg a lány (Rozi) fogta magát és kirepült. Teljes vakrepülés volt. Nem volt a mozgásuknak semmi koordinációja csak repültek amerre a szárnyuk vitte őket. Elég ijesztő volt, mert egyszer-kétszer a falról, ajtóról pattantak le. A végén meg kellett fognunk őket (nem volt könnyű:-)), mert féltünk, hogy összetörik magukat. Lehet, hogy túl korán engedtük ki őket, és nem tudom, hogy ezek után merjünk-e még próbálkozni...Ja és utána a fiú egész este püfölte a lányt:-( amit eddig soha nem csinált. Nálatok is hasonló volt a kezdet? üdv Erika
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2004, 02:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lenne egy kérdésem, 2 éve kaptam egy kézben nevelt, nagyon emberszerető Katalin papagájt. (most 6 éves)Kicsit beszél is és kötődik hozzám. Napközben nem vagyok otthon és sajnálom, hogy szegény annyit van egyedül. Arra gondolok, hogy vennék mellé egy kis társat, bár kispapagájokat nem akarok. Van tanácsotok ilyen másik madárfajjal lehetne együtt, nem fog-e elhidegülni tőlem, és a nem kézben nevelt madár nem vadítja-e el. (lehet, hogy ezek buta kérdések)
Ha valakinek van tapasztalata kérem jelezze, telefonon szívesen megbeszélném.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2004, 03:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!
Krisztina!Elég érdekes lehet,ha kézzel nevelt Katalin papagájod van.Nehogy félreértsd!Csak ilyen kicsike madarat nem lehet kézzel felnevelni.Más fajtát semmiképpen se vegyél.Ezek nem olyanok,mint a kutyák,hogy lehet keverni a fajtákat.Ők igenis nagyon érzékenyek erre.Párt sem javaslok neki,mert már 6 éves,és ilyenkor már nem nagyon fogadnak el más papagájt.Maguk mellett meg főleg.
Ha eddig sem voltál otthon napközben,akkor szerintem már megszokta,és ez nem gond neki,hiszen kötődik hozzád.
Erika!Ne foglalkozz a kezdeti nehézségekkel!Ez minden papagájnál így van.Most tanulnak repülni.Engedd csak ki őket,majd beletanulnak.A Csipike is egész jól tud már,pedig még elég ügyetlen volt kiskorában.Bár még most is néha nekirepül az ablaknak.Szegény!:-))
Üdv:
Z
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 04:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hy!
8 féle papagájjal foglalkozom már 5 éve ha bárkinek kérdése van akkor forduljon bizalommal
herincsviko@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2004, 06:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zita, azt írtad, szeretnél a madárkáidról írni. Engem érdekel! Milyen a hangjuk? Megismernek téged? Milyen a "személyiségük" (civakodósak? vagy nagyonis békések?). Esznek a kezedből? Volt már vmien betegségük? Mivel táplálkoznak? Mind zöld színű?
És egy általános kérdés : mért hívják pont KATALINNAK őket????
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:49 AM |