IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

8 Oldal V  « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
> Kecskepapagáj
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 07:26 PM
Létrehozva: #141

Guests

Minden félét lehet neki adni, ha nagyon rosszul van akkor pépesítve a kaját, de ha nincs különösebb problem,(mint ahogy írtad) akkor áztatott csíráztatott magvakat,az enyémnek a napraforgó a kedvence. És amit még a többiek leítak.Nem lehet semmi k betűvel kezdődő étellel etetni Infralámpázni sem ártana. Ajánlom Romhányi Attila Papagájkedvelők kézikönyvét. Minden benne van.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 03:50 AM
Létrehozva: #142

Guests

sziasztok!Nemrég kaptam egy kecskepapagájt,ráadásul pont egy hímet,amilyet akartam.Csakhogy van 1 kis probléma:ma tojt egy TOJÁST!!!!Na mindegy.Ha már egyszer így jártam,akkor lenne egy kérdésem:hogyhogy csak egyet?,hiszen azt olvastam hogy 5-9 tojást rak le.Akkor ez most mi?Teljesen tanácstalan vagyok.Aki tud,az segítsen nekem,köszike!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 10:52 PM
Létrehozva: #143

Guests

Ja,azt elfelejtettem odaírni,hogy egyedül tartom.Akkor köszi mégegyszer.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 06:24 AM
Létrehozva: #144

Guests

Valszeg nincs semmi gond vele. Ha mégis vmit látsz rajta pl.: nyugtalan (ez kecskénél elég nehezen látható, mert az egyik sőt megkockáztatom a legmozgékonyabb papagáj, de ha este is nyugtalan és erőlködve, vagy egyáltalán nem ürít nézmeg, hogy nem tojásvisszamaradásos.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 12:23 PM
Létrehozva: #145

Guests

Oké,köszi.De azóta tojt még kettőt,de sajnos a tojás összetört.Akkor ezekből lesznek kicsik,vagy nem?Abszolút nem gondozza őket pl:nem ül a tojásokon,"FOCIZIK" VELÜK.Lehet hogy az a baja,hogy nincs odú,vagy én is mesterségesen keltessem őket?Nem tom.És ha kell neki odú,mekkorát?köszi

+Quote Post
CsuCsus
hozzászólás Feb 21 2012, 12:18 PM
Létrehozva: #146

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 113,246

sziasztok! Én 2 hete kaptam egy kecskepapagájt. Egy pár nap elteltével elkezdett hozzám csipogni. Én meg nagyon sajnáltam, hogy nem tudok olyan hangokat kiadni mint ő, és ezért felvettem a hangját és viszajátszottam neki. Erre ő nagyon "beindult". Amikor meglát, akor mindig csipog nekem. Nagyon édes. Máma pedig odarepült elém az asztalra és mintha letérdelt volna úgy állt, és elkezdett halk pittyegő hangot kiadni. Az mit jelenthet?

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

8 Oldal V  « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:45 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum