IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

8 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kecskepapagáj
Guest__*
hozzászólás Feb 17 2005, 06:16 PM
Létrehozva: #41

Guests

Örülök,hogy rátaláltam az oldalra,boldog kecsketulajdonos lettem egy hónapja az eladótól 0 infót kaptam,tőletek sokat tanultam ,üdv Attika
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 27 2005, 06:51 PM
Létrehozva: #42

Guests

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért rikácsol éjszaka a kecskepapagájom? Nem minden éjjel csak néha, de em értem mi a baja...? Amúgy nagyon jóban vagyunk és a nap nagy részében szabadon van a lakásban csak este szokott viszamenni a kalitkába.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 28 2005, 08:07 PM
Létrehozva: #43

Guests

Elado kis kecskepapaájok,kettö zöld,és egy darab sárga,vagy cserélhető kecskepapagáj tojora.Irányár:5000ft-sága egy kicsivel több.Elérhetöségem:06-20-572-08-59

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 31 2005, 01:43 PM
Létrehozva: #44

Guests

Sziasztok! Van nekem eladó kecske papagájom,kettő honapos,zöld szinű,szelid,életerös. irányár.5000Forint, elérhetöségem.06-20-435-60-12.Dudás Csaba

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 3 2005, 04:16 PM
Létrehozva: #45

Guests

Más papagájokkal megfér?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 3 2005, 06:43 PM
Létrehozva: #46

Guests

Dodó: az én kecske fiúm egy rózsáshasú papagáj tojóval lakik együtt, és teljesen jól megvannak egymással.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 7 2005, 09:23 AM
Létrehozva: #47

Guests

Sziasztok! Szeretnék egy szelíd kecskepapagájt. Akinek van eladó, kérem írjon a melindak@rynartce.com-ra, eladó kalitka is érdekel. A párom nagymamájának lenne, fontos, hogy szelíd legyen és lehessen vele sokat játszani. Jó helyre kerülne.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 7 2005, 12:48 PM
Létrehozva: #48

Guests

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy egy kecskepapagájnak elég egy 34*38*24-es kalitka, vagy nagyobb kell?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 7 2005, 04:42 PM
Létrehozva: #49

Guests

Kedves Melinda! Ez a ketrec szerintem nagyon kicsi lenne neki, ajánlott kalitméretem: 50*70*60 És ekkor már nem is muszály mindennap kiengedni, mert itt is meg tudja nyújtóztatni a szárnyait. Andi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 7 2005, 04:44 PM
Létrehozva: #50

Guests

D. Csabától kérdezném hogy tojó -e vagy kakas? Köszönettel: Á. Andrea

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 8 2005, 05:20 PM
Létrehozva: #51

Guests

MOnor lesz börze köv. hétvégén. Ott kb. feleannyiért kapni kecsust, mint D. Csaba adja. Sajnos sok az ilyen "tenyésztö", aki kihasználva mások ilyentéren való tudatlanságát, jóval drágábban adja madarát. A színváltozatok is csak ritkán kerülnek ennyibe.

+Quote Post
Suzy
hozzászólás Apr 9 2005, 10:13 AM
Létrehozva: #52

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,307

Sziasztok! Szeretnék venni a kecske fiúmnak egy barátnőt. Aki tud segíteni,hogy olcsón vehessek SÁRGA KECSKEPAPAGÁJ TOJÓT,az kérem írjon,vagy hívjon ezen a számon: 0630 36 08 306. Köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 10 2005, 02:39 PM
Létrehozva: #53

Guests

szeretnék kecskeés hullám és ara papagályokat venni.Ajánlatokat az email címemre sziveskedjetek küldeni.Köszi. Tóthné Erzsi.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 10 2005, 02:43 PM
Létrehozva: #54

Guests

palmacamping@enternet.huvagy 06/83/330-154 06/30/5296172

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 11 2005, 05:51 PM
Létrehozva: #55

Guests

Sziasztok! Van harom darab kecskepapagály ,4 honapos zöld szinü és van bennük egy kevés sárga szin,olyan mint egy nyaklánc rajta.Szelidek,és a ketrechez víssza szálnak.Nem kell öket vissza halytani.Egybe elvihető.érdeklődni lehet:06-20-435-60-12.Tisztelettel.Dudás Csaba!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 16 2005, 10:49 AM
Létrehozva: #56

Guests

Van egy kecskepapagájom, aminek szeretném megtudni a nemét. Amikor vettem, az állatkereskedésben nem tudták megmondani. Most egy társat szerenék venni hozzá, de így nem tudom, hogy milyen neműt kell választanom. Ha valaki tud segíteni abban, hogy mi a nemek jellemzői annak köszönöm szépen.

+Quote Post
Suzy
hozzászólás Apr 18 2005, 03:24 PM
Létrehozva: #57

Abszolút kezdő
*

SÁRGA KECSKE TOJÓt vennék

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 20 2005, 05:34 PM
Létrehozva: #58

Guests

Sziasztok! Szeretném ha segítene nekem valaki. Lebetegedett a fiú kecskepapgájom és még az állatorvos sem tudja mi baja van. Vedlési időszaka lenne, a tojónak semmi baja, de a párja nagyon beteg, elhagyta magát, még mozogni sem tud, pedig igen élénk természetű. Félek elpusztul, de semmit sem tudok a madárbetegségekről. Mi lehet a baja, reggel még jól volt, du-ra pedig majdnemhogy halálán volt. Kérlek, ha tud segítsen valaki, nagyon fontos lenne! Köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 20 2005, 08:48 PM
Létrehozva: #59

Guests

Kérdésem a következő:mennyi kecskepapagájt ajánlatos tartani egy 120x150cm-es ketrecben?És összefér e másik fajta papagájokkal?

+Quote Post
Suzy
hozzászólás Apr 21 2005, 03:40 PM
Létrehozva: #60

Abszolút kezdő
*

Ildi: Írd le a tüneteket,van egy könyvemnmajd megnézem mi baja lehet,hátha benne van. Az állatorvosi egyetemre vitted?Ott nagyon értenek hozzá! Remélem meggyógyul,jobbulást neki! Kezdő: A kecskepapagájok minden féle papagájjal kijön(pl.:sándor,nimfa,stb..).Ők nem keresik külön a balhét,de törpepapagájjal ne rakd össze,mert az még a fajtársaival is verekszik! Több kecske is lehet együtt,néha előfordul hímek között rivalizálás,de semmi komoly. Lehetőleg legyen mindegyik párnak odúja,azt szeretik. Sok sikert nektek!!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

8 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:48 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum