Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
May 7 2004, 01:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új faj a madárházban! Várjuk a hozzászólásokat!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 14 2004, 03:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Olyan hangjuk van, hogy mindenki le ''cukiza őket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 14 2004, 05:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
-''-
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 1 2004, 09:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hol juthatok hozzá és mi az ára
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 3 2004, 02:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
(-!"!-)jkihlkihjjáűlufékfhgkhŰÚ
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
HHGH
asffdhggfhjfűáű
jgkjjkjgj
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2004, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Már szinte minden állatkereskedésben hozzá lehet jutni, kb:5000Ft-ért. tenyésztőknél 3-4000-be kerül
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2004, 08:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2004, 07:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hol lehet megnézni a képeket?Légyszi ha tudjátok rögtön irjátok meg.
|
|
|
|
Sep 27 2004, 09:22 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 74,687 |
Sziasztok! Szept.26-án Budafokon jártam, Mátyási János madártenyésztőnél. Hozzávittek zsebkendőben egy szerencsétlenül járt kecskepapagájt, valahonnan megszökött, és egy szarka csőrében kötött ki. Végül is megúszta nagyon testi sérülés nélkül. Ám a tolla igencsak zilált, hátul a feje kopasz, valószinű a szarka tépte meg így. De nagy a gyanum, hogy valamiféle toll betegséggel is számolni kell. Plussz vedlési időszak is van. Rüh nyomait nem látom. Ezt a kis madarat megkaptuk ingyen, így hazahoztam. Pontosan, részletesen kéne etetési informásió. Olyan írjon, akinek van kecskepapagája.
Ez egy felnőtt tojó, a lábán fémgyűrű található. Sajnos a számot nem tudom megnézni.
Szívesen fogadok minden információt! Köszönöm!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 29 2004, 09:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
én is láttam azt a kis szerencsétlenül járt madarat. Szotyimag, saláta, főtt tojás (héjastul pépesítve), tyúkhúr, madárberkenye bogyó, magvazó füvek (perje) a kedvencei. A beteg madárnak adjál vitamint is (vagy cseppet, vagy vitaminos magot, de ügyesen lehet polibét is a csőrébe tenni)
Amúgy ha valakit érdekel (hobbiból tartom, van pár nálam született ifjú), akkor tudok adni, csak nem párban, két tojóm van, egyszerre elvihetők. kigyosi@yahoo.com
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 29 2004, 09:17 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
répa, alma is nyerő, parprikacsuma, a magját szereti, nekem attól gyúgyult fel az egyik
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 29 2004, 03:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Amúgy ajánlom figyelmedbe a http://www.deakmadar.hu/ oldalt, ahol a fórumban a kecskepapagáj rovatban a legszakavatottabb Deák János-t is megkérdezheted.
|
|
|
|
Oct 13 2004, 01:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,843 |
Sziasztok!
Vannak eladó kecskepapagájaim, nagyon baráti áron. Párt is tudok adni.
Ha valakit érdekel, nimfák is vannak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 14 2004, 09:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tulképpen én is tudnék eladni, ha érdekel valakit, nem is jutányos, hanem jelképes áron, de párom nincs jelenleg.
Amúgy szerintem ha valaki hirdet valamit, ajánlatos egy elérhetőséget is megadni...: dpg@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 23 2004, 09:06 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jákó papagájt keresek ajándékba!
Lehet sérült,idős,röpképtelen,kiselejtezett egyed is,nem kell hogy tenyész madár legyen!Kérlek ha tudsz olyan emberről akinek van ilyen megunt vagy feleslegessé vált madara,vagy szívesen odaajándékozná egy szerető madárbarátnak,akkor kérlek írj az e-mail címemre,mert rettenetsen fontos!Igazán hálás lennék érte!A szállítást megoldom!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 23 2004, 09:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az előbbi üzenetemnél a nevemre kattintva tudhatod meg az elérhetőségemet!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 09:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mesterségesen keltetem a kecskepapagáj tojásokat. Nemsokára várható a kelés. Kérem, ha van tapasztalatod, akkor írd meg a felnevelésükkel kapcsolatos tapasztalataidat.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 14 2004, 05:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen kell nekik odú, mert csak ebbe nevelnek, költenek a madarak. Ezt bármely szakboltba beszerezheted. Kb. Nimfa odú kell nekik. Ebbe tegyél olyan 1.5 marák forgácsot. Miután kiköltötte őket majd szólj és mondom a köv. lépéseket.
Sok sikert!
Üdv.: Csabi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 15 2004, 11:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy a kecskepapagáj cendesebb, mint a többi papagájfaj. Igaz ez?
Tenyésztő telefonszámát keresek Bp-en, mert vásárolni szeretnék a gyerekeimnek karácsonyra fiatal kecskepapagájt!
Kérem segítsetek, adjatok telefonszámokat! Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 08:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hy!
Foglalkozom összesen 8 féle papagájjal, köztük kecske papagájjal is. Ha bárkinek bármilyen kérdése van akkor kérdezzen bátran a herincsviko@freemail.hu -n
na pá! :)
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:45 AM |