Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 25 2009, 01:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziaztok kéne 1-kis segítség nemrég kaptam nimfapapagájt és nem tom hogy hogyan kellene megtanítani beszélni vki tud segíteni akkor írjon!!!!!elöre is kössz!!!!
|
|
|
|
Apr 5 2009, 10:18 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,865 |
sziasztok!
lécci lécci lécci szavazzatok zsoltikára a nimfapapagájomra fotojátékon!neked 1 kattintás de zsoltikának sokat jelenthet.köszi!! *.*
|
|
|
|
Jul 1 2009, 09:59 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,470 |
Nem tom, h visszajösz-e még az oldalra, tekintve, h március óta nem kaptál választ. Mindenesetre egy papagájnál nem arra kell koncentrálni, h beszélni tanuljon meg. Ha gondozod és megfelelő társaság vagy a számára, akkor egy idő után elkezdi jártatni a kis csőrét. ^^ Az enyém főleg a rövid dicséreteket tanulta meg legelőször, mint pl.: a szép kismadár, ügyes szép, Pityuka szép, Pityuka okos, ill. a szia szép vagy a gyere ide. Szerintem megfelelő gondozás mellett minden papagáj megtanul beszélni nemtől függetlenül. Persze az sokat segít a dolgon, ha egyedül tartjuk.
|
|
|
|
Jul 5 2009, 08:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,520 |
Nem kérek szavazatot, csak szeretnék elbüszkélkedni a legújabb picinyeimmel, rajtuk kívül van még 2 tojás, így még esélyes, hogy 4-en lesznek a tesókák:
http://www.haziallat.hu/fotojatek/madarak/...n-kivul-/41754/ |
|
|
|
Jul 9 2009, 03:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,520 |
Ma reggel a kezemben kelt ki egy kicsi nimfapapagáj, itt megírtam, és képeket meg videókat mellékeltem:
http://www.papagaj.abbcenter.com/?id=84663&cim=1 |
|
|
|
Jul 27 2009, 07:29 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 27-July 09 Azonosító: 95,967 |
Sziasztok! Nekem tegnaoelőtt megszökött a papagályom. Azóta is itt van a környéken. Néha-néha átrepül az udvaron. Ha fütyülök neki, akkor visszafütyül. Tud valaki olyan módszert amivel vissza tudnám csalogatni? A segítséget előre is köszi.
|
|
|
|
Jul 27 2009, 07:33 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 27-July 09 Azonosító: 95,967 |
Guest! Nem olyan egyszerű megtanítani beszélni, mint pl. egy Nagy Sándor-t. Sok kitartás és türelem kell hozzá. Hónapokig sőt lehet, hogy évekig is eltart mire megtanul egy szót. Mondogasd neki naponta többször azt a szót amit szeretnél, hogy megtanuljon. És idővel majd sikerül. Az enyémis már 5 éves korom óta megvolt. ( most szökött el, most 13 vok) És még azóta is csak 2 szót sikerült megtanítanom neki.
|
|
|
|
Jul 27 2009, 07:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Sziaztok kéne 1-kis segítség nemrég kaptam nimfapapagájt és nem tom hogy hogyan kellene megtanítani beszélni vki tud segíteni akkor írjon!!!!!elöre is kössz!!!! Guest! Nem olyan egyszerű megtanítani beszélni, mint pl. egy Nagy Sándor-t. Sok kitartás és türelem kell hozzá. Hónapokig sőt lehet, hogy évekig is eltart mire megtanul egy szót. Mondogasd neki naponta többször azt a szót amit szeretnél, hogy megtanuljon. És idővel majd sikerül. Az enyémis már 5 éves korom óta megvolt. ( most szökött el, most 13 vok) És még azóta is csak 2 szót sikerült megtanítanom neki |
|
|
|
Jul 29 2009, 10:46 AM
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Nekem egy Nimfa hím papagályom van, volt. Amég meg nem szökött. De most is itt van a környéken. Szoktam látni, ha fütyülök akk válaszol. Már elég sok hangot tudott. Pl. Néha károgott, mert kinn szokott lenni az udvaron és mifelénk elégsűrűn mászkáltak a varjak. Tud valaki segíteni hogyan tudnám befogni?
|
|
|
|
Jun 1 2010, 12:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 1-June 10 Azonosító: 102,063 |
Ha valakinek lenne egy elárvult, gazdira váró nimfája, repeső szívvel befogadnám.
|
|
|
|
Oct 8 2010, 12:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 6-April 10 Azonosító: 101,859 |
sziasztok!
Szeretnék venni egy nimfa papagájt , Lenne hozzá 3 kérdésem: 1.:van valaki aki Siófok környékén lakik és ingyen ajándékoz el nimfákat??? Én szívesen elfogadok bármilyen színűt csak hím legyen 2.:Lehet a nimfákat zebrapintyekkel egy ketrecben tartani??? 3.:Milyen ételt lehet neki adni?? Megeszi a pintymagkeveréket??? 4.: beszélni is meg lehet tanítani??? Előre is köszönöm!!! |
|
|
|
Oct 8 2010, 12:07 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 6-April 10 Azonosító: 101,859 |
sziasztok!
Szeretnék venni egy nimfa papagájt , Lenne hozzá 3 kérdésem: 1.:van valaki aki Siófok környékén lakik és ingyen ajándékoz el nimfákat??? Én szívesen elfogadok bármilyen színűt csak hím legyen 2.:Lehet a nimfákat zebrapintyekkel egy ketrecben tartani??? 3.:Milyen ételt lehet neki adni?? Megeszi a pintymagkeveréket??? 4.: beszélni is meg lehet tanítani??? Előre is köszönöm!!! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 06:59 AM |