Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 10 2003, 04:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem szeretné valaki elajándékozni a nimfa tojóját?
Eltaláltam?
Szédületesek ezek a madarak...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 04:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
KEDVES ANITA HA AKAROD SZIVESEN MEG IROM HOGY KELL MEGTANITANI A PAPAGÁLYT BESZÉLNI!válaszolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 05:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SÜVIKE!!!!!!!!!!Az én 1.5 éves nimfám
mindenbe a legjobb(tollazat,beszéd stb.) mindezt odafigyelléssel gondoskodással tollazat rendbetartással fontos a szeretet a változatos étrend sok vitamin!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 05:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
iméoN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a farktollakbol csak pár fog visszanöni de ennek ellenére murisan fog repülni afején a toll 1-2 honap alatt vissza nö majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 24 2003, 05:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Minden nimfa meg tud majd tanuni "bészélni" ?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2003, 02:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én valahol azt olvastam, hogy átlagosan minden hatodik nimfa tanul meg beszélni. Úgyhogy ez szerencse kérdése is.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 4 2003, 05:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szasztok!
Én azt hallotam hogy a hím nimfák jobban beszédesek mint a nöstények...
Én ma vettem 1 és szívesen fogadnék néhány jótanácsot a papagályal kapcsolatban...
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 4 2003, 05:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocsi:)
Nem Szasztok akart lenni hanem Sziasztok:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 5 2003, 09:58 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van néhány "papagájos honlap", ahol sok információt lehet találni a papagájokról (nimfáról is):
papagaj.lap.hu - ez egy linkgyűjtemény,
www.parrotland.hu - igen jó, csak papagájokkal foglalkozó magyar nyelvű honlap, valamint
forum.index.hu - itt vannak papagájos fórumok (is), ahol gazdik cserélik ki tapasztalataikat ("papagájok minden mennyiségben" ill. "nimfapapagájos topik volt már?" c. topikokban).
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 8 2003, 07:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
plimplin köszönom a segítséget!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 8 2003, 07:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szasztok én egy tenyésztőt keresnék akinek van még fiatal könnyen szelidithetö Ninfája!
A hely az nemkülönösebben lényeges elmegyek érte!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 8 2003, 07:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Még annyiban kiegésziteném az elöző hozzászolást, hogy homer66@freemail.hu cimen tud értesíteni vagy icq-n 106641445 UIN számon.
|
|
|
|
Sep 29 2008, 09:25 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,470 |
Nocsak...Fellendült az itteni élet?:)) Új arculat?
A papijaim egy légtérbe lettek költöztetve! Hurrá!:) Így nem kell egyik szobából a másikba rohangálnom, h lecsillapítsam őket. Bár Pityunak nem igazán tetszik, h lett két új lakótársa. Néha komolyan aggódom amiatt, h egyszer szívinfarktust kap, miközben püföli a csengőt.:P Ezért hát néha, mikor eldurvul a helyzet, kénytelen vok a szobámba vinni.
Manó :D
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 18 2003, 07:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Eladó - költözés miatt - egy fiatal NIMFAPAPAGÁJ-pár kalitkástól, felszereléssel együtt. A kalitka uj ára 16 000,volt,1 hónapja vettük,Fressnapfban,40x65x75 cm.Talpon álló,140 magas. Megeggyezünk! SÜRGŐS! 06,30,225-09-03 vagy 280-59-74
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 19 2003, 09:01 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üzenem minden nimfatartónak, hogy jól döntöttek.Nekem is van egy 1.5 éves Gyurikám, nagyon szelíd, de beszélni MÉG nem tud, de azon vagyok, hogy megtaniljon.De ha nem fog sikerülni akkor sem fogok szomorú lenni, mert így is nagyon jól megvagyunk.Nem adnám oda semmi pénzért. Nem gondoltam volna az elején, hogy egy madárhoz is lehet ennyire ragaszkodni.Pusszantó mindenkinek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 19 2003, 09:05 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Heeló mindenkinek!Mizu VELETEK?Még utólag,szerintetek meg fog tanulni Gyuri beszélni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 20 2003, 11:18 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az én Tónim már közel 14 éves. És állandóan lerágja a tapétát a falról, úgyhogy ne tegyétek fal mellé a kedvenceteket! Ez csak egy jó tanács!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 21 2003, 10:24 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dóri: Ha eddig nem beszélt, akkor nem valószínű, mert elég fiatal korban szokták (kell?) elkezdeni. A helyedben még kb. egy fél évig azért próbálkoznék.
Hency: Aranyos a tapéta-sztori...
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 3 2003, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha valaki tudna adni max. 2 hónapos FIÚ nimfát , vagy legalább egy jó papagáj boltot tudna ajánlani , azonnal írjon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 4 2003, 09:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
2000 decemberében vettem egy Hím Nimfát. Nagyon szeretném, ha legalább megszelidülne, de sajnos ez idáig nem sikerült. Rendszeresen kiengedem repülni, ellátom zöldséggel, gyümölccsel.Beszélgetni is szoktam vele. Miután úgy láttam, hogy nem igazán akar elfogadni, vettem neki egy tojót. Őneki persze nem kell, pedig a lány nagyon ragaszkodik hozzá. Azt kérdezném valakitől, hogy milyen módon lehetne őket megszelidíteni. Legalább annyira, hogy ne féljenek hogyha enni kapnak. Az ujjamra se jönnek, egyedűl a hím hajlandó rálépni egy odanyújtott ágra. Nagyon szeretem őket, de jó lenne ha 3 év után azért megszoknának.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 06:54 AM |