IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

67 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nimfapapagáj
Guest__*
hozzászólás May 28 2003, 05:21 PM
Létrehozva: #1

Guests

saját tapasztalatom, hogy a hangokat is megtanulja: az én madaram egy időben pontosan ugyanúgy csörgött, mint az akkori telefonom. egy idő után keveri a megtanult dallamokat és akkor nagyon viccessé válik. :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 15 2003, 01:22 PM
Létrehozva: #2

Guests

SZIASZTOK! nekem igazából egy kérésem lenne: ha tud vki egy kb 4-5 éves, lány nimfáról, akit megunt a gazdija és tovább akarja adni, kérlek szóljatok! a mi fiú nimfánk mellől kihalt a társa és nagyon szomorú, de fiatalkát nem szeretnénk venni, hisz ő is már 5 éves. szóval ha tud valaki ilyen lány nimfáról, kérem írjon a köv. e-mail címre: orsi.9@dpg.hu köszönöm!!! orsi (budapest)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 24 2003, 02:43 PM
Létrehozva: #3

Guests

Az én nimfám úgy üvöltött mindig, ha meglátott valakit vagy pirkadt, mint a sakál. Hétvégén sem volt megállás, úgyhogy akkor keltünk, amikor a hajnal hasadt...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 2 2003, 02:00 PM
Létrehozva: #4

Guests

Ciao! Ha valaki netán megunta volna nem túl idős nimfáját szívesen örökbe fogadom jelképes összeg ellenében. Nagyon beteg állatot ne küldjetek, nem szeretném, ha azonnal orvoshoz kellene rohangálni. Egyébként vannak e fajtának jellemző betegségei, és egyáltalán kell-e orvoshoz vinni? KÖszi, Zsófi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2003, 05:16 AM
Létrehozva: #5

Guests

Napok óta kering a lakótelepünkön egy -szerintem- nimfapapagály. Hogyan lehetne befogni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2003, 09:04 AM
Létrehozva: #6

Guests

A befogás - állitólag - egyszerű, ha egy fajtársához oda tud menni, pl. kalitkában kiteszünk az erkélyre /udvarra, ablakba, de persze nem zuhogó esőben és nem a tűző napra/ egy már meglevő nimfapapagájt, akkor a kis csavargó odajön.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 23 2003, 09:02 AM
Létrehozva: #7

Guests

SZIASZTOK NIMFAPAPAGÁJOSOK! HOGYAN LEHET MEGÁLLAPÍTANI A NIMFÁRÓL, HOGY HÍM VAGY TOJÓ. SZAPORÍTANI SZERETNÉM. SEGÍTSETEK. KÖSZI SATYA

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 28 2003, 02:34 PM
Létrehozva: #8

Guests

Szia Zsófi!!! Nekem van egy hat éves Nimfapapagájom fiu és Patriknak hívják ha még érdekel a dolog írj az e-mail címemre!!!! Szia!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 12 2003, 12:03 AM
Létrehozva: #9

Guests

szeretném megtudni azt hogy hogyan különböztetjük meg a neme szerint a nimfapapagájt

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 24 2003, 06:00 PM
Létrehozva: #10

Guests

R.evinek! Nemek megkülönböztetése: A tojó homloka, feje teteje, pofa- és toroktájéka szürkéssárga, a fültájékon levő folt kevésbé élénk, bóbitájában több a szürke.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 28 2003, 10:44 AM
Létrehozva: #11

Guests

Sziasztok! Már 2 napja van 3 hónapos nimfám. A tenyésztőtől hoztam, így bizti, hogy fiú. Szelidítési tanácsokat kérnék.Észrevehetően rendkívül fogékony az újra, értelmes, figyelmes. Mit tegyek, hogy nehogy belém csípjen?-mert ettől félek egy kicsit. Előre is köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 11 2003, 10:43 AM
Létrehozva: #12

Guests

Sziasztok! 2-3 éves tojót keresek Csicsike mellé. Ha valaki szívesen nekem ajándékozná a nimfáját, írjon a címemre! Köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 14 2003, 01:31 PM
Létrehozva: #13

Guests

Találtunk egy Nimfa papagájt,sajnos nagyon viharvert szegény, a tarkójánál tök kopasz,és hiányoznak a farktollai. Mit tanácsoltok? Kinőnek még a tollai?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 18 2003, 10:40 AM
Létrehozva: #14

Guests

Szia! Sajnos mi is úgy találtuk Csicsikét kitépett tollakal, az utcára kidobva. Az aberrált barom gazdája részegen megtépte, és kivágta az ablakon... Nyugodj meg, a nimfád meg fog tollasodni. Két hónap múlva rá sem fogsz ismerni! Puszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 1 2003, 09:00 PM
Létrehozva: #15

Guests

mi most kaptunk egy fiatal 1 éves nimfát, Balázs a neve, három napja van nálunk, de a másféléves kisfiunkal már "beszélget",bizom benne, hogy jól fogja érezni magát nálunk, a szüleimnek egy 4 éves nagysándora van.ha csak fele olyan beszélőkéje lesz mint Arninak, akkor egy nagyon muris madarunk lesz, majd idönként beszámolunk róla. olvastam, hogy valaki nimfát keres, van egy tenyésztő ismerősöm szívesen megadom a címét. sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 4 2003, 01:59 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok nekem most tojtak le a hullámosaim,szerintetek kibírják a telet a lefóliázott ketrecben? Válaszotokat előre is köszönöm

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 8 2003, 09:59 AM
Létrehozva: #17

Guests

Elvileg (lehet, hogy) kibírják, de tekintettel a nálunk szokásos kemény telekre (-20 - -25 fok) meg a fiókákra, én inkább fűtött helyiségbe vinném, és nem kísérleteznék ezzel (kivéve, ha fűthető röpdéjük van). A fólia csak a széltől véd, a hidegtől nem.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 8 2003, 10:51 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sanyi! A hullámosok gyakorlatban is kibírják a telet, ha széltől és csapadéktól védett helyen vannak. A költetés viszont ilyenkor már nagyon megviselheti őket, abba tényleg belepusztulhatnak mind a szülők ,mind a fiókák.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 10 2003, 03:38 PM
Létrehozva: #19

Guests

NEKEM VAN EGY NIMFAPAPAGÁJOM MANÓ A NEVE ÉS NÉGY HÓNAP ALATT MEGTANULT BESZÉLNI!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 10 2003, 04:19 PM
Létrehozva: #20

Guests

Gratulálunk Manónak! A mi nimfánk, Csicsike több, mint egy éve van meg, és nem hajlandó megszólalni. Pedig mi már egész jól megtanultunk "papagájul"! Kívülről fújjuk az összes füttyjelét... :-)

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

67 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 9th February 2012 - 07:20 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum