Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 20 2005, 09:33 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az ara papagaj meddig el?nem mintha azt szeretnek ez csak egy kerdes nekem az tul nagy.
A rozella medig el?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 13 2005, 08:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Es mennyi ido amig megtanul beszelni,mondjuk nekem ez nem lenyeg inkab az hogy kezhez lehessen szoktatni.Es lehet ojat egy papagajjal hogy ki viszem a szabad es sipszora vagy valamijen hangadasra vissza jon?(leginkab a rozzelara gondolok)
En szemely szerint szeretem es tudok is valamenyit a madarakrol,de leginkab a vad madarakhoz ertek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 06:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello!!! Lenne egy kis problémám sikerult párosítani a rozelláimat de eddig csak a 6-ból 1 kelt ki, az egyik behorpadt én nem tudom miért lehet????????? Jó lenne ha tudna valaki segíteni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 07:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hubertus!!!!!!!
Most inkább pintyet és kanárit tenyésztek de ha kell bármi vagy kérdésed van irj!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 13 2005, 07:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Hubertus..a rozella kisebb a szemete is kisebb és nincs ojan éles hangja....nekem mindkettõ van ..a sanyi ritkábban szólal meg de ha megteszi...huha...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 10:19 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hubertus!!!!
A rozella átlagosan 15-16 évig él!!!!
Az arák viszont 50-60 évig és tényleg megélhetik a 100éves kort!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 11:14 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hubertus!!!!!!
Sokféle madaram van nekem!!!!!!!!!!!
Az a 44 nem mind papagáj!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 07:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hubertus!!
Zárt térben viszont füttyre visszajön ha betanitod neki...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 17 2005, 04:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
K.Tamas!
El mondok egy titkot:neki a hazteton van nnak a madarai es nem volierben hanem szabadon szval egyiksencs kezhez szoktatva,es meg veletlenul se szokta etetni oket.Most is lattam egy tojot hogy viszi a feszkehez a fezsek anyagot,ijenkor szoktak kotlani?Amugy te hol lax?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 13 2005, 10:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
K.Tamás!
Mejiket konyebb tartani?A kis sanyit vagy a rozzellet?ugy ertem hogy mejik csinal nagyobb piszkot meg stb.elore is koszi.
|
|
|
|
Jun 15 2005, 03:48 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 07:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hubertus!!
Ha nyomatod a témát durván 2 hónap alatt beszélni és kézbõl enni is megtanulhatz de a vállra szálláshoz kb legjobb esetben 3 hónap alatt tanul meg....de a kiengedéshez nagyon képzett papi kell és túl messzire kerülhet hogy hallja a hangodat..ha iesmit akarsz inkább válassz galambot,szarkát,héját,varjat,stb..
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2005, 07:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akinek bármi kérdése van irjon!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2005, 10:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
és mennyibe kerül egy rozella? mekkora odafigyelést igényel? igazándiból régen hullámosom volt de sajnos meghaltak aztán kb 6-7évig semmi most a nimfában gondolkoztam de a rozella szebb :D
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 10:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Andris!!!!
A rozella max 15-16 ezer ft és attól függ mennyire akarod mexeliditeni annyira kell rá odafigyelned!!!!
Ha még egyéb kérdésed van irj!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 10:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagy nehezen találtam kereskedést ahol tartanak rozellát és 9600Ftba kerül csak az a gond hogy nem pesti hanem valahol nagyon vidéken van:( jo lenne valami közelebbit találni (én ercsiben lakok) Hangutánzó képessége mennyire van a rozellának? És sztem egyedül fogom tartani remélem az nem probléma mondjuk sztem bõven lesz vele foglalkozva
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 07:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Andris!!!!
A papagájok társas lények de ha sokat törõdsz vele és fõleg ha him megszok téged,az ujjadra áll és néhány szót is megtanul majd!!!!
A rozella közepesen jó hangutánzó de ha eleget törõdsz vele és kevered neki a kis kiszerelésben kapható "hangfokozó" tápot az egy kicsit "megoldja a nyelvét!!!!
Sokan tartanak egyedül rozellát és semmi baj sincs velük!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 09:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamás!
Nagyon szépen köszönöm az információkat, a foglalkozásból nem lesz hiány imádom a madarakat!!!Már csak találnom kell egy lehetõleg pesti vagy valami közeli állatkereskedést ahol lehet kapni rozellát!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 09:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamás!
Nagyon szépen köszönöm az információkat, a foglalkozásból nem lesz hiány imádom a madarakat!!!Már csak találnom kell egy lehetõleg pesti vagy valami közeli állatkereskedést ahol lehet kapni rozellát!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 06:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Andris!!!!
Sok sikert hozzá!!!!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 06:45 AM |