IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

21 Oldal V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rozellapapagáj
Guest__*
hozzászólás Sep 2 2005, 08:43 PM
Létrehozva: #81

Guests

Inkáb neked kellet voln irnod hogy nekem meg sosem volt es nem is lesz madaram es hogy egy sincs
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 3 2005, 07:21 PM
Létrehozva: #82

Guests

Hubertus!!!!.... Nagyon vicces vagy!!!!..... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 3 2005, 09:14 PM
Létrehozva: #83

Guests

Az lehet,de legaláb nem vagyok be képzelt,amugy ha le irod milyen papagájaid vannak akkor talán elhiszem(mondjuk igy is elhiszem)de azert ird le,Köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 4 2005, 08:02 AM
Létrehozva: #84

Guests

Van 9 hulámos,4 nimfa,2 kecske,2 rozsásfejü törpe,1 állarcos törpe,1 rozella,és 1 énekes!!!!.... Van még stanley is 2,de ök most tenyésztés alatt állnak,elkülönitve az állománytol!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 9 2005, 09:39 PM
Létrehozva: #85

Guests

Hát az én rozikám 1honapos napi 2-3órás basztatásra hozzá beszélésre nem reagál nagyon fél ha ki van engedve és arra megyek a szobában ahol õ van rögtön elrepül ugy veszem észre mintha kalitkán keresztül barátságosabb lenne.... De én akkor is imándom õt :D na csocsi :D

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 10 2005, 07:16 PM
Létrehozva: #86

Guests

Andris!!!!.... A rozidnak a kalitka a területe,tehát ott nem fél annyira,mint a te területeden,a szobádban!!!!.... Elöbb-utobb,ugyus megszelidül!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 11 2005, 06:12 PM
Létrehozva: #87

Guests

Akkor hogy lett 44papagajod?Tenyészteted öket?mert akkor meg értem hogy ennyi lett

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 11 2005, 06:39 PM
Létrehozva: #88

Guests

Hubertus!!!!.... 44 madaram van,nem 44 papagájom!!!!.... Csak 20 papagájom van!!!!.... Igen,én tenyésztwem is öket,de a kicsiket eladom!!!!.... Vettem is,kaptam is,és találtam is a madaraimat!!!!.... :))):))):))):))) :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 27 2005, 11:32 AM
Létrehozva: #89

Guests

Hello:) kb 2 hónapja kaptam 2 rozella papagájt,elötte sose volt madaram,kicsit meglepõdtem:) eleinte nem voltam odaértük,mert nem lehetett tõlük aludni,és ha mérgesek oylan hangot adnak ki hogy az ember megáll a növésben,de már nagyon szeretem õket,az elején félénkek de aztán nagyon barátságosak! van tippetek hogy lehet izgibbé tenni az életüket?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 27 2005, 06:39 PM
Létrehozva: #90

Guests

Hi! A rozik életét hamar érdekesebbé teheted az álltalános receptel: nagyhely (150cm hosszú legalább) Itt sok ülöród: alma és fûzfaág. Dió. És egy odú. sok sikert!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 27 2005, 07:11 PM
Létrehozva: #91

Guests

Gigi!!!!.... Az életük még izgalmasabb,ha Csabi rteceptjét kiegészited némi biotop játékkal,Rágcsálnivaloval,fürtöskölessel,és néha kiengeded öket!!!!.... Papiknak valo hintával,hintakötéllel,és néhány kevésbé biotop,müanyag játék is jöl jöhet!!!!.... Sok sikert hozzájuk!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 10 2005, 01:35 PM
Létrehozva: #92

Guests

Megvan az új kis rozellapapagájom, Bubi! Naggggggyon édespofi! Már a kezemen is marad! Imádom!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 10 2005, 07:12 PM
Létrehozva: #93

Guests

Somogyi Bence!!!!.... Gratulálok hozzá,remélem soksok éven át barátok lesztek!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 10 2005, 07:13 PM
Létrehozva: #94

Guests

Somogyi Bence!!!!.... Azt el is felejtettem megkérdezni hogy mennyui idös és mien nemü!!!!.... Válaszaidat elöre is köszike!!!!.... :))):))):))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 12 2005, 06:06 PM
Létrehozva: #95

Guests

Szia Tamás! A kis manó július 13-án zületett, még nem tudni milyen nemû, de egy biztos, nagyon édes! Egyébként ma vettem ki elõör a kletrecébõl, és tökre élvezte, hogy egy picit repkedhetet,, aztõn persze magától odajött a kezemre! Egyébként köszönöm, hogy érdeklõdtél iránta!! Bence

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 12 2005, 07:58 PM
Létrehozva: #96

Guests

Somogyi Bence!!!!.... Nincsmit,tényleg érdekel a madarad!!!!.... Egy kis segitség:a tojok fehér pofafoltja szürkésebb,a himeké hofehér!!!!.... Ez a itollasodástol számitva jo érv,nameg a himek kloalkája hosszabb!!!!.... Remélem tudtam segiteni!!!!....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 25 2005, 05:12 PM
Létrehozva: #97

Guests

Kedves Tamás! Légyszíves segíts nekem! Írt e-mail-t Gwendolyn és azt írta, hogy nem akar tõled semmit és te mindíg zaklatod. Nekem is írt és most arra szeretnélek megkérni, hogy írjad meg nekem ide, hogy milyen lány te szerinted? Ebben kérem a segítséged! Köszi: Tamási Gábor

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 25 2005, 05:12 PM
Létrehozva: #98

Guests

Kedves Tamás! Légyszíves segíts nekem! Írt e-mail-t Gwendolyn és azt írta, hogy nem akar tõled semmit és te mindíg zaklatod. Nekem is írt és most arra szeretnélek megkérni, hogy írjad meg nekem ide, hogy milyen lány te szerinted? Ebben kérem a segítséged! Köszi: Tamási Gábor

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 25 2005, 05:15 PM
Létrehozva: #99

Guests

Bocs ez a hûlye gép 2.-szer küldte el! Várom válaszod ide a topicra!!!!!!! GÁBOR

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 25 2005, 06:46 PM
Létrehozva: #100

Guests

Ki a fa...om vagy? a Gvendolin csk az enyém te még csak állmodba sem gondolhac rá. Ez a csaj szoba sem álna vele,hisz csak feltüntél a semiböl már lexálhatc a topicrol meg acsjomról.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

21 Oldal V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 04:22 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum