Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 19 2003, 09:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszönöm plimplin:)Arra gondoltam,hogy a hanglejtést ismernék fel.Szal ha (minden)este azt mondja neki apa,hogy "menj be a helyedre"bemegy,és tudja,hogy aludni kell mennie,mert leoltjuk a lámpát.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 28 2003, 10:23 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szerintem crisssy nem nkéne engedn, hogy madarad a ti élelmetekből egyen mivel nagyon ártalmas az ő egészségére. Kifejezetten a kávé és az alkohol veszélyes ránézve. Ezek megrövidítik az életét, egyébként szerintem ezt a madarat feltétlenül párban kéne tartanotok.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 29 2003, 09:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kávé és alkohol?Nem kávézik,és nem is alkoholista:)Krumplit,és tésztát mér ne ehetne?És jó pár éve van egyedül,pár nélkül,és jól érzi magát.Sokat foglalkozunk mi vele:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 30 2003, 04:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A zebrapintyeket kilehet engedni nem reülnek el? Miket lehet adni nekik enni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2003, 01:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A zebrapintyeket mekkora kalitkában lehet tartani?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 2 2003, 11:51 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anitának üzenném, hogy minimum egy párt 50-60cm hosszú 30cm széles és 40cm magas kalitba kéne tartani.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 2 2003, 08:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Chrissynek üzenném, hogy ari nagyon a madarad, sok örömötök lehet benne, de a krumpli nagy mennyiségbe emésztési zavarokat idézhet elő nála. Kár lenne ha ez a kis madár megbetegedne.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 5 2003, 11:02 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üdv a madárbarátoknak!
Nekem egy kanárim van, nagyon szeretem és irtó aranyos madár. Igaz szelíd soha nem lesz-ezt olvastam.
-Tényleg így van?
-Hogyan lehet megállapítani a nemét?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 8 2003, 11:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ugyan nem vagyok "nagy kanáris", de a barátnémnak volt kanárija, és szelíd. A nemek közül csak a hím énekel (kivéve a vedlési időszakot, mert akkor állítólag egyik sem).
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 12 2003, 07:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
T.Robinak üzenem, hogy tegnap (legnagyobb bánatomra) az egyik fiú pintyet kicsréltem tojóra. Eddig bírtuk, már nagyon sokat veszekedtek és féltem, hogy komoly probléma lesz belőle. Nagyon sajnálom a pintyet, de remélem, hogy ő is jó helyre kerül. Most még nagyon fáj, hogy ezt kellett tennem. Az új jövevény nagyon aranyos, ennek még a pofija is lányos. Ismerkednek egymással és végre nincs veszekedés.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 15 2003, 07:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A pintyeim megették a tojást amit tojt. Miért csinálta ezt? Nincs valami baja? Kérlek titeket minél előbb írjatok. Előre is köszi!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 15 2003, 07:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Képzeljétek a pintyeim állandóan egymás hasát vakargatjál miért???
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 15 2003, 07:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Erikának üzenném,hogy a kanárikat meg lehet szelidíteni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 16 2003, 11:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kittynek: több ok is lehet.
- Kalcium-hiány, ha nincs a kalitkában szépia,
- fehérje-hiány, ha nem kaptak főtt tojást stb. a költési időszakra tekintettel,
- terméketlen volt a tojás (az új tojások képzéséhez ill. az elvesztett tápanyagok pótlása céljából).
Biztos van még, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 18 2003, 07:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Anita!
Azt szeretném, hogy a kanárim a vállamra szálljon-ezt értem szelídségen.Hogyan tudnám elérni szerintetek?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2003, 11:14 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A madárkáimnak szeretnék levelező barátot keresni
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 20 2003, 06:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem azt mondták hogy 3-4 évig élnek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 28 2003, 09:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szevasztok.
Próbáltátok már reptetni a madaratokat egy 10 cm2-es szobában, ami tele van mindenféle lommal és magaslati búvóhellyel? Na hát én igen. Eleinte jó nézni ahogy repkednek meg hallani ahogy a tág téren boldogan csiripelnek. Tök jó.
Csak aztán fogd meg őket.
Na az aztán király volt, 1 órán keresztül üldöztem őket (mert ketten vannak) a végén minden jól sült el: a hím berepült a kalitkába és elkezdte hívni a nőstényt aki persze berepült.
VÉGRE VALAHÁRA.
( ennyi )
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 28 2003, 11:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is kirepultek mar a madaraim a kalitkabol es igencsak megizzadtam,de egyet se sikerult elkapnom.Ekkor jutott eszembe a megoldas aminek eredmenyekent ket perc alatt az osszes madarka a kalitkaban kotott ki.
Fogtam ergy nagymeretu torolkozot es azt magam ele tartva ovatosan leteritettem vele a delikvenst a szoba sarkaban.Aztan ovatosan benyultam a torolkozo ala es a madarka mar vissza is nyerte rabsagat.Nem kell hozza semmifele ugysseg,csak ovatosan kell a torolkozovel banni,hogy ne seruljon meg senki az akcio kozben.Garantaltan mukodik..
Udv:Erik
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 12 2004, 08:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Érdekelne, hogy keltek -e már ki kis pintyek valakinek?
nekünk Tavaly egy költésből kettő maradt meg és nőtt fel, aztán a többi tojást amit pár hónappal késöbb tojt a tojó ,nem tudták kikölteni. 2 hete elpusztult a kis tojónk sajnos. Talán túl öreg lehetett, a párja teljesen egészséges. Új feleséget kapott, ami halványszürke a hím pedig hófehér. Milyen szinekre számithatunk a szaporulatban?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 06:48 AM |