IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

4 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zöldszárnyú ara
Háziállat Magazi...
hozzászólás Dec 1 2005, 05:16 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 1 2005, 05:18 PM
Létrehozva: #2

Guests

Engem nem biztos hogy túlkiabálna...:)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 1 2005, 07:10 PM
Létrehozva: #3

Guests

Engemsem,bár tapasztalataim szerint igen lármás madár!!:)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 9 2005, 08:02 PM
Létrehozva: #4

Guests

Van még itt ojan rajtam kívül,aki arát tart?? Szeretném velük felvenni a kapcsolatot!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 10 2005, 06:33 PM
Létrehozva: #5

Guests

Szia Arapapa Nekem van egy Kék-sárga ara hímem(Tóbiás).:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 10 2005, 06:44 PM
Létrehozva: #6

Guests

Szia Kukori!! Nekem 2 pár zöldszárnyú arám van!! És a tied mennyi idõs?? Az enyéim 2 évesek,és fûtött,külsõ röpderészel rendelkezõ röpdében élnek!! És a tied?? Te mivel eteted õt?? Kiváncsi lennék,hogy te hogyan tartod,és mennyire szelid!! Én amazon mixet és jónéhány gyömölcsöt,fõleg almát,és zöldségként répát,salátát,kis petrezselymet adok nekik!! Közülük 3-an 90-94 centisek,a legnagyob 1m2cm!! És a tied mekkora?? A két fiu Lórika és Pityuka,a lányok Tyutyuka,és van egy Gyurika is,de öt fiunak vettem!! Te akarsz a tiédnek párt?? Várom a válaszaidat,és elõre is köszönöm õket!!:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 12 2005, 06:02 PM
Létrehozva: #7

Guests

Szia Arapapa! Kb.5éve van az országba és kb. 1m. Most egy belsõ röpdébe van ami 2.2*2.2m. Nagyszemü napraforgó,dió,mogyoró,kukorica, száritot banán. Alma,répa,cékla,karalábé,banán,narancs,mandarin,kivi,körte,orlux. Rácson keresztül elfogadja a kaját és pár szót beszél. Majd talán jövöre veszek neki egy párt. Érdekelne mekkora a röpdéjük együt tartod-e mind és hogy oldotad meg a külsõ röpdét. Tudsz-e küldeni képeket?:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 12 2005, 07:43 PM
Létrehozva: #8

Guests

Kukori!! Ha megadod a maiulcimedet,és nem felejtem el,megprobálok képet küldeni!! És te tudsz képet küldeni?? Az én mailcimem arapara@freemail.hu!! Én páronként egy 3x4-es,2m magas röpdében tartom öket,de a két rész között csajk egy rácselválasztás van,kiskapuval,mert néha összeengedem öket,és akkor szoktak játszani!! Ez rendszerint hétvégén napi 2-4 óra!! A külsõ rész ugyanekkora,ahová rendes ajtó,és arakapu is kivezet!! A röpde alapja lakozott keserü fa,a falai meszelt betonbol vannak,amit félkévente kimeszelek!! Az enyémek a nevüket mondják,és köszönnekk is,nameg korusban fujják a Pityuka széééépet!! Én napi 4 orát fopglalkozom a madaraimmal,ebböl 2t velük töltök!! A röpde alján kivül-belül 1-2 cm-s kavicsok vanak,de van homokjuk is,meg egy lavor vizuk nyáron,amugy fémednyekböl esznek és isznak!! Amugy a mailem mostanában vacakol,tehát ha képet küldenél és nem küldi el,a cim jó,csak valamiért vacakol!! És te hogyan oldod meg az általam leirtakat,és mijkor lesz külsõ röpderészed?? Amugy az enyémek is esznek kézböl,mivel általam kézzel neveltek,tehát megh is foghatom öket,bár ezért nem rajonganak!! az enyémek kissé kövérek,4kilosak mindannyian!! És a tied hány kilos??Eredetileg az enyémek fél évig 2kilosak voltak,csakkissé meghiztak,de a kedvük és az egészségük jó!! Madárdoktor vtamincseppet és aravitamint kapnak por és csep formájában hetente 2x,de a madárdoktort havonta egy hétig!! És a tied?? Várom a válaszodat,amiket elöre is köszönök!! :mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 13 2005, 05:54 PM
Létrehozva: #9

Guests

Arapapa mathej@externet.hu Én a tavasszal szeretném megépiteni a külsõ röpdét,amugy érdekelne hogy fütöd és szigeteled a külsõ részt. Az én belsõ részem végig burkolva van alul és oldalt is,így viszonylag könyebb a takaritás.Az aljára 2*rostált sodert szorok. Én naponta csak 1-2órát tudok foglalkozni velük(1ara,6jáko,2amazon,2nemes,10nimfa) mert egész nap dolgozok. Én nem tudom hogy hány kilós de elhízva biztos nincs. Vitamint én EKODIÁR+ és DELTAVITad3e+ adok. :mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 13 2005, 07:56 PM
Létrehozva: #10

Guests

Kukori!! Én nemnagyon fütök kint,mert általában csak nyáron engedem ki öket,de a külsö rész minden oldalára van rávaló,szigetelhetõ farostlemezlapom,és külön fütötestem kintre,ami bentröl vezethetö ki!! És te mien idöközönként takaritod?? Én hetente szoktam,vagy ha valami ojasmit kapnak,amivel sokat szemetelnek:pl:Kivi,görögdinnye,stb!! amugy gratulálok az állományodhoz,nahgyon szépek lehetnek!!:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 13 2005, 07:59 PM
Létrehozva: #11

Guests

Kukori!! nem tudom,hogy kérdeztem-e már,de ha nem,hát most megkérdezem:Van msn-cimed?? Ha lenne,ez megkönnyitené a képküldést!!:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 13 2005, 09:44 PM
Létrehozva: #12

Guests

Arapapa Nincs::cs

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 14 2005, 07:16 PM
Létrehozva: #13

Guests

Kukori!! Az kár,de remélem hamarosan kijavul a mailem is!! És te tudsz képet küldeni a madaraidról?? Mindegyikrõl szivesen nézek,fõleg az arádról!!::cs:mu:))):)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 20 2005, 08:26 PM
Létrehozva: #14

Guests

Szia arapapa Megkaptad a képeimet????? Biztos hogy jó az e-mail címed????? üdv:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 21 2005, 07:20 PM
Létrehozva: #15

Guests

Kukori!! Még nem kaptam semmit,már többen is jelezték,hogy irtak,de a mailemen semmi!! Most vagy a gépem rossz,vagy a mailemet törték fel,és törölgetik a mailjeimet!! Megprobálok csinálni valamit,azért mindenesetre köszönöm!!::cs:mu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 22 2005, 04:36 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok!Mennyibe kerül egy ara?Eõre is köszi az infót!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 22 2005, 07:21 PM
Létrehozva: #17

Guests

Laci!! Átlagáruk félmillio Ft,pl a zöldszárnyu aráé, de az országunkban még nem kaphato jácintkék ara ára elérheti a kétmillio Ft-t is!! Hát nem éppen a szombati zsebpénz,az biztos!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 24 2005, 10:46 AM
Létrehozva: #18

Guests

Laci Én tudok zöldszárnyút max.350000ft-ért kézzel neveltet. Arapapa Azért kérdeztem hogy jó-e az email címed mert amit megadtál azon egy hölgy válaszolt akinek fogalma sem volt a madarakról. Próbálj nekem küldeni valamit és akkor én tudok arra a címre küldeni. KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEKINEK!!! ::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs:mu::cs

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 26 2005, 07:51 PM
Létrehozva: #19

Guests

Kukori!! Elvileg ez a cim az,bár lehet,hogy valaki feltörte!! Én be tudok lépni,hamarosan küldök is valamit,legalábbis remélem!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 27 2005, 08:37 PM
Létrehozva: #20

Guests

Arapapa Még nem jött semmi.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

4 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:16 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum