Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Dec 21 2010, 12:11 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,938 |
valaki tudna nekem segíteni? szeretném az évekkel ezelőtt a fotójátékba feltöltött összes képemet törölni, mert rájöttem, hogy ha valaki beírja a google-be a nevem, ezeket is kiadja, rögtön az első oldalon, és ez nagyon zavar. hiába próbálkozom, nem sikerül letörölnöm őket. nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, fontos lenne. köszi elrőe is
|
|
|
|
Feb 4 2011, 11:57 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 4-February 11 Azonosító: 103,968 |
valaki tudna nekem segíteni? szeretném az évekkel ezelőtt a fotójátékba feltöltött összes képemet törölni, mert rájöttem, hogy ha valaki beírja a google-be a nevem, ezeket is kiadja, rögtön az első oldalon, és ez nagyon zavar. hiába próbálkozom, nem sikerül letörölnöm őket. nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, fontos lenne. köszi elrőe is Szia Borbála! Szerintem írj a szerkesztőségnek levelet, általában hamar válaszolnak! Sok sikert hozzá! |
|
|
|
Feb 4 2011, 12:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 4-February 11 Azonosító: 103,968 |
valaki tudna nekem segíteni? szeretném az évekkel ezelőtt a fotójátékba feltöltött összes képemet törölni, mert rájöttem, hogy ha valaki beírja a google-be a nevem, ezeket is kiadja, rögtön az első oldalon, és ez nagyon zavar. hiába próbálkozom, nem sikerül letörölnöm őket. nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, fontos lenne. köszi elrőe is Javasolnám, hogy töröltesd a userneved és csinálj egy újat. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:56 PM |