Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
May 27 2011, 11:49 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 27-April 11 Azonosító: 105,193 |
Nem érdekes egy kicsit, hogy a fotójátéknál ha rákattintunk arra , hogy dobogósok akkor csak a Gyarmati István képeit hozza be ? -.-
Mert szerintem az ... |
|
|
|
Jun 30 2011, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 49 Csatlakozott: 15-July 10 Lakóhely: Nagyvárad Azonosító: 102,193 |
Nem érdekes egy kicsit, hogy a fotójátéknál ha rákattintunk arra , hogy dobogósok akkor csak a Gyarmati István képeit hozza be ? -.- Mert szerintem az ... Szia, közben új játékszabályok léptek érvénybe: http://www.haziallat.hu/fotojatek/szabalyok/ Üdv. -------------------- |
|
|
|
Nov 6 2011, 12:53 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 1-February 11 Azonosító: 103,940 |
[font="Comic Sans MS"][/font]Helló!
Tettem fel képeket a Gazdi és kedvencekbe és egy emberke írt nekem (Gyusza0407 néven) nem írom le hogy miket el lehet olvasni.Azt szeretném kérni hogy ki lehetne-e mind a két képnél amit felraktam törölni a hozzászólásokat, mindet.Mert egy kicsit zavar, és lehetne olyat is esetleg, hogy ez az emberke(Gyusza0407 néven)ha ír nem kirakni mert sértegeti a másik emberkének a képét. És a két kép Enci néven van a Gazdik és kedvencekbe.Nagyon Sépen Köszönöm |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 04:44 PM |