Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 9 2011, 06:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 8-July 11 Azonosító: 107,364 |
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kapott e már valaki nyereményt egyáltalán, amit a kvízjátékon nyert? Mert én nem. pedig állítólag nyertem! lehet én vagyok türelmetlen, de már egy hónapja. nem az 5ezer Ft-os nyeremény izgat.de akkor minek ajánlja fel? és miért írja ki Nagypofával, h nyertes ez+az!? ráadásul-pofátlanul még a nyertesek neve is szerepel közel egy hónap után is. természetesen a kérdőrevonó e-mailre válasz nem érkezik! illetve egy robot mail, miszerint szabin vagyok. valszeg mindenki szabin van.hiszen nyár van. megvárom a szeptembert. kíváncsi leszek. ha valakinek van jobb-pozitívabb tapasztalata, kérem írja már meg! Üdv Mindenkinek |
|
|
|
Aug 19 2011, 09:23 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 49 Csatlakozott: 15-July 10 Lakóhely: Nagyvárad Azonosító: 102,193 |
Kedves Abszolút kezdő!
A nyereményértesítő e-mailt küldd vissza az adataiddal, vagy írj az info@haziallat.hu e-mail címre, hogy kiderüljön mikor és mit nyertél. Köszi -------------------- |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 04:48 PM |