Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Nov 22 2004, 05:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új rovat a Háziállat Online-on. Kellemes beszélgetést!
|
|
|
|
Nov 22 2004, 08:28 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,468 |
Üdv!
Nagyon örülök ennek a topiknak! :)
Imádom a lovakat,hat éve lovagolok.Szívesen beszélgetnék arab telivérekről,kisbérikről,shagyákról vagy akármilyen pacikról!
Örülök... :)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 02:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
én kicsit több mint 10 éve lovagolok, most épp egy Friz 3,5 éves kancát. csodaló, énmondom ;)
jó, hogy pont ez került be a fajtahatározók közé.:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 08:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A frízek tényleg csodás lovak,aláírom.Sajnos még nem volt szerencsém lovagolni egy frízen,de szerintem egy gyorsan barátkozó,kedves fajta,legalábbis én így ismertem meg karámon keresztül. :))
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 08:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én személy szerint a legalapvetőbb fajtákból állítottam volna össze a határozót,vagy azokat is hozzátoldanám. A legtöbb lófajta kialakulásában nagy szerepet játszottak az arab és angol telivérek,őket biztosan bemutattam volna. De ha a készítők így látták jónak. :) Ja és néhány magyar fajtát is raktam volna.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 03:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem ez még fejlődhet, sőr akár te is összerakhatsz egy ismertetőt, ha elég jó(=tömör és mégis informatív), tuti fölrakják!:) amúgy az angolok nekem is hiányozna, egyszer ültem egy hatalmas sárgán, azóta imádom őket:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 10:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hát nemtom, én nem találkoztam még százas angollal:)))
Afriz nagyo agy arc. folyamatosan dugja oda a fejét, nyalogat, kedveskedik, haverkodik, végtelenül barátságos ló.
van most az istállóban egy vendég Kathiawari. ilyen fülek állítom nicsenek:D
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 24 2004, 11:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Több olyan leírás (ismertető) is van az oldalon, amit az adott fajta rajongója - és valószínűleg ezzel párhuzamosan megfelelően tájékozott olvasó - készített.
Ergo ha valaki rendelkezik minimális írói vénával és publikálható színvonalú saját kis irományt tud készíteni valamilyen állatról amit személy szerint hiányol, érdekelheti a látogatókat és egyúttal még nem szerepel az oldalon, azt hiszem nyitott kapukat dönget.
Az info@haziallat.hu-ra lehet írni ezzel kapcsolatban.
Üdv:
Tamás
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 25 2004, 03:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!!
Nem tudtok véletlenül lovas nevelgetős oldalt?????
Légyszi válaszoljatok!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 25 2004, 05:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lóneveléshez ajánlom Monty Roberts könyveit!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 26 2004, 05:53 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem tudtok jó magas ,4-5 éves ,kanca pacikat eladóba?
|
|
|
|
Nov 26 2004, 12:43 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,894 |
Sziasztok! Ezt az oldalt láttátok már? A végén van az, hogy "Mit mond a ló?".
Damnes: Sztem a Gazdát keres rovatban adj fel egy hirdetést!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2004, 09:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én már láttam.
Nem tud valaki magyar honlapot ajánlani Linda Tellington Jones módszeréről? Érdekelne,de nem sok dolgot találtam róla.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 30 2004, 04:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Ahova én járok lovagolni, ott egy angol telivéren lovagolok.
Aki lovagolt már ilyen lovon v csak szereti az írjon: keselyustok@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2004, 06:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Fórumozók!
Lovakkal kapcsolatos kérdéseket is szívesen fogadunk a Dr. Háziállat rovatunkban. Ha valakinek kérdése van, nyugodtan tegye fel! További jó olvasgatást!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 3 2004, 05:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!! Dobtam föl két képet a versenybe,Pihenő és Egyszer régen címmel. Ha tetszenek,lécci nyomjatok nekik tizet!!!! :)
köszönöm a szavazatokat!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 10 2004, 09:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akkor szerettem meg a lovakat, mikor először lovat láttam. Minden héten kétszer járok lovagolni, de nem mindig ugyanazon a lovon lovagolok. Szeretnék egy saját lovat, de a fajtákhoz nem nagyon értek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 11 2004, 11:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Syastok!
Nagyon szeretem a lovakat,annak elenére hogy sok baleset történik lovaglás közben.Régen jártam lovagolni,de az állat is élőlény és szerintem a pacik nem szeretnek egy emberrel a hátukon rohangálni!Azokat a cirkuszi mutatványokat sem szeretem amelyekben lovakat kényszerítenek arra,hogy szórakoztassák a közönséget!
Nagyon szép állat a ló,ezért ne kínozzuk!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 12 2004, 05:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem Márti te tévedésben vgy...
Azok a lovak,melyekkel korrektül bánnak (értem ezt lovaglás közben és ,,földön,, egyaránt) és szeretik őket a lovaglást is szeretik,mert várják az újabb kontaktust a gazdájukkal. A lovaglás csodálatos élmény,ha a lovad is élvezi. Együtt mozog testetek és lelketek. Egy olyan lóval aki nem szereti az effajta kontaktust te sem fogod élvezni a lovaglást. Bebeszélheted magadnak,hogy húú de jó volt lovagolni,de nem. Ahhoz,hogy mindketten élvezzétek 50-50%os tisztelet kell mindkét részről. Te biztosan nem ilyen partnerkapcsolatot láttál,hogy ez a véleményed. És egyrészt igazad van.Nagyon sok ló van akik ki nem állhatják a lovaglást! De hangsúlyoznék valamit : nincs rossz ló,csak elrontott!!! szóval azok a lovak akik nem szeretik a hátukon az embert,valaki vagy valami miatt nem szeretik. De ha megbíznak benned,és mindent megadsz nekik a lovaglás nekik is élmény lesz! És ,hogy ezt elérje valaki azért tennie kell. Szóval inkább ne általánosíts,hogy a lovak nem szeretik a lovaglást.
A cirkuszok pedig tényleg nem a lovaknak valók,ebben igazad van!
Na,bocsi a sok rizsáért,de ma elég nehezen térek rá a lényegre. :)
ui: az egyik barátnőm is Márti véleményén volt miután megnézte a szilaj című mesét. Örömmel jelentem,hogy azóta megváltozott a véleménye és újra lovagol,csak sokkal együttérzőbben mint azelőtt! ;-)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 14 2004, 06:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem -jobban mondva a szüleimnek- 5 lovam van. Én is imádok lovagolni. A pacik nálunk vannak és amikor felkelek hallom őket. Jó érzés.
Kata
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:04 AM |