Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jan 28 2006, 05:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mennyibe kerül egy hannoveri????????????????Kérlek nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 28 2006, 05:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Valaki de nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy ajánjatok egy oldalt!!!!!!!!!!!!:tapp
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 28 2006, 05:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Milyen fajta?????????????????
:nyom
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 28 2006, 05:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Milyen fajta?????????????????
:nyom
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 29 2006, 07:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lótartáshoz zsükséges felszereléseket keresek tepsivakarót szõrkefét gyökér kefe mosókefe verejtékvonó patakaparó vezetõszár futószár futószárazó ostor nyereget+nyeregalátéttel kobakot képet küldjetek és árajánlatot akinek van ilyen eladó felesleges felszerelése ide:bakoskatalin@chello.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 7 2006, 03:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok:kat mennyi körül van egy lo/ponilo??????:mu:-):nyom:nyusz;brekk
|
|
|
|
Feb 22 2006, 07:30 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,291 |
Sziasztok! Magyar típusú, 6-12 hónapos kancacsikókat vennék.Tel.:06-30-403-1209
|
|
|
|
Feb 25 2006, 06:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,379 |
Eladnám 2002.májusi kisbéri kancámat. Belovagolva, egyesbe, kettesbe kocsizik, szalaggal 167 cm magas, apja 2037 Széplak VII-57, anyja: 864 Hunyor, apai nagyapja: 1718 Mabrouk ox., valamint eladnám 2005.márciusi kisbéri deres kanca csikómat, szalaggal 147 cm magas. Irányár: 260.000 Ft ill. 110.000 Ft. Érdeklõdni: 20/9519-256, Kovács István
|
|
|
|
Mar 3 2006, 05:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,432 |
Mit értessz maygar típusú alatt?
|
|
|
|
Mar 17 2006, 10:51 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,523 |
Ancsi!
Nézz be az FLP-be Gazdagréten. Ha már paci, az FLP-ben adtak egy ötletet HerbaHorse nevü takarmánykiegészítõ, ami a lovak összes bakteriális és gombás betegségét képes megelõzni vagy kezelni. Az én lovamnak úgy ment a hasa, mint a víz, az állatorvos keresztet vetett rá, mondván, ez olyan bakteriális fertõzéstõl van, amit nem lehet kezelni. Aztán adtam neki HerbaHorse-t és 1 hét alatt rendbejött. A gyártó szerint a készítmény ettõl többet tud, csak követni kell a címkére leírtakat.
Ha érdekel, nézd meg a www.hema.hu oldalt, és ott megtalálod a HerbaHorset!
|
|
|
|
Mar 26 2006, 07:48 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,154 |
Szia Jóska köszi szépen!Nemtud vki eladó keményszárú nõi lovaglócsizmát 38-as kellene megvenném nem baj ha használt csak jó állapotban legyen kérlek írjatok hat udtok ilyet köszi címem:bakjoskatalin@chello.hu
|
|
|
|
Mar 26 2006, 07:49 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,154 |
rosszul írtam le a címet bakoskatalin@chello.hu
|
|
|
|
Jun 2 2006, 12:31 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,523 |
Ancsi!
Bocs, ezer bocs!
Nem FLP, hanem Nagylovas. Most olvastam a cikket a májusi aszem Lovasnemzetben, de lehet hogy Lovaséletben. Egy teljes oldalt írtak a HerbaHorse-ról, és ahogy láttam egész jó helyeken próbálgatták!
|
|
|
|
Jul 22 2006, 08:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,285 |
Sziasztok!
Elcserélném 2 éves sötétpej shagya félvér méncsikómat idõsebb lovagolható pacira!
Érd.:bercus2@freemail.hu
Képet szívesen küldök!
|
|
|
|
Sep 15 2006, 07:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,382 |
Ha otthon tartasz lovat minden baj a nyakadba szakad, és egyedül fogalmmad sincs hogyan oldd meg. Ha lovardába jársz egy csomó lószeretõ ember között vagy, akikkel buli az élet, mindent megbeszélhettek, egymásak tanácsot adhattok és sokkal tobb lovat szerethetsz.
|
|
|
|
Oct 12 2006, 08:32 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,490 |
Sziasztok!
Jövõre szeretnék 1 lovat venni, ki tudja ,hogy milyen engedélyek kellenek hozzá? Elõre is köszi.
|
|
|
|
Oct 12 2006, 08:34 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,490 |
Sziasztok!
Jövõre szeretnék 1 lovat venni, ki tudja ,hogy milyen engedélyek kellenek hozzá? Elõre is köszi.
|
|
|
|
Oct 13 2006, 01:19 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,497 |
Szia!
Magához a vásárláshoz, engedély nem szükséges. A lónak hivatlosan lóútlevele, vagy származási lapja, min. csikóbélyegzési jegyzõkönyve JÓ ha van.
Ha otthon szeretnéd tartani, kérdezd meg a polgármesteri hivatalban milyen állattartási rendeletük van!
A szomszédoknak sem árt ha szólsz, mert a karám és kerítés között a jóviszony érdekében, jó ha van 1m távolság.
A ló ára, csak elenyészõ ahhoz képes milyen felszerelések, és a tartáshoz szükséges építményeket célszerû kialakítod.(karám, villanypásztor, nyerges, szénatároló, takarmány tároló, beálló vagy angolbox, trágya tárolás, stb) Sajnos egyre több az olyan város, ahol nem lehet nagy állatot tartani.
Persze nem akarlak elijeszteni, nincs annál szebb dolog, minthogy kiülsz a kertedbe és látod a saját lovadat, este hallod ahogy ropogtat, csak a tiéd senki másé, és ha meglát reggel hangosan jelzi örül, hogy láthat.
Nagy felelõség a rendszeres etetés, itatás, mozgatás és bizony ha beteg lesz ,mélyen zsebbe kell nyúlni.
Oltások, vérvétel, takarmány, körmölés, patkolás ez mind kiadás. Viszont ha otthon tartod a lovad a töredéke, mintha bértartásba lenne, de atiéd és senki másé!
Gondold át, nagy felelõséggel jár.
|
|
|
|
Oct 13 2006, 03:22 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia Kamilla!Nagyon köszönöm, hogy írtál.Igen, ezekkel mind tisztában vagyok, sajnos azt hiszem a hellyel lesz a baj, mert Diósdon lakom kertes övezetben és azt hallottam tegnap, hogy nem fogják megengedni. A telek sem túl nagy, de nagyon szeretnék itthon tartani lovat.Félek, ha nem itt van, nem tudom majd mit eszik ,stb és hogy bánnak vele.
Ráadásul 3 gyerekem van/a legkisebb 5 hónapos a nagyobbak 18 és 12 évesek/ és amiatt is elijesztettek, hogy nem fogom bírni energiával.A nagyok biztos segítenek ,nagyon szeretnének õk is lovat.Úgy hogy azt hiszem, sajnos marad a bértartás, csak félek, az imént leírtak miatt -és az anyagiak végett is.Igazából engem 1x ledobott a ló, azóta csak hébe-hóba ültem fel, nem is tanultam soha,de nagyon szeretnék megtanulni lovagolni.Néha csak a puszta látványa is megnyugtat a lónak, amilyen kecses szép és okos állat. A 18 éves lányom Õ is imádja a lovakat, de õ sokáig lovagolt is.Ketten tervezgetjük mindíg ezt a dolgot...Úgy gondolom, Neked Kamilla biztos saját lovad van ahogy írtál az érzésrõl- így képzelem én is. Még 1x köszönöm a levelet, üdv.:Sz.
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,497 |
Szia!
Igen nekünk két lovunk van itthon. Szerencsés vagyok, a család többi tagját is sikerült lóbolondá tennem.
Én röpke 10-12 év után dönöttem arról lovat szeretnék venni! Mi pest megye másik felébe lakunk, de már a házvásárlásnál is az volt aszempon,t nagy telek legyen a házhoz, késõbb az állatok miatt.
A karámunk 18*36m- es 4 gyümölcsfával az árnyék miatt. Ebben nagyon jól élfér a két ló.
most készül a téli kisházuk hogyn e kelljen a boxban bent lenniük, ha esik valami trutyis az égbõl.
Energia? Ha 3 gyerkõcöd van nem hiszem, hogy egy ló kifogna rajtad ! Néha nekem is eszeme jut, (mikor -20-ban trágyázok) talán bértartásban jobb lenne, de rájövök jobb nem, CSAK kénylemesebb lenne.
Milyne pacit szeretnétek, vagy mindegy csak ló legyen?
üdv
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:09 AM |