IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

11 Oldal V  « < 9 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Törpemalac
Joli_32561
hozzászólás Sep 5 2008, 02:53 PM
Létrehozva: #201

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 73,538

KAnga köszi;) Etti az hogy rálép a malcod a távkapcsolóra véltlenül, egészen mást jelent minthogy: "van egy kedvenc tv adójuk amire rá tudnak kapcsolni mert tudják melyik gomb az" .Nekem a macskám is betudja kapcsolni a tvt, ha rálép a kapcsolóra és készenlétin van a tv még jó hogy bekapcsol....... Amugy tényleg tehetnél fel képet, hogyhogy nem tudsz?
Go to the top of the page

+Quote Post
kanga_89683
hozzászólás Sep 6 2008, 10:38 PM
Létrehozva: #202

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 71,870

Etti !Ki a manó ócsárolta a malacaidat?Én biztos nem.Olvasd el mégegyszer!Nincs malac akit én ócsárolnék.Joli! Jelentkezett Brad Pitt?Kocsonya nem vedlik?Nekem a két nagylány átöltözött.Pár nap alatt megoldották azt amit a kutyám egy hónapig mûvelt.

+Quote Post
Joli_32561
hozzászólás Sep 7 2008, 11:25 AM
Létrehozva: #203

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 73,538

Kanga brad nem hívott még:), kocsonya nem vedlik, gondolom észre venném, egykét szál szõr kijön ha bekenem(fürdés után beszoktam kenni babaolajjal) De akkor is vedlik ha bennt lakik?

+Quote Post
molnarkinga
hozzászólás Dec 17 2008, 09:10 PM
Létrehozva: #204

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 83,301

Sziasztok! Engem is érdekelnek a törpemalacok, csak sajnos nem sok infót találni róluk :-(, inkább csak így fórumokban. Hallottam, hogy van több fajtájuk is ( amerikai, vietnámi, müncheni, orosz, stb... )és én igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi ezek között a fajták között a különbség, melyik hogy néz ki, mekkorák, mennyibe kerülnek, stb... Ha esetleg valaki tudna erről valami pontos infót, esetleg képekkel illusztrálva annak nagyon nagy hasznát venném, és nagyon megköszöném! :-) Kinga

+Quote Post
kanga_89683
hozzászólás Feb 4 2009, 01:12 PM
Létrehozva: #205

Abszolút kezdő
*

Kedves Kinga!A kérdéseidre a választ megtalálod,ha visszalapozol korábbi bejegyzésekre.Elég sokmindent leírtam én is a témában.Ha vannak még kérdéseid szívesen válaszolok telefonon is/30 /467-8150

+Quote Post
Kolesza Sándor
hozzászólás Feb 6 2009, 10:54 PM
Létrehozva: #206

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,632

üdv mindenki! malacos vagyok, (malacom van :)) ráadásul nagylány. Keresek hozzá nagyfiút egy kellemes kalandra, max 25 kg-os érdekel, mivel a lány 15 körül van, 1 éves múlt. pest környékiek, fehérek-világosak előnyben. Az alomból nekem a lányok kellenek, a fiúkat megoszthatjuk, vagy fizetek. jelentkezéseteket mailen: koleszas@freemail.hu, vagy 30/221-1209-en várom. Sürgős, mert most kéri a lány! köszi

+Quote Post
kanga_89683
hozzászólás Mar 19 2009, 03:23 PM
Létrehozva: #207

Abszolút kezdő
*

Gábor hova lettél?Rég hallottam rólad...

+Quote Post
simon timea
hozzászólás Mar 28 2009, 06:26 PM
Létrehozva: #208

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,399

Sziasztok Timi vagyok ismét Pécsről. már kértem segítséget abban hogy ha valaki tud Pécs közelben eladó törpemalac helyről segítsen nekem. Piros te jelentkeztél is megadtad a számod de sajnos rosszúl és nem tudlak elérni viszont látom nem is voltál itt már rég. szóval újból ez a Kérésem ha valki tud Pécsközeli törpemalacokról segítsen neKem egy elérhetőségben. köszönöm!

+Quote Post
Dr.Kadia Piroska
hozzászólás Apr 15 2009, 10:02 AM
Létrehozva: #209

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 83,021

Kedves Timi! Bocs,de tényleg elírtam a számot vagy a 06/703883291 vagy a 06/203590007-es számon elérhető vagyok az elsőn én a másodikon a férjem.Pécstől 12 km-re van a "malac családunk".Jozefine, Barbara , Scooby és Bozont. Piros

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jul 10 2009, 11:58 AM
Létrehozva: #210

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Miről olvasnátok szívesen az oldalon? Várjuk a témajavaslatokat!

+Quote Post
lovas2
hozzászólás Aug 7 2009, 03:49 PM
Létrehozva: #211

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 96,600

Sziasztok! nagyon örülök , hogy megtaláltam ezt a fórumot.Van egy gondom. Mégpedig , hogy vettem kora tavasszal egy malackát (már felnőtt).Tündéri , édes ,bár nem szelíd annyira , mint itt olvasom. A gond , hogy iszonyúan meghízott.Szerintem nem jó neki.Pedig az utóbbi időben nem sok kaját kap, szinte semmit.Csak hát ki van engedve a két hektáros füves területre és egész nap csak legel.Be kéne zárnom , hogy ne tudjon egész nap enni? Fogalmam sincs.Ha valakinek van ötlete , írja meg.Köszönöm előre is.

+Quote Post
Bobbe
hozzászólás Mar 5 2012, 05:54 PM
Létrehozva: #212

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 113,454

üdvözletem mindenkinek!
szombaton jérkezett hozzánk egy 2 hónapos fiú és egy 4 hónapos lány vietnámi csüngőhasú malackák. ma hétfő van és azt gondolom valami nincs rendben a lánnyal. míg a fiú (Rudi) szépen elkezdett lassacskán csemegézni, és egyre jobban kimutatja érdeklődését felém, addig a lány (Viola) nagyon furcsán viselkedik. nem láttam még enni, igaz nem állok felette 24 órát, és piheg erősen és nagyon félénk. esetenként támadó pozíciót vesz fel. de nem fírtatom olyankor inkább elmegyek a közeléből. beszélek nekik, oda ülök a közelükbe, hogy szokjanak stb... nem tudom hogy mi lehet vele. a gazda akitől vette a párom azt mondta lehet hogy vemhes. megsérülhetett ő vagy a picik amikor a gazda hajtotta? vagy ekkora sokk érte? várok még pár napot aztán remélem jobbam lesz. addig is a szivem szorul őssze mikor látom. valami javaslat? tanács? előre is köszönöm!
Böbe sad.gif

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

11 Oldal V  « < 9 10 11
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:02 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum