Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 9 2005, 01:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi, jĂłl van, de csak egy van sajnos, a vadas szĂnƱ tĂĄrsĂĄt keresem mĂ©g. Ăgy ejtem ki, olyan nyakatekerten, a nevĂ©t, ahogy le van Ărva:)
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 12 2005, 08:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ja boccs! Ăgy emlĂ©keztem, hogy mĂĄr megvan a vadas szĂnƱ is! :)) Most lĂĄttam Ășjakat a leguĂĄnban, de csak albĂnĂłk vannak...
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 19 2005, 11:59 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok !
NĂ©zzetek el a honlapomra ! Ismeri valaki a teveclub-ot ? Az Ă©n oldalam is hasonlĂł , csak itt nem datolya,hanem pĂ©nz van Ă©s nem csak teve , hanem hĂŒllĆk Ă©s kĂ©tĂ©ltƱk ! Nevelj te is ĂĄllatot Ășgy , hogy neked nem kerĂŒl pĂ©nzbe
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2005, 11:13 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Meg tudnå valaki mondani, mennyi ideig él egy axolotl, és hånyat lehet egyutt tartani?
Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2005, 08:52 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Helló Emma! Szerintem annyit lehet tartani egymås mellett, amennyi kényelmesen elfér az adott akvåriumban. Az ållatkertben nagyon sok van egymås mellett.
Valahol olvastam, hogy kb. 25 évig is elélhetnek.
Neked több van? Ăn a kis rĂłzsaszĂnemnek keresnĂ©k tĂĄrsat, vadas szĂnƱt leginkbb, de mĂĄs is jĂł lenne, mert sehol sem talĂĄlok semmilyet...
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2005, 10:57 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ăldott, boldog HĂșsvĂ©tot kĂvĂĄnok mindenkinek, fĆleg a szalamandra-Ă©s gĆterajongĂłknak, tulajdonosoknak!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2005, 01:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi Andi! Ăn is Neked, meg mindenkinek kellemes hĂșsvĂ©ti ĂŒnnepeket kĂyvĂĄnok!!! :))
Ăn az ĂĄllatkertben 1x se lĂĄttam axolotlöket! Vagy igen...? Nem emlĂ©xek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 29 2005, 02:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
Nekem sajnos nincs, csak szeretnék, ezért kérdeztem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 8 2005, 02:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szia ANDI menj elaz ĂRKĂD bevĂĄsĂĄrlo központba BUDAPEST ĂRSVEZĂR TĂR van1 ĂĄllat ker bent ott kapsz AXOLOTL T SZIA CSABA.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 12 2005, 02:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădv!
Pepe, van az ĂĄllatkertben a nemrĂ©g megnyĂlt vĂzparti Ă©let hĂĄzĂĄban, aki mĂ©g nem lĂĄtta zet a helyet Ă©rdemes megnĂ©zni...
ĂrkĂĄdban is Ă©rdemes megnĂ©zni de vĂĄsĂĄrlĂĄs elĆtt gondold meg mit honnan...(plĂĄzabolt vagy szakbolt...)
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 13 2005, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
okĂ©, köszi a tanĂĄcsokat! Sajnos, az ĂĄrkĂĄdbĂłl mĂĄr vettem gĆtĂ©t Ă©s ki is pusztult az addig teljesen egĂ©szsĂ©ges, 5 Ă©ve meglĂ©vĆ brigĂĄd...
Milyen szĂnƱ, ami ott van? Ha vadas, mĂ©g lehet, hogy megkockĂĄztatom..
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 13 2005, 10:34 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok, felraktam pår képet, az axolotlról a "kétéltƱ...stb", a macskåmról a "macska", és rólam meg a macskåmról a "gazdi és kedvence" képszekcióban, nézzétek meg:))
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 13 2005, 02:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szia ANDI albĂnĂł sajna.prĂłbĂĄld meg a NYUGATI tĂ©rnĂ©l is van egy kisĂĄllat ker a pĂĄlyaudvar mögötti utcĂĄban a TROLI BUSZ MEGĂLLĂ ban.szia csabi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 17 2005, 11:26 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
CsĆ! Ăn mĂ©g nem lĂĄttam a vĂzparti Ă©let hĂĄzĂĄt, de hallottam, hogy megnyĂlt, majd megnĂ©zem!!! :o)
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 19 2005, 08:49 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
pepe, nézd is meg, ållati jó, van egy csomó axolotl meg szalamandråk is!
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 23 2005, 09:35 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ok! :) Ăgyis folyton megyek az ĂĄllatkertbe!
|
|
|
|
Apr 23 2005, 09:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
AbszolĂșt kezdĆ ![]() Csoport: Haziallat.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 72,685 |
Hai!
Ha valaki mĂĄr szaporĂtott axolotl-ot, akkor nagyon szĂvesen olvasnĂĄm (Ă©s mĂ©g sokan) az ezzel kapcsolatos leĂrĂĄsokat (nem könyvben, ott mĂĄr olvastam, engem a szemĂ©lyes tapasztalatok Ă©rdekelnĂ©nek).
Ciao!
|
|
|
|
Apr 26 2005, 09:47 AM
Létrehozva:
|
|
|
AbszolĂșt kezdĆ ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 59,107 |
Sziasztok!
Tudna valaki tanĂĄcsot adni a bordĂĄs gĆtĂ©k tenyĂ©sztĂ©sĂ©vel kapcsolatban? Tartok belĆlĂŒk nĂ©gyet, de mĂ©g nem sikerĂŒlt Ćket "pĂĄrzĂĄsra bĂrni".
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 27 2005, 08:43 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
BESZT101!!!Milyen nemƱek a bordĂĄsaid? Nekem kĂ©t fiĂșm van, mindkettĆ ivarĂ©rett Ă©s nem birnak a tesztoszteronjukkal, egymĂĄssal prĂłbĂĄlkoznak - szerintem nem lehet nehĂ©z a tenyĂ©sztĂ©sĂŒk, csak egy nĆstĂ©nyre lenne szĂŒksĂ©gem.
Nem tudsz egyet valahonnan?
Vagy nem adnål kölcsön egyet esetleg? Komolyan kérdezem!
|
|
|
|
Apr 27 2005, 12:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
AbszolĂșt kezdĆ ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 59,107 |
Szia Andi, nekem 3 nĆstĂ©nyem Ă©s 1 hĂmem van, Ășgyhogy megoldhatjuk a "kölcsönt", esetleg /ideiglenes/ cserĂ©vel. Az Ă©n hĂmem nem valami kanos... Pesti vagy?
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:38 AM |