Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Aug 18 2004, 09:13 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ăj faj a hĂŒllĆhĂĄzban az ĂłriĂĄskĂgyĂł!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2004, 05:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Vizsla Ă©s foxi keverĂ©k kiskutyĂĄk szeretĆ gazdira vĂĄrnak!!!!!!!!!!!!!!MindenkĂ©pp ezen a szĂĄmon Ă©rdeklĆdj:0636465011
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 3 2004, 02:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
kapcsolodĂł honlap:
www.terrarium.uw.hu
ĂŒdv: tokee
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 14 2004, 01:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
KovĂĄcs ViktĂłria!
Mi köze szegĂ©nykĂ©knek a boĂĄkhoz? :) Szerintem rossz rovatba ĂrtĂĄl! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 24 2004, 10:09 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
fiatal korĂĄban nem Ă©rdemes Ă©lĆ rĂĄgcsĂĄlĂłval etetni, mert ha kiharapja a szemĂ©t, akkor egy idĆre elmegy a kedve az evĂ©stĆl, ami akĂĄr az Ă©letĂ©be is kerĂŒlhet.
TehĂĄt amig nem elĂ©g "izomgyurka" a kĂgyĂłnk, addi göljĂŒk le a tĂĄplĂĄlĂ©kot etetĂ©s elĆtt
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 25 2004, 07:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Amikor megvettem a tengetimalacomat nem ivott,nem evett csak a sarokban volt Ă©s mozdulatlan volt.Hogyha valaki most vĂĄsĂĄrĂłl egy tengerimalacot ne ilyedjen meg ha nem iszik,eszik csak a sarokban van mozdulatlanul pĂĄr nap elteltĂ©vel mĂĄr fog enni,inni jĂĄrkĂĄlni.Nekem hĂĄrom hĂłnapja van meg Ă©s ha kiveszem mĂĄr nyalogat akkor a szeretettĂ©t mutasa ki.Nagyon egĂ©szsĂ©ges az a tĂĄp amivel Ă©n etettem:a PEPE tĂĄppal.Ha nem akarjuk, hogy budos legyen a ketrec rakjunk bele macska almot,utĂĄna a fogĂĄcst Ă©s vĂ©gĂŒl a rĂ©ti szĂ©nĂĄt.A tengerimalacot is kell fĂŒrdetni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2004, 09:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello szandra sztem egy kicsit elnézted a "fórum témåt", mert nem tengerimalacokról van szó, hanem boa constrictorrol..... csak ennyit akartam..
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 29 2004, 06:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Valaki meg tudja mondani, kb mekkora hely kell egy szivĂĄrvĂĄnyos
boĂĄnak?
ElĆre is köszönöm.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 6 2004, 09:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello! Az kelgyĂł mĂ©retĂ©tĆl fĂŒgg a hely nagysĂĄga.
Nekem mĂ©g egĂ©sz kicsi a boĂĄm (kb 40 centis) Ă©s egy 30*20as alapterĂŒletƱ terkĂłban van jelenleg (lassan költöztetem.) Mekkora most khomly?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 18 2004, 08:37 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
tulképpen milyen ållatról van szó?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2004, 07:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem teccik ez a kigyo
de mindig amikor elhatarozom hogy addig nyaggatom anyuekat amig nem vesznek nekem egyet
mindig attol felek hogy megharap vagy kimaswzik a terrariumbol es megfolyt amugy faj a kigyoharapas????????
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2004, 08:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
dani
amĂg nem vagy kĂ©pes Ă©rtelmes magyar mondatokat kinyögni, inkĂĄbb ne akarjĂĄl kĂgyĂłt.
inkĂĄbb olvassĂĄl.
Ă©s NEM,NEM FĂJ egy kĂgyĂł harapĂĄsa, vĂ©gĂŒlis mi fĂĄjhatna ezen.
amĂșgy a boa nem harap, hanem megfoJt, nem megfolyt, de amikor lenyel, valĂłban a fogait is segĂtsĂ©gĂŒl hĂvja. de akkor mĂĄr Ășgyis mindegy.
mennjél olvasni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 27 2004, 06:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
mennyi idĆsen Ă©ri el a 100 cm-t???
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 28 2004, 09:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok,valaki meg tudja mondani,hogy egy kb.hĂĄromnegyed Ă©ves (200 g)boĂĄnak milyenek a tĂĄplĂĄlkozĂĄsi igĂ©nyei?(tĂĄplĂĄlĂ©k mĂ©rete,kĂ©t etetĂ©s közötti idĆ stb)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2005, 06:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok megbizható embert keresek!Tenyészertre...!
Most kedtem ell!Ăs szivĂĄrvĂĄnyos boa-t tenyĂ©sztenĂ©k aki szeretne pĂ©nzt keresni Ă©s szereti a kigyokat tĂŒrelmes Ă©s Ă©rt a kigyokhoz keressen meg msn-en!
soldatjason@hotmail.com!Elöre köszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2005, 06:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mégegy kérdést mondanåtok egy pår weboldalt ahol lehet igényelni kigyokat föleg oriåst és (boa piton)igazån!Please!
|
|
|
|
Jan 17 2005, 04:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
AbszolĂșt kezdĆ ![]() Csoport: Haziallat.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 87,782 |
nézzétek meg
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 20 2005, 10:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
NekĂŒnk vörösfarkĂș boĂĄnk van, kb 1,30 m. ElĆfordult mĂĄr, hogy harapott. Ăhes volt, megijedt, rosszul nyĂșltunk hozzĂĄ? Ki tudja? Nem is ez a lĂ©nyeg. Ez bizony elĆfordul azokkal, akik kiveszik, foglalkoznak vele Ă©s nem csak a terrĂĄriumban nĂ©zegetik. Ăs igen. FĂĄj a harapĂĄsa, csĂșnya lesz kissĂ© a helye kb. 1 hĂ©tig. Rengeteg kampĂłs vĂ©gƱ tƱhegyes foga van.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 5 2005, 01:19 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok Szivårvånyos boåt keresek(kifejlettet)Olcson akinek van és eladja jo helyen lesznek!!!
triplasoldatclan@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 14 2005, 08:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Akinek van ötlete,hogy mitĆl hĂĄnyhatja ki a boa a tĂĄplĂĄlĂ©kot,az legyen sszĂves Ă©s Ărja meg.elĆre is köszi.
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:15 AM |