Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Aug 1 2003, 10:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon szeretem a teknősöketNagyon jól kivan fejlesztve ez az oldal
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 6 2003, 09:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Nekem van egy 10-12 éves teknősöm, amit a kerti tavunkban tartjuk melegebb időbben és nagyon élvezi. Ha tudjátok ti is tartsátok őket szabadon.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2003, 08:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az igaz, hogy megfelelően mély kerti tóban át is telel az ékszerteknős?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2003, 01:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A napozás elengethetetlen a páncél normális fejlődéséhez. A napon kiszáradó páncélról leválnak az elhalt lapkák, így levegőhöz jut. Ha sosem szárad meg a páncél az gátat vet a leválásnak, így gyűrött szintelen, vaskos lesz,végül puha, és nem nő rendesen, az alárothadásról nem is beszélve.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2003, 01:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
LAURÁNAK
Mély, és nagy akváriumot javasolok az egyik oldalon a vízszint magasságában pedig napozó szintet kis lépcsővel, ahova kimászhatnak. A nagy mozgástér fontos a fejlődésben.
Kiskorban fontosabb az átokhínár állandó jelenléte.Megeszik, és jó búvóhelyet kínál.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2003, 01:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A farkuknál ovatosan meg kell mozdítani a páncélt. Ha 1-2 mm hajlás van akkor az állat beteg.
Akkor is beteg ha a gerinctől jobbra-balra a mellső lábak vonalában benyomható a páncél 1-2 mm-re.ÓVATOSAN VIZSGÁLÓDJUNK!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2003, 07:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Krikti,köszi.Jó lenne ha megadnád az e-mailcímed,hogy tudjak kérdezni a tekikről.Nagyon kezdő vagyok még,el kell a segítség.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 13 2003, 02:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Az én tekim 1,5 éves, de korához képest elég nagyocska, mindennap etetem,de állandóan úgy érzem,hogy még enne; és félek, hogy nem-e etetem túl?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 18 2003, 11:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ildinek üzenem,hogy a tekije akár 25 cm-es is lehet pár éven belül, és ha hetente 6 napot etetné,talán az lenne neki a legjobb.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2003, 10:52 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
ha nincs napozási lehetősége mindenképpen kell az akvárium melegítő?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 22 2003, 05:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hogy tud egy csöpp ékszerteknős egyszerre 3 kukacot benyomni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 22 2003, 10:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én még most kaptam a tekim, azt hiszem sárgafülű ékszerteknős, hová v. kinek küldhetnék róla képet, hogy kiderítsem a valódi fajtáját? Fontos lenne nekem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 26 2003, 08:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kérdésem lenne.
Egyke ékszerteknősünk 14 éves. Tegnap két tojást tojt. Ay egyiket megette, a másikat kivettük tőle.
Mit csináljunk a tojással? Hogy tojhatott, ha egyedül van?
Kérem, ha tudnak válaszoljanak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 29 2003, 11:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
2 éve van ékszerteknősöm.Az akváriumában nincs kialakított szárazföld.Nem lehet bajuk belőle?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 29 2003, 02:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok!
A kis teknim a minap elpusztult,teljesen elhagyta magát nem evet és nem reagált semmire,a végén már a fejét is logatta.Azt szeretném kérni ha valakinek lenne pici tekije de neki már nem kell,én nagyon szívesen befogadnám az akvárium most üres.Köszönöm.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 30 2003, 12:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kb.háom hete van egy ékszerteknősöm,sokat olvasom a tenősről szoló oldalt.Előre is szeretném megköszönni, hogy akinek már van segít olyanoknak akik még kezdők.Azt szeretném megtudni, hogy kell-e a teknős akváriumába vízkeringető vagy szűrő berendezés?
Aki tud kérem segítsen, hogy az én tekim is ugyanolyan jól érezze magát mint az egészséges, szakszerűen gondozott kedvencek.
Köszönöm.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 1 2003, 05:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én is szeretem a teknösöket.
Sajnos nekem nincs de szeretnékM, valaki adna jótanácsot?
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 2 2003, 03:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeretém ha valaki beszámolna nekem a teknösökről.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2003, 04:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az a kérdésem van, hogy házilag "össze lehet-e állítani" fűtőlámpát a teknősöknek, vagy inkább a boltban szerezzem be? Ha az előbbi, akkor hány wattos izzó kell nekik?
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 3 2003, 06:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
díszes ékszerteknős fajták magyarországi beszerzése érdekelne
(hieroglifás, nyugati díszes, déli díszes, Nelson )
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:11 AM |