Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
May 16 2003, 02:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Brekusz, a vörösfülű ékszerteknősünk többször is elkóborolt. A kertben lakott, egy földbe ásott kádban, és az azt körülvevő kerítés akadályozta volna meg világgámenetelét. A kutya azonban gyakran kihúzta a kerítést, így Brekusz ilyenkor sietve távozott. Többször előfordult, hogy gyerekek csöngették végig az utca lakóit, hogy kinél hiányzik egy teknős.
Egyszer azonban úgy elment, hogy sosem lett meg, remélem befogadta valaki.
Azt hallottam, hogy akár át is telelhet a klímánkon. Lehetséges ez?
|
|
|
|
| Guest__* |
May 31 2003, 12:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Teknősünk, Dezső jobban szeret a szárazföldön lenni, mint a vízben. Ha visszatesszük akváriumába, kiszökik és legszívesebben egész nap elmászkálna a lakásban, csak enni hajlandó a vízben, azt viszont csak ott. Káros lehet-e neki, ha esetleg hosszabb ideig, napokig kint van?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 23 2003, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem tudja valaki hogy a vörösfülü ékszerteknős mikor válik ivaréretté? Eltérő véleményeket hallottam. Ha valaki tudja írja meg! Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 24 2003, 08:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia VALAERON!
Az én tudomásom szerint a hímek 7évesen a nőstények 10-12 évesen lesznek ivarérettek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 25 2003, 09:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mostanában kerregnek a teknőseim. Mindkettő lány. Ivarzani vágynak? Vagy más oka van?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 28 2003, 05:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Vettem múlt héten egy aranyos kicsi csíkos ékszerteknőst több ezer Ftért.És a megvétel után 2naprará vettem észre hogy beteg mert a haspáncélja puha volt és nem evett egyáltalán.És egyre jobban esett be az arca is.És a napra kitettem mert csonthiányos volt és a megvétel után után 4.napra megdöglött. Ugyhogy jó üzlet volt!Mivel a picike már ezek szerint hétek óta beteg volt!!!!!!!Úgyhogy mindenki nézze meg alaposan amit vesz hogy tovább csodálhassa mint én!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 6 2003, 10:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Azt szeretném megtudni,hogy a teknősöket hány naponta kell etetni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 6 2003, 05:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mennyire baj az, ha a víz hőmérséklete nem 25-26 fokos, hanem egy pár fokkal hidegebb. Mi a megoldás, hogy államdó hőm.-en tudjam tartani?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 9 2003, 02:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem mocsáriteknősőm van,mindig éhs,ha sokat eszik is
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 9 2003, 02:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a teknősöm 3 éves lesz,nem tudok helyet teremteni neki.Beadjam állatkertbe,vagygonozzam még pár évig?????????
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2003, 02:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
az egyik tekim tavasszal meglógott a felső teraszról....ami megmaradt, az meg tiszta depis lett hogy egyedül van.úgyhogy kapott1 pici társat,csak nem tudom, hogy baj lehet-e, hogy a pici nem vörösfülű(a nagyobb igen) mert a nagyobb kvázi terrorban tartja(harapdálja a farkát,sérülés hálisten nem volt még)sosem szokja meg az új társát??:(
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 15 2003, 08:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nemrégiben vásárolt kis ékszerteknősöm néhány napja nagyokat tátog, miközben a nyakát nyújtogatja.Kérem segítsen valaki, ez természetes, vagy rendellenes jelenség?
Köszönettel! Andi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2003, 09:51 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van teknősöm szeptember óta és semmi gondom nincs velük
mert ők 3-man vannak csak az nehéz
hogy mindig tisztitani kell őket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2003, 09:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeretném tudni, hogy milyen kellékek kellenek, egy teknős tartásához? (pl.: terrárium, etető, hőmérő...stb
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2003, 07:23 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok nekem már 6 éve vannak teknőseim és ha bármilyen kérdésetek van, akkor csak írjatok
Epica
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2003, 08:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
KEDVES EDIT5 SZERINTEM A TEKNŐSÖDET ADD BE EGY ÁLLATKERTBE HISZ A TEKNŐSÖK IS IGÉNYLIK A HELYET
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2003, 08:51 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
KEDVES TIMON A FIATALABB EGYEDEKET 2 ÉVES KORUKIG ETESD MINDEN NAP HA TÖBB MINT 2 ÉVES AKKOR 2 VAGY 3 NAPONTA HISZ HÜLLŐK
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2003, 06:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem Augusztusba lesz 2 eves a teknosom es azt olvastam hogy 2 naonta kell etetni,jo ha igy csinalom???
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2003, 08:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Edit! Ha gondolod mi szívessen gondozzuk tovább a tekid, ha hím, mert szükségünk lenne egyre mert van 2 2,5 éves nőstényünk. Ha érdekel írj! Köszi!
Sim
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2003, 08:22 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kisteknőst keresek,ill. szeretnék tartani,tudtok pár tanácsot adni.Már utánanéztem pár dolognak,de hátha nektek is van jó ,bevált ötletetek.Vmint ha van vkinek nem kívánatos tekije befogadnám.Köszi.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:10 AM |